Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dior, Lancome, Clinique, Givenchy, Lanvin - kolorówka i pielęgnacja!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-10, 07:01   #106
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Dot.: Dior, Lancome, Clinique, Givenchy, Lanvin - kolorówka i pielęgnacja!!!

Cytat:
Napisane przez obca
hej..może znajdziesz coś u mnie za te próbki:

- Avene Emulsion SPF 50+ 5ml
- LRP Redermic - wersja do skóry normalnej w kierunku mieszanej: tubka 5 m (próbki do skóry suchej mnie nie interesują, ewentualnie 1 na spróbowanie)
- Avene - Hydrance Optimale Legere 5ml

w zamian mogę zaproponować m.in.:

- Avene woda termalna NOWA (zafoliowana) 50 ml
- płyn miceralny H20 10 ml (sterylnie zamknięty)
- miniaturka perfum Cacharel 5 ml (Noa lub Promesse)
- mydełko w saszetce Clinique
- KERASTASE MASKA UJĘDRNIAJĄCA AGE RECHARGE 30 ml (raz użyta)
- KERASTASE maseczka do włosów suchych, zniszczonych (zostało ponad 2/3 z 30 ml)
- próbki kremów (np. vichy, loreal)

pozdrawiam
Interesuje mnie całkiem sporo kosmetyków, spośród tych, które zaproponowałaś .
Na pewno interesuja mnie:
- miniaturka perfum Cacharel 5 ml (Noa lub Promesse)
- Avene woda termalna NOWA (zafoliowana) 50 ml

Jeśli chodzi o maseczkę Kerastase do włosów suchych, mam pytanie: czy to jest to wersja do włosów grubych, czy cienkich? Powinno pisać na wieczku .
Jeśli chodzi o mydełko Clinique'a w saszetce, mam pytanie: czy to jest Liquid Soap Mild i ile go jest w tej saszetce?

Teraz tylko na chwilkę zajrzałam na Targowisko i nie zdążę dokładnie przeanalizować dokładnie Twojej propozycji, wieczorkiem będę tu dłużej - na pewno się jakoś dogadamy .

Dopisane wieczorem:
Przejrzałam swój kuferek i z drobiazgów, które ewentualnie mogłyby Cię zainteresować znalazłam jeszcze jedną 5-ml tubeczkę w kartoniku Hydrance Optimale Legere Avene'a, 1 saszetkę LRP Hydraphase XL Legere, 1 saszetkę Guerlain Issima Happylogy pod oczy oraz 1 saszetke Clinique kremożelu Moisture Surge Extra.
No i jeszcze są w moim wątku LRP Toleriane Gel oraz Avene Ystheal + Emulsion - piszę to, bo widzę, że interesują Cię kosmetyki apteczne adresowane do skóry normalnej w kierunku mieszanej.
A w moim wątku jest sporo kosmetyków, więc może te Ci "umknęły".

Edytowane przez astronomiczna.ania
Czas edycji: 2006-05-10 o 22:09
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując