Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-21, 18:33   #260
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez mmyszuniaaa Pokaż wiadomość
Cześć Wam
Ja zaczynam swoją walkę od jutra, ale już dzisiaj zaopatrzyłam się w twaróg, otręby i jogurty naturalne.
Kurcze nie mogłam znaleźć serka homogenizowanego w wersji "light"
Może Wam się udało? Gdzie go kupić?

Ciekawa jestem jak zniosę ten pierwszy dzień, mam nadzieję, że będzie dobrze, bo przede mną długa walka z wagą.
Zyczcie mi powodzenia i trzymajcie kciuki
hej lekkie serki homo naturalne zadko mozna je znależć w wersji 0% szukaj 3% ja kupuje w cerrfurze te ich produkcji sa bardzo smaczne mają 3,5%. wiem że dziewczyny kupuja taz Pilos z Lidla i president z np biedronki maja chyba 4%, sama przymierzam sie do ich wypróbowania
poczatek moze byc troszke ciezki ale wierze że ci sie uda. ja z doswiadczenia wiem że po kilku dnaich Ifazy mozesz miec wstrety do otrebuw i nabiału ,ja tak miałam i moje siostry ale przy silnej woli da sie to przetrwać i potem juz wchodzi w krew tak wiec zycze powodzenia

Cytat:
Napisane przez Inspiron Pokaż wiadomość
Ja jestem na diecie od 1 marca i widze efekty i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona z tej diety i mam nadzieje ze uda mi sie
ja jestem na dieciemiesiąc od 18 02. na wadze spadek 6kg na oka moze jeszcze nie widac ale ja czuje sie o niebo lepiej mawiecej energi i zapoału no i nareszcie wchodze w ubrania te z przed ciązy teraz tylko chce wejscw swoje stare ubranka z przed ślubu a moze i jescze mniejszi wierze ze mis ei uda , zwłaszcza że diata ta chyba troche uzaleznia i nie czuje sie na niej wcale jak na diecie
08,06 59,5kgczyli -14,3kg
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno
23blaszka jest offline Zgłoś do moderatora