Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 12:26   #2783
aaniutek
Rozeznanie

GG do aaniutek
Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...

Cytat:
Napisane przez cathy Pokaż wiadomość
moim faworytem jest peeling, który przez kilka tygodni przeleżał u mnie nawet nietknięty, bo wygląda i pachnie tak paskudnie, że po odkręceniu pudełeczka zamknęłam go natychmiast i nawet zdjęć mu nie mialam ochoty robić.
Ale genialnie złuszcza wszystko, ostry specjalnie nie jest, wygładza i robi coś takiego ze skórą, że minerały jak masło po niej suną ...Takiego czegoś nie robi mi ani żadna mikrodermabrazja ani nawet peeling japoński. Ale w drogerii go nie dostaniesz Mówię o tym brzydalu z Rhassoul w składzie Tylko, że to EGM. A wiadomo, jak długi czas oczekiwania to oznacza
Po opisie cathy, juz bym go kliknęła.
Moje zamówienie już do mnie leci (dłuuuuuuugo), więc chwilowo nie klikam, ale mam nadzieję, że za chwilę go jeszcze zastanę - teraz jest w Say "Bay-Bay-Baby" Sale.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez reniakicia Pokaż wiadomość
muszę pochwalić GLINKĘ MULTANI MITTI po nałożeniu wyglądałam jak Jožin z bažin po zmyciu skóra jak marzenie buzia ładnie oczyszczona, rozjaśniona, wygładzona co prawda mnie troszkę wysusza, ale to co robi z buzią można jej to wybaczyć następnym razem doleję trochę oleju
to chyba muszę uzupełnić listę zakupową

aaniutek jest offline Zgłoś do moderatora