Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 09:31   #121
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Madzialenka, to masz ciekawą prace jak byłam przy cebulkach to było strasznie monotonnie, przy taśmie można było zasnąć
Maggie, ale fajna fasolka, rzeczywiście wyraźnie ją widać.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 09:34   #122
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski uwaga chwalę się
własnie wziełam ostatnia tabletę po 8 latach brania
super gratuluje

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja za 2,5 tyg koncze hormony;]

a czy ja wam sie chwalilam, ze robie sobie tatuaz 8 kwietnia?
ojjj nastepna
aaaa tatu tez chcialam

Cytat:
mniej a wiecej cos takiego
mam bardzo podobny naszyjnik na lancuszku przywieziony z egiptu
chce go na karku
ma ok 3 cm srednicy ;] bedzie mial biale cienie, ale jescze nie wiem, czy bede miec oczy i usmiech, zobacze
jednym slowem symbolizuje moja pogode ducha i osobowosc

no kurde ja sie boje, ze jak bede starsza bede miala z 50 lat i bede starsza pania ze sloneczkiem na karku;/
fajny
ja zawsze chcialam na lopatce

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
bylismy wczoraj u doktorka i nasza dzidzia mierzy juz cale 46 mm i wazy 60 gram ma dwie raczki-ktore podnosilo do gory, dwie nozki i duzy brzuszek (obwod 58 mm) -duzy brzuszek to po tatausiu oczywiscie no i termin nam sie przesunal na 27.09.10 ale i tak narazie trzymamy sie pierwszej daty, bo to sie bedzie teraz zmieniac! Normalnie jestem spokojniejsza na kolejne 2 tygodnie, a tydzien przed kolejna wizyta znowu bede schizowac no i tatus oczywiscie stwierdzil ze on to juz widzi jajeczka..... wariat
boskooooo slodziak

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A mi dzis moj maz uprzykrzyl poczatek dnia, wchodzac do sypialni gdzie sie malowalam, szturchnal mnie i wypadl mi z reki moj nowy rozwietlajacy puder prasowana mozaika, i sie wszytsko rozwalilo na dywan. Myslalam ze go wykastruje

Ale za to poszlam do przedszkola zaprowadzic mojej szwagierki corcie, A ile napalonych tatuskow widzialam jeden z samochodu az sie za mna ogladal
moj maz mi stukl loreala w plynie ale skleil myslalm ze go zabije
aaaa tatuskowie masz branie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć, cześć...kiedy ta zima wreszcie sobie pójdzie...brrrrr. Masakroza. Wogóle, to muszę się do fryzjera wybrać i skrócić moje włoski, bo zarosłam strasznie. Nie pamiętam już kiedy miałam takie długie włosy, czas się odświeżyc
podobno od czwartku ma byc cieplo

ANULAAAAAA STO LAT:roz a:
Stary 2010-03-16, 09:40   #123
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
polecam z czystym sumieniem

http://www.allegro.pl/item896625140_...uchy_w_wa.html

babcia miała wylęgarnię przewlekła je ciotka w cukrze i sie tak zaplenily ze latami nei umielismy wybić w koncu kupiłam ta płytkę tylko musisz patrzec zeby była na mrówki!!!

na muszki owocówki tez działa w lato mąz mial całe okno czarne od tego kure....... a i kupiła wybiło

ponoc tez pomaga przecinanie ich sciezek proszkiem do pieczenia bo te france maja swoje ściezki i najbardzie sie legną w koątach ieszkania to kąty trza solą posypywać
u nas widzę je na ścianie w łazience
Stary 2010-03-16, 09:40   #124
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
no teraz to chociaz juz widac konkrety a nie tylko mniejsze lub wieksze kropki
dokładnie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 09:41   #125
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Cioci Kliwii, ujrzyjcie na piekne oczeta moje Szczescie
jak wyraźnie ją widac
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Madzialenka, to masz ciekawą prace jak byłam przy cebulkach to było strasznie monotonnie, przy taśmie można było zasnąć
taaa, tutaj można za to oczopląsów dostać ale ważne, ze czas szybko leci, bo bałam się jak to będzie na drugą zmianę.

Anula wszystkiego najlepszego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 09:41   #126
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mam mrówki faraonki. Co z nimi zrobić?
wybuduj piramidę - może się przeprowadzą...
Cytat:
no teraz to chociaz juz widac konkrety a nie tylko mniejsze lub wieksze kropki
ja tam nigdy na usg nie widzę konkretów za bardzo rozmazane

Anula - sto lat!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-16 o 09:43
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 09:45   #127
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
hahahahahahahahahaha wariatko

a ja na obiad mam meksykanskie danie meza ktore zamrozilismy wiec dzis stroche spokojniej
Stary 2010-03-16, 10:00   #128
kliwia
Zakorzenienie

ja mam taka plytke na stwory latajace
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 10:05   #129
iwka28
Wtajemniczenie

Anula - wszystkiego najlepszego!

Cytat:
laski uwaga chwalę się
własnie wziełam ostatnia tabletę po 8 latach brania
I jak pierwszy dzień bez tabletki? Nie było dziwnie nie wziąć?

Cytat:
ja za 2,5 tyg koncze hormony;]
a czy ja wam sie chwalilam, ze robie sobie tatuaz 8 kwietnia?
Tatuaż fajna sprawa, ale ja bym zrobiła go w miejscu gdzie można go zasłonić. Kark jest bardzo wyeksponowany. Nie wiadomo, gdzie będziesz kiedyś pracowała, a w niektórych miejscach mają dress code, więc masz powiedziane nawet takie szczegóły jak fryzura (np. związane włosy) i możesz mieć problem.

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
niemoj tz ma
jaki?pochwal sie ja zrobilam sobie w wieku 20 lat na krzyzu i załuje teraz
A co masz?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hormony w odstawke yeaahhhh falowe staranka o dzidzie yeahhhh
A mi dzis moj maz uprzykrzyl poczatek dnia, wchodzac do sypialni gdzie sie malowalam, szturchnal mnie i wypadl mi z reki moj nowy rozwietlajacy puder prasowana mozaika, i sie wszytsko rozwalilo na dywan. Myslalam ze go wykastruje
Ale za to poszlam do przedszkola zaprowadzic mojej szwagierki corcie, A ile napalonych tatuskow widzialam jeden z samochodu az sie za mna ogladal
No ubiłabym

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć, cześć...kiedy ta zima wreszcie sobie pójdzie...brrrrr. Masakroza. Wogóle, to muszę się do fryzjera wybrać i skrócić moje włoski, bo zarosłam strasznie. Nie pamiętam już kiedy miałam takie długie włosy, czas się odświeżyc
A co będziesz robić?

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
no no no... pięknie, tyle strona na nowym wątku . Nie ma mnie kilkanaście godzin, a juz mam takie zaległości .
Szkoda, ze nie mogłam wczoraj z Wami wypić - przydałoby mi się na rozluźnienie i nie myślenie o zmartwieniach. Konkretnie bym się z Wami "spiła"
Anula- wszytskiego naj...
Kolanka - stało się coś?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jak wyraźnie ją widac
aaa, tutaj można za to oczopląsów dostać ale ważne, ze czas szybko leci, bo bałam się jak to będzie na drugą zmianę.
Madzia - to fajnie że czas Ci szybko leci, druga zmiana potrafi się ciągnąć.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 10:08   #130
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Maggie, ale fajna fasolka, rzeczywiście wyraźnie ją widać.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super gratuluje

ojjj nastepna
aaaa tatu tez chcialam

fajny
ja zawsze chcialam na lopatce

boskooooo slodziak

moj maz mi stukl loreala w plynie ale skleil myslalm ze go zabije
aaaa tatuskowie masz branie

podobno od czwartku ma byc cieplo

ANULAAAAAA STO LAT:roz a:

Cytat:
jak wyraźnie ją widac

taaa, tutaj można za to oczopląsów dostać ale ważne, ze czas szybko leci, bo bałam się jak to będzie na drugą zmianę.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja tam nigdy na usg nie widzę konkretów za bardzo rozmazane

Anula - sto lat!

Cytat:
hahahahahahahahahaha wariatko

a ja na obiad mam meksykanskie danie meza ktore zamrozilismy wiec dzis stroche spokojniej
no wlasnie, a ja sie wczoraj glowilam co na obiad i podjezdzam pod dom i tesciowa wola na frytki wiec poszlam, a co dzis barszczyk z kielbaska na szybko, bo przychodzi kuzyn prosic na wesele-i tak nie pojdziemy i oni pewnie wiedza, ale zaprosic musza
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 10:08   #131
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

[QUOTE=iwka28;17916962]Anula - wszystkiego najlepszego!

I jak pierwszy dzień bez tabletki? Nie było dziwnie nie wziąć?

wiesz co w czoraj skonczyłam opakow3anie wiec w czwartek zacznie mi sie @

boje sie tego co bedzie w przyszły wtorek masakra jakas bedzie a o nastepnym okresie nawet nei chce mówić

jak nei bralam tablet to miałam takie krwotoki ze nei mogłam sie z łózka przez dwa dni podniesc musiałam brac urlop na żadanie zawsze

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 10:10   #132
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Madzia - to fajnie że czas Ci szybko leci, druga zmiana potrafi się ciągnąć.
oby nie

ale finansowo tez się druga bardziej opłaca, bo od którejs tam godziny wchodzą już "nocki" i my pracując 38 godz w tygodniu zarabiamy tyle samo co pierwsza zmiana (pracując 40 godz w tygodniu + 5 godz w soboty) a my soboty mamy juz wolne

Stary 2010-03-16, 10:10   #133
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

no wlasnie, a ja sie wczoraj glowilam co na obiad i podjezdzam pod dom i tesciowa wola na frytki wiec poszlam, a co dzis barszczyk z kielbaska na szybko, bo przychodzi kuzyn prosic na wesele-i tak nie pojdziemy i oni pewnie wiedza, ale zaprosic musza
ja mam masakre... bordowa woda leci z rur bosko.... wiec ryz bedzie gotowany na wodzie mineralnej chyba ze przejdzie;D
aaaa czemu nie idziecie na to wesele?
Stary 2010-03-16, 10:26   #134
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam masakre... bordowa woda leci z rur bosko.... wiec ryz bedzie gotowany na wodzie mineralnej chyba ze przejdzie;D
aaaa czemu nie idziecie na to wesele?
ze wzgledu na tate po prostu za wczesnie to szybko! w lipcu mamy kolejne, ale na to to juz idziemy, bo to siostra tz, nie wiem czy bedziemy sie bawic czy siedziec za stolem, ale idziemy! moze do lipca jakos juz przejdzie, ale teraz nie mam ochoty na taka weselna zabawe-za to wiem, ze te wszystkie glupie ciotki co tak wyly nad trumna na pewno beda sie swietnie bawic i jakos nie chce mi sie patrzec i myslec, jakie to z nich aktoreczki na pogrzebie byly
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-03-16, 10:26   #135
klion78
Zadomowienie

co do MRÓWEK to na moje cholery nic nie działa!!! psikałam jakimiś smrodami w rozpylaczu, stosowałam płytki, wezwałam nawet ekipę wyspecjalizowaną i nic, przeżyły. Słyszałam, że jak się same nie wyniosą to nic nie jest w stanie ich przegonić Niektórzy twierdzą że można się do nich przyzwyczaić....o nie!!!! NIGDY W ŻYCIU
Stary 2010-03-16, 10:28   #136
kolanka
Zadomowienie

iwka28 - mój mąż, jak zwykle twierdzi, ze moi rodzice robia nam pod górkę. Jak nie jest po jego myśli, to jest oczywiscie tragedia .
Maggie - z zaproszeniem na wesle zrobicie jak uważacie. Jeśli według Ciebie jest za wcześnie, to trzeba odmówić. Ale jest jedna sprawa o której chcialam napisać. Po pogrzebie mojej baci - było to 12 lat temu nie mogłam sie pozbierać. Mimo tego, że bylo już po stypie, to i tak cały czasa ryczałam. Potem cała najbliższa rodzinka spotkała się jeszcze u babci w domu, a ja dalej caly czas zapłakana byłam. Wtedy podszedł do mnie juz Ś.P. brat moje babci i mówi - nie płacz, teraz juz trzeba sie weselić. Po tygodniu byłam na osiemnastce koleznaki. Nie mówie, ze szalałam na tych urodzinach, ale poszłam na nie bez żadnych wyrzutów. Żałobę nosi się w sercu, a życie toczy sie dalej.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-16 o 10:47
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 10:34   #137
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ze wzgledu na tate po prostu za wczesnie to szybko! w lipcu mamy kolejne, ale na to to juz idziemy, bo to siostra tz, nie wiem czy bedziemy sie bawic czy siedziec za stolem, ale idziemy! moze do lipca jakos juz przejdzie, ale teraz nie mam ochoty na taka weselna zabawe-za to wiem, ze te wszystkie glupie ciotki co tak wyly nad trumna na pewno beda sie swietnie bawic i jakos nie chce mi sie patrzec i myslec, jakie to z nich aktoreczki na pogrzebie byly
pamietaj ze zalobe nosi sie w sercu... i tata by niechcial zebyscie sie smucili.. jesli nie czujesz sie na silach to teraz nie idz ale na wesele siostry tz jaknajbardziej bym poszla... i bawila sie to wkoncu jego siostra...

Cytat:
iwka28 - mój mąż, jak zwykle twierdzi, ze moi rodzice robia nam pod górkę. Jak nie jest po jego myśli, to jest oczywiscie tragedia .
ojjjj jak chcesz pogadac to cho do klubu...
Stary 2010-03-16, 10:34   #138
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć

dobrze, że w ostatniej części wątku zostały umieszczone widoczne sygnały odnośnie nowej części bo ja podobnie jak Justyna szukałam Was w zasubskrybowanych

My z mężem wczoraj byliśmy w Wodzisławiu w firmie, która pośredniczy w wyjazdach do Holandii. Bardzo miła Pani wszystko nam wytłumaczyła, my wypełniliśmy kilka stron papierków i czekamy

I właśnie tak jadąc wczoraj do Wodzisławia a konkretnie to już w nim będąc głowa mi się chciała urwać bo wypatrywałam naszej Rybulki kręciłam się jak szalona i w końcu Tż-et się pyta kogo ja tak wypatruje więc mu mówię, że koleżanki z wizażu na co on znowu się pyta czy się umawiałyśmy na spotkanie, a ja mu na to że nie i że liczę na szczęśliwy traf
śmiał się ze mnie i mówi, że wizaż jest wszechobecny

Rybulko my też wczoraj zatrzymywaliśmy się w Mc Donaldzie, przy rondzie i na przeciwko był sklep Billa, to gdzieś niedaleko Was?
w ogóle to rond i rondeczek w Wodzisławiu macie od groma i troszeczkę
łożeczko bardzo mi się podoba, kolor który jak Miłoszek dorośnie będzie praktyczniejszy niż jakiś jasny no i funkcjonalne jest bo ta szuflada naszym znajomym sprawdza się znakomicie a powiedz mi czy łózeczko ma funkcję kołyski?
za 14 kwietnia trzymam kciuki

Martuś jak napisałaś, żeby trzymać kciuki bo masz ważne spotkanie to przemknęła mi przez głowę myśl, że pojechaliście do Rybulki
można się było po Was tego spodziewać

Kasia Dominik jest boski, wczoraj już widziałam tą fotkę na klasie. Małe słodkie ciacho z niego

SSR sprawa babci spędza mi sen z powiek zwłaszcza, że chodzi o oczy...w zeszłym roku i dwa lata temu miał operacje i po operacjach było super, a teraz źle się dzieje. Modle się o to żeby to było przejściowe.
A co do Holandii to tak chcemy wyjechać, wczoraj zarejstrowaliśmy się w jednej z firm.

Mona_ja i nici z mojego prezentu masującego głowę. Musiałabym zostać na 45 min szkoleniu żeby dostać ten prezent na co ja w sobotę czasu nie miałam. Zawracają tylko ludziom głowę i w błąd wprowadzają bo rzekomo ta nagroda była już moja za to że wzięłam udział w ankiecie

Maggie śliczna kruszynka

Madzia trzymaj kciuki żeby szybko do nas oddzwonili z jakąś ofertą

a byłabym zapomniała wczoraj jak już dopełniliśmy formalności związanych z wyjazdem dzwoni telefon, nasz znajomy...poprosił o podanie adresu. Idzie do nas zaproszenie na ślub i wesele 17.04.2010
niby się cieszę bo bardzo go lubimy no i on jako jedyny ze swojej rodziny która też była proszona był u nas na weselu i mega się cieszył kiedy go zapraszaliśmy, ale są dwa powody, które mnie ciut blokują przed pójściem...K.
Stary 2010-03-16, 10:42   #139
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Ale mnie pieka oczy znów. Nie mogę juz ostatnio

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 10:42   #140
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ania za szybki wyjazd

Stary 2010-03-16, 10:45   #141
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
pamietaj ze zalobe nosi sie w sercu... i tata by niechcial zebyscie sie smucili.. jesli nie czujesz sie na silach to teraz nie idz ale na wesele siostry tz jaknajbardziej bym poszla... i bawila sie to wkoncu jego siostra...

ojjjj jak chcesz pogadac to cho do klubu...
dokladnie tez tak uwazam, ze zalobe nosi sie w sercu i jak napisalam, na wesele siostry tz na pewno pojdziemy-jak bedzie zobaczymy, chociazby jeszcze na fakt, ze bede w siodmym m-cu ciazy ja nie chce isc na to wesele do tych obludnych ciotek, ktore jak tylko weszlam do domu taty w dzien jego smierci, zamiast dzien dobry powiedzialy, ze wiedza ze tata mial w domu pieniadze i zebym poszla szukac a ja jeszcze nawet do konca nie wiedzialam, czy to prawda, ze tata nie zyje i co sie dokladnie stalo, bo wiecie, ze mi maz nic nie powiedzial i dowiedzialam sie przez przypadek przez telefon, a ja caly czas myslalam ze tz nie ma, bo powiedzial, ze jedzie na zakupy, a to on znalazl tate tylko chcial mi powiedziec w domu
i jak ja weszlam to taty jeszcze nie zabrali, a te mi kaza kasy szukac-przeciez jak jest to nie zginie-do tej pory nie szukalam
ehhh, szkoda gadac-ksiazke o tej rodzinie mozna by napisac
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć

dobrze, że w ostatniej części wątku zostały umieszczone widoczne sygnały odnośnie nowej części bo ja podobnie jak Justyna szukałam Was w zasubskrybowanych

My z mężem wczoraj byliśmy w Wodzisławiu w firmie, która pośredniczy w wyjazdach do Holandii. Bardzo miła Pani wszystko nam wytłumaczyła, my wypełniliśmy kilka stron papierków i czekamy

I właśnie tak jadąc wczoraj do Wodzisławia a konkretnie to już w nim będąc głowa mi się chciała urwać bo wypatrywałam naszej Rybulki kręciłam się jak szalona i w końcu Tż-et się pyta kogo ja tak wypatruje więc mu mówię, że koleżanki z wizażu na co on znowu się pyta czy się umawiałyśmy na spotkanie, a ja mu na to że nie i że liczę na szczęśliwy traf
śmiał się ze mnie i mówi, że wizaż jest wszechobecny

Rybulko my też wczoraj zatrzymywaliśmy się w Mc Donaldzie, przy rondzie i na przeciwko był sklep Billa, to gdzieś niedaleko Was?
w ogóle to rond i rondeczek w Wodzisławiu macie od groma i troszeczkę
łożeczko bardzo mi się podoba, kolor który jak Miłoszek dorośnie będzie praktyczniejszy niż jakiś jasny no i funkcjonalne jest bo ta szuflada naszym znajomym sprawdza się znakomicie a powiedz mi czy łózeczko ma funkcję kołyski?
za 14 kwietnia trzymam kciuki

Martuś jak napisałaś, żeby trzymać kciuki bo masz ważne spotkanie to przemknęła mi przez głowę myśl, że pojechaliście do Rybulki

Kasia Dominik jest boski, wczoraj już widziałam tą fotkę na klasie. Małe słodkie ciacho z niego

SSR sprawa babci spędza mi sen z powiek zwłaszcza, że chodzi o oczy...w zeszłym roku i dwa lata temu miał operacje i po operacjach było super, a teraz źle się dzieje. Modle się o to żeby to było przejściowe.
A co do Holandii to tak chcemy wyjechać, wczoraj zarejstrowaliśmy się w jednej z firm.

Mona_ja i nici z mojego prezentu masującego głowę. Musiałabym zostać na 45 min szkoleniu żeby dostać ten prezent na co ja w sobotę czasu nie miałam. Zawracają tylko ludziom głowę i w błąd wprowadzają bo rzekomo ta nagroda była już moja za to że wzięłam udział w ankiecie

Maggie śliczna kruszynka

Madzia trzymaj kciuki żeby szybko do nas oddzwonili z jakąś ofertą

a byłabym zapomniała wczoraj jak już dopełniliśmy formalności związanych z wyjazdem dzwoni telefon, nasz znajomy...poprosił o podanie adresu. Idzie do nas zaproszenie na ślub i wesele 17.04.2010
niby się cieszę bo bardzo go lubimy no i on jako jedyny ze swojej rodziny która też była proszona był u nas na weselu i mega się cieszył kiedy go zapraszaliśmy, ale są dwa powody, które mnie ciut blokują przed pójściem...K.
Stary 2010-03-16, 10:51   #142
kliwia
Zakorzenienie

maggie nawet gdybys znalazla to co je to obchodzi? nikt Ci nie udowodni ze byly jakies pieniadze w skarpecie. na rachunku bankowym to co innego, o ile tata nie zostawil testamentu, to bedzie podzal majatku w sadzie.
Ja uwazam ze kasa nierejestrowana=brak kasy, w takich przypadkach.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 10:55   #143
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
ojj wariatko ale co widzialas ta Rybulke czy nie?
a co do nas... no mozna bylo mozna

Cytat:
dokladnie tez tak uwazam, ze zalobe nosi sie w sercu i jak napisalam, na wesele siostry tz na pewno pojdziemy-jak bedzie zobaczymy, chociazby jeszcze na fakt, ze bede w siodmym m-cu ciazy ja nie chce isc na to wesele do tych obludnych ciotek, ktore jak tylko weszlam do domu taty w dzien jego smierci, zamiast dzien dobry powiedzialy, ze wiedza ze tata mial w domu pieniadze i zebym poszla szukac a ja jeszcze nawet do konca nie wiedzialam, czy to prawda, ze tata nie zyje i co sie dokladnie stalo, bo wiecie, ze mi maz nic nie powiedzial i dowiedzialam sie przez przypadek przez telefon, a ja caly czas myslalam ze tz nie ma, bo powiedzial, ze jedzie na zakupy, a to on znalazl tate tylko chcial mi powiedziec w domu
i jak ja weszlam to taty jeszcze nie zabrali, a te mi kaza kasy szukac-przeciez jak jest to nie zginie-do tej pory nie szukalam

bozzzz.... coz za baby... w drzwiach o kase... tragedia....
no nic... ale uwazam jak kliwia kasa w skarpecie to brak kasy..
a zreszta co im do pieniedzy twojego taty...
Stary 2010-03-16, 11:00   #144
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
oby nie

ale finansowo tez się druga bardziej opłaca, bo od którejs tam godziny wchodzą już "nocki" i my pracując 38 godz w tygodniu zarabiamy tyle samo co pierwsza zmiana (pracując 40 godz w tygodniu + 5 godz w soboty) a my soboty mamy juz wolne
No to rzeczywiście bardziej się opłaca na 2 zmianę. W weekend można odpocząć, bo nawet 5 godz. rozwala dzień.

Cytat:
A może na ślub do kościoła pójdziecie? U nas na weselu było kilkoro znajomych w żałobie (po rodzicach) - jakiś taki felerny zeszły rok było - a na ślubie i weselu byli. Nie tańczyli, ale mnie było bardzo miło że przyszli. Jedni mieli zostać tylko do obiadu, ale tam im się dobrze siedziało, że zostali do końca Sami przyznali, że dla nich była to miła odmiana po ostatnich wydarzeniach.
A ciotki - ludzi nie zmienisz, niech robią co chcą, komentarze o szukaniu kasy pozostawiam bez komentarza.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ale mnie pieka oczy znów. Nie mogę juz ostatnio
Może to od kompa? próbowałaś z kroplami do oczu?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 11:03   #145
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:

Maggie to przykre, ale z rodziną już tak jest najlepiej się na zdjęciach wychodzi
to chore człowiek umiera, a ktoś inny tego nie zauważa bo kasa jest ważniejsza. Dla mnie nieludzkie odruchy
olej je

Cytat:
ojj wariatko ale co widzialas ta Rybulke czy nie?
a co do nas... no mozna bylo mozna

bozzzz.... coz za baby... w drzwiach o kase... tragedia....
no nic... ale uwazam jak kliwia kasa w skarpecie to brak kasy..
a zreszta co im do pieniedzy twojego taty...
No właśnie nie widziałam, ale z tego co pisała Rybulka trop miałam dobry bo szukałam jej ubranej w ten nowy płaszczyk
Stary 2010-03-16, 11:06   #146
martucha84
Zakorzenienie

wkoncu dodzwonilam sie do zusu.... wyplala mojego wynagrodzenie jest przygotowana na 18 marca ale piojdzie poczta bo niemaja nr konta i musze jechac do niehc wypelnic kartke z numerem i od nastepnej wyplaty bedzie szlo na konto.... no i dstane kaze za okres 11 luty 26 luty bo nastepne l4 jest jeszcze niekompetne wiec pewnie dyra zapomniala pieczaki... a tu juz mam kolejne.. no nic pojda dwa naraz
tyle dobrze ze wiem ze do konca miesiaca powinna byc kasa bo juz wpadalam w paranoje...
Stary 2010-03-16, 11:09   #147
kolanka
Zadomowienie

Klubowiczki
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 11:12   #148
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
tak to już jest, że na pogrzebach się płacze, a na weselach tańczy to nie znaczy, że wtedy nie było im przykro że on odszedł. Moim zdaniem nie powinnaś na to ,,krzywo patrzeć"
Ale to co napisałaś o szukaniu kasy, to przesada więcej taktu i delikatnosci by im sie przydało

Nie wiem jakie to uczucie stracić mamę/tatę ale chyba bym poszła na oba wesela. Pewnie i tak nie potańczysz z brzuszkiem ale parze młodej będzie miło, że jesteś z nimi w tym dniu

Jestem tak zawalona robotą, że chyba od tygodnia tutaj nie zaglądałam...

Z tego co doczytałam to Anuli trzeba złozyć najlepsze życzenia więc składam

Agatko, ja też wybieram się do fryzjera, ale tylko na końcówki i wycieniowanie. A dzisiaj będę farbować na blond (ale taki raczej ciemny, poziom 7.0) zobaczymy co wyjdzie. Chcę sprawdzić jak mi będzie w zimnym odcieniu, bo do tej pory to leciałam ciepłymi 5.3, 6.3, 7.3

Nadal szukamy mieszkania. Widzieliśmy 3 kolejne, ale same rudery. Przejściowe pokoje, jakieś kamienice z widokiem z okna zachęcajacym do skoku TŻ bez zmian. Zgodził się, ze pójdziemy jeszcze raz obejrzeć to pierwsze mieszkanie i porobimy fotki. Trzeba wycenić remont kuchni i łazienki. Pośrednik powiedział ze w tym tygodniu wywiesza baner

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 11:26   #149
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć

a ja umieram, przyszła @

a ja mówiłam, że to nie to, a Wy mi tu nadzieje robicie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 11:36   #150
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatek

Gold trzymam kciuki za znalexienie fajnego mieszkanka. ale coś czuję, ze to będzie to pierwsze, które opisywałas i które tak bardzo ci się podobało.

ech.. za dwie godzinki jedziemy do pracy. idę jakis obiad przygotowac. dzis kotlety ryzowe (bo mam jeszcze do nich kuraka w płatkach corn flakes)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości