2010-03-03, 15:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Cytat:
Napisane przez morphine88
Możesz mnie ostrzegać przed nimi, tylko nie bardzo rozumiem, czemu kłócisz się ze mną, jeśli ich rady są zgodne z prawą (wiem po sobie).
|
Nie dyskutowanie ze mna/nie odpowiadanie juz mi idzie Ci swietnie, jak masz tyle konsekwencji w cwiczeniu, to az wiory beda leciec 
Co Ty wiesz po sobie ?
Cytat:
Właśnie próbuję ci uświadomić, że cały czas mam takie zdanie i teorię.
|
A ja Ci probuje udownic, ze to niemozliwe, bzdura, glupota, absurd. Nie dochodzi? Albo dostarczasz cialu wiecej kalorii niz zuzywasz i budujesz, albo mniej i spalasz, nie da sie naraz jednego budowac, drugiego spalac.
Cytat:
Proszę bardzo. Tylko to pytanie było ironią. ; ). Pozdrawiam.
|
Nie wykrecaj sie, nie zalapalas o co chodzi i teraz wielce ironiczna udajesz 
Cytat:
Tak? I jaki był efekt? Nie było nic widać?
Dziwne, moja znajoma z a6w, bez żadnej diety, w ciągu owych 6 tygodni zrzuciła 7 kg i ma płaski brzuch.
|
Bzdura, to fizycznie niemozliwe. Podstawa spalania jest deficyt kaloryczny.
Cytat:
Mnie poinformowała, że pięknie spłaszczył jej się brzuch po 6 tygodniach ćwiczeń a6w. Nie mieszkam z nią więc nie wiem, czy tylko ćwiczyła, czy też się głodziła, powiedziała, że żadnej diety nie stosowała. ; )
|
Tak w ogole, przy diecie i tylko machaniu A6W, to moze i mozna mase zrzucic, ale wiekszosc z tego to woda, troche miesni i malo tluszczu. A nie o to w tej zabawie chodzi.
Cytat:
Szukałam ćwiczeń na płaski brzuch, ale wszystkie, które znalazłam, wymagały wiele czasu, którego nie posiadam w dostatecznej ilości. A6W wykonuje się dość szybko, dlatego zaczęłam ją ćwiczyć  .
|
Zadne cwiczenia na brzuch nie zapewniaja plaskiego brzucha, warto, zeby niektorzy to w koncu zrozumieli.
|
|
|