2010-03-19, 12:26
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Cytat:
Napisane przez cathy
moim faworytem jest peeling, który przez kilka tygodni przeleżał u mnie nawet nietknięty, bo wygląda i pachnie tak paskudnie, że po odkręceniu pudełeczka zamknęłam go natychmiast i nawet zdjęć mu nie mialam ochoty robić.
Ale genialnie złuszcza wszystko, ostry specjalnie nie jest, wygładza i robi coś takiego ze skórą, że minerały jak masło po niej suną ...Takiego czegoś nie robi mi ani żadna mikrodermabrazja ani nawet peeling japoński. Ale w drogerii go nie dostaniesz  Mówię o tym brzydalu z Rhassoul w składzie Tylko, że to EGM. A wiadomo, jak długi czas oczekiwania to oznacza 
|
Po opisie cathy, juz bym go kliknęła.
Moje zamówienie już do mnie leci (dłuuuuuuugo), więc chwilowo nie klikam, ale mam nadzieję, że za chwilę go jeszcze zastanę - teraz jest w Say "Bay-Bay-Baby" Sale.
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------
Cytat:
Napisane przez reniakicia
muszę pochwalić GLINKĘ MULTANI MITTI  po nałożeniu wyglądałam jak Jožin z bažin  po zmyciu skóra jak marzenie  buzia ładnie oczyszczona, rozjaśniona, wygładzona  co prawda mnie troszkę wysusza, ale to co robi z buzią można jej to wybaczyć  następnym razem doleję trochę oleju 
|
to chyba muszę uzupełnić listę zakupową
|
|
|