Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 14:34   #4285
xpressja
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Xpressja i bardzo pomaga? jak długo czekałaś na efekt?
moim zdaniem sab simplex jest najlepszy, choć porównanie mam tylko z infacolem. raz ze w smaku jest dobry i mała sie nie krzywi jak dodaje do mleczka ( infacol nie jest już taki smaczny, sama testowałam ) dwa to najwieksza dawka subst. aktywnej więc skuteczniejszy. W preparatach tego typu liczy się systematyczność podawania, myśle ze problemy z bączkami ustepowały tak po 3 - 4 dniach stosowania. Tzn bączki są tylko dużo łatwiej mała je wydala, beż niepotrzebnego napinania się.
Kolek zero. ( tfu tfu )

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ja dawałam tylko do butelki jak karmiłam o 23, około 20 kropli, bo nigdy nie wiedziałam ile wypije i często zjadała tylko połowę. Wtedy Sandra dłużej i spokojniej spała

ja tam kładę Sandrę spać ok 19.30 i ostatnio śpi do ok 6-7. Dziś jej się tylko odmieniło i obudziła się o 4 i o 5.15 ją już karmiłam.
A "przetrzymywać" jej dłużej nawet nie próbuję, bo byłaby już zbyt zmęczona, a wtedy jest ją trudno uspokoić
wiadomo, ja jak widze ze mała ma już śpiące oczka to do przytulania i łapania kolorowych snów siętylko nadaje

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Carola fajny sprzęt ale nie na moja kieszeń - szkoda

a to moj mały czytelnik - normalnie ma fioła jak widzi gazete, ksiązke lub cos w tym stylu

czytelnik pierwsza klasa

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora