2010-03-19, 13:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: coś tu śmierdzi
Cytat:
Napisane przez myosotis1232
No właśnie taki jest sens wypowiadania się na forach, większość ludzi piszę tylko po to żeby coś napisać i najlepiej wyśmiać drugiego. Wiem że to o czym pisze jest dla was "fuj" i "obleśne" i wy nie były byście z takim facetem, też bym tak mówiła gdyby mój facet był inny. A jeśli jesteś z kimś i pojawia się problem to co wtedy trzeba wszytko skreślić bo coś jest nie tak? Właściwie teraz się zastanawiam jaki był sens założenia tego wątku, bo przecież i tak prawie każdy kto się wypowada to się tylko wyśmiewa. Tak że dziękuje za wszytkie wypowiedzi i będzie to mój ostatni post, bo szkoda mi czasu na czytannie waszych kolejnych kpin.
|
A umiesz czytać ze zrozumieniem? Dałam Ci konkretne rady. Kilka innych dziewczyn też. Czego ty oczekujesz? Że przyjadę do Ciebie do chałupy i powiem chłopu: no mój drogi, tak dalej być nie może - masz g.... na gaciach i twoja kobita nie może tego znieść? Ty do żadnej z rad się nawet nie odniosłaś, tylko masz wieczne pretensje, żale i inne wąty do wizażanek. A sama przyznaj, że problem jest i jest ogromny, obrzydliwy. To co, mamy sie zachwycać? Napisać: to nic takiego, nie z takim rzeczami ludzie sobie radzą? Nikt za ciebie sprawy nie załatwi, przykro mi.
|
|
|