Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez simonee
a jak prowadzilas wykresy, nigdy nie mialas ok 12dni przed @ skoku temp??
Jesli po wyznaczonym terminie @ nadal ma sie wysoka temp moze to swiadczyc ze sie zafasolkowalo 
|
ja dopiero jak zaczełam się starać o dziecko to zaczełam w internecie czytać na temat roznych sposobów jednak niewiedziałam kiedy mi wypadają dni płodne obliczłam że mniejwiecej 10 dni po okresie ale teraz jak juz dłużej moj organizm obserwoje to wiem że mi wypada dzien płodny 14-15 dzień cyklu ale wczesniej jak mierzyłam to niewiedziałam kiedy mniejwiecej mierzyc i tez tak na chybił trafil robilam ale nigdy niemaialam wyzszej temp.zresztą ja dopiero teraz 2 miesiąc pod rząd miałam bardzo obfite upławy więc wiedziałam że to napewno będą dni płodne nigdy wcześniej tak niemiałam więc może czasami być tak że ja dni płodne mam raz lub dwa na jakiś czas
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------
tak więc nawet teraz jakbym sobie zmierzyła temperature to mi nic nieda bo wcześniej niemierzyłam i niebęde wiedzieć czy mam faktycznie podwyższoną czy nie więc zostaje mi czekac na okres lub dłuższy jego zanik 
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------
no poczekam chyba jeszcze do konca tygodnia i kupie test jeżeli okres się niepojawi
|