2010-03-16, 11:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
oby nie
ale finansowo tez się druga bardziej opłaca, bo od którejs tam godziny wchodzą już "nocki" i my pracując 38 godz w tygodniu zarabiamy tyle samo co pierwsza zmiana (pracując 40 godz w tygodniu + 5 godz w soboty) a my soboty mamy juz wolne 
|
No to rzeczywiście bardziej się opłaca na 2 zmianę. W weekend można odpocząć, bo nawet 5 godz. rozwala dzień.
Cytat:
Napisane przez Maggie1983
ze wzgledu na tate  po prostu za wczesnie to szybko! w lipcu mamy kolejne, ale na to to juz idziemy, bo to siostra tz, nie wiem czy bedziemy sie bawic czy siedziec za stolem, ale idziemy! moze do lipca jakos juz przejdzie, ale teraz nie mam ochoty na taka weselna zabawe-za to wiem, ze te wszystkie glupie ciotki co tak wyly nad trumna na pewno beda sie swietnie bawic i jakos nie chce mi sie patrzec i myslec, jakie to z nich aktoreczki na pogrzebie byly 
|
A może na ślub do kościoła pójdziecie? U nas na weselu było kilkoro znajomych w żałobie (po rodzicach) - jakiś taki felerny zeszły rok było - a na ślubie i weselu byli. Nie tańczyli, ale mnie było bardzo miło że przyszli. Jedni mieli zostać tylko do obiadu, ale tam im się dobrze siedziało, że zostali do końca Sami przyznali, że dla nich była to miła odmiana po ostatnich wydarzeniach.
A ciotki - ludzi nie zmienisz, niech robią co chcą, komentarze o szukaniu kasy pozostawiam bez komentarza.
Cytat:
Napisane przez kolanka
iwka28 - mój mąż, jak zwykle twierdzi, ze moi rodzice robia nam pod górkę. Jak nie jest po jego myśli, to jest oczywiscie tragedia  .
|

Cytat:
Napisane przez Justyna33333
Ale mnie pieka oczy znów. Nie mogę juz ostatnio 
|
Może to od kompa? próbowałaś z kroplami do oczu?
|
|