|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
chanel clarins TIGI KERASTASE biotherm na wymianę :)
wymienię :
TIGI Catwalk Curls Rock Curl Amplifier użyty kilka razy TIGI Catwalk Curls Rock odżywka nawilżająca użyta kilka razy (wymienione ) BIOTHERM AGE FITNES nuit2 1/3 słoiczka Kerastase Nectar Thermique - ochrona przed suszeniem , prostowaniaem ponad połowa (wymienione ) Chanel podkład Vitalumiere kolor 1.8 cool beige ( z wymianki ) ok 1/3 opakowania krem Clarins Multi Active Day Cream ( duża próbka z 15ml pozostało do przetestowania ) - raczej jako dodatek do innych kosmetyków (wymienione ) balsam z Vichy z nowej serii Essentielles - nowy raz testowany ( brak zdjęcia ) + zestaw: cienie L'oreal Trio-Pro kolor 335 ( Leatita Casta ) srebrny + beżowy + brąz - tylko testowane mleczko do demakijażu L'oreal - ponad połowa balsam do ciała AA ciało wrażliwe - mallinowy - ponad połowa róż do policzków - kwiatek Clinique ( mini produkt używany kilka razy ) + próbki zapachy: Gucci Envy Me 3 szt. Shiseido ZEN edycja 2010 3 szt Escada Tropical Punch Escada MoonSparkle 2 szt. V&R FlowerBomb Guerlain L'instant Christina By Night Chopard Happy Spirit Biotherm Skin Vivo pod poczy Biotherm Skin Vivo Serum Lancaster krem DIFFERENTLY Lancaster krem DIFFERENTLY noc (wymienione ) Lancaster serum 365 cellular elixir (wymienione ) nie szukam niczego konkretnego, zawsze mile widziane zapachy, kosmetyki z musteli dla dzidziusia chętnie wymienię kilka rzeczy na jedną konkretną za avon i oriflame dziękuję, odpowiadam na swoim wątku
Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-03-02 o 20:40 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: chanel clarins TIGI KERASTASE biotherm na wymianę :)
interesują mnie kremiki,mam sporo poza wątkiem,czy masz jakąś łisz?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
TIGI Catwalk Curls Rock Curl Amplifier użyty kilka razy
coś u mnie?
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- wisha nie mam ![]() a co masz poza wątkiem? co mogłabyś wymienić ? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś z nowej kolorówki,np:Loreal,Max Factor, isaDora? podkład,tusz,cień,błyszcz yk |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo IsaDora z czerwona ???
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują Cię też odlewki perfum?Jeśli tak to może chciałabyś ponad 10 ml Sensuous Estee Lauder i Black Cashmere Karan ok 5 ml,pierniczek CB I Hate ok 10 ml,wszystkie w atomizerkach.A interesują mnie obie Tigi i Kerastase.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie w zamian za
Kerastase Nectar Thermique - ochrona przed suszeniem , prostowaniaem ponad połowa Chanel podkład Vitalumiere kolor 1.8 cool beige ( z wymianki ) ok 1/3 opakowania
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem z tych owocowo-zielonych
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kosmetyków lub ciuchów? |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Kerastase Nectar Thermique - ochrona przed suszeniem , prostowaniaem ponad połowa |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hm,Gucci edp też nie bardzo?30 ml z malutkim ubytkiem.To moze chciałabyś nowość pomadkę Clarins odcień 06 Russet,z malutkim ubytkiem testowym i tusz do rzęs czarny Astor Volume Diva,3 razy użyty? Mam też samoopalacz do nóg nowy Yves Rocher.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-03-02 o 17:53 |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Chanel podkład Vitalumiere kolor 1.8 cool beige ( z wymianki ) ok 1/3 opakowania
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oooo gucci edp jak najbardziej nie zauwazylam ![]() co w zamian? ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie Kerastase i Tigi nawilżająca ale nie wiem czy nie za dużo chcę?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Kerastase Nectar Thermique - ochrona przed suszeniem , prostowaniaem ponad połowa
cos za? bardzo mi zalezy!
|
|
#18 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
no to wymieniamy ![]() poproszę adres na PW ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() niestety ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- ddiana - to które kremiki za tusz isaDora ??? |
|||
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Super.Za chwilke jeszcze zrobie i dodam fotkę.
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
niestety
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki prosze,robione wsztucznym świetle więc nie najlepsze.Kartonika juz nie mam.Jeśli może być to poproszę o adres .
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 10:43 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
mi nie odp
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- oj,przepraszam znalazłam ![]() te które zaznaczyłam mnie interesują,a Ty napisz na ile wyceniasz
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za: BIOTHERM AGE FITNES nuit2 1/3 słoiczka krem Clarins Multi Active Day Cream i może próbki z lancasteera ? |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te próbki prosze Lancaster krem DIFFERENTLY noc Lancaster serum 365 cellular elixir jesli moge |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaprawszam na PW |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
TIGI Catwalk Curls Rock Curl Amplifier użyty kilka razy krem Clarins Multi Active Day Cream
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
a czy za :
V&R FlowerBomb mleczko do demakijażu L'oreal - ponad połowa(to na fotce to tonik)jeśli tak to chętnie,mleczka mam ![]() Biotherm Skin Vivo pod poczy Biotherm Skin Vivo Serum Lancaster krem DIFFERENTLY wybrałabyś coś?mam poza wątkiem jeszcze ![]() wolę większą wymiankę,koszta te same praktycznie
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a L'oreal faktycznie tonik tylko taka konsystencja mleczna ![]() może jakies zapaszki ? ? ? próbeczki ? Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-03-03 o 08:10 |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,mam kilka swoich dobrych flaszek,tylko atomków już nie mam z próbek trochę różności by się znalazło
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.