2010-03-23, 23:55
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Uff udało mi się nadrobić, ale zaraz zajrzę do klubu, a tam pewnie kolejne strony 
Gratuluję skończenia kolejnych miesięcy, pierwszych przewrotów, nowych posiłków, przespanych nocek, udanych zakupów, itp., itd.
Cytat:
Napisane przez gosik_wwa
Witam 
Czy Wasze Maluszki rozpraszają się swoimi rączkami?
|
Oj tak Jak już leży w łóżeczku to nachylam się nad nim, on łapie w rączki moje palce i tak rozkładam mu te rączki na boki, tak jak do spania i tak się trzymamy razem. Coś tam mu pomruczę do ucha i szybko zasypia.
Cytat:
Napisane przez belladonna78
A mam pytanie z innej beczki - JAK SIĘ BAWIŁYŚCIE ZE SWOIMI DZIECIACZKAMI JAK MIAŁY 2-3 MIESIĄCE?
|
Też tak jak pisały dziewczyny, trochę maty, trochę karuzeli, teraz na chrzciny dostał leżaczek i bardzo mu się podoba. No i dużo gadania, śmiania, tańczenie do piosenek z mini-mini
Cytat:
Napisane przez elalank
heloł 
a ja wczoraj se trzasnęłam kielicha winka różowego 
a to z okazji że szwagierka przyjechała z UK to wypadało się napić  tak więc po 3 łykach miałam rumieńce jak malowane i w głowie mi szumiało 
|
Cytat:
Napisane przez konspiracja
No nieźle  ja tez palnuję niedługo cos chlapnąc, po wieczornym karmieniu o 20-stej. Do 6 rano powinno nie byc śladu alku w organiźmie... a nie balas sie jakby sie Ola niespodziewanie w nocy obudzila? Bo jak nigdy sie nie budzi, to tak przez złośliwość losu ja sie obawiam ze Staś mógłby akurat wtedy sie obudzic i co ja bym mu powiedziala? Mleczarnia chwilowo nieczynna? 
|
Ja sobie na chrzcinach wypiłam 2 lampki wina pierwszy raz od roku Wieczorem dostał moje mleko, które odciągnęłam rano, a rano dałam mu jeszcze mieszankę, a swoje wylałam.
Cytat:
Napisane przez carolans
jak ubieracie dzieciaczki?
wczoraj będąc na spacerze widziałam babkę która wiozła swoje dziecko na siedząco w gondoli, wyglądało tak na 4 miesiące.... też tak woziłyście? od kiedy tak można, że dziecko sobie siedzi i ogląda ?
|
Ja ubrałam dzisiaj: body dł. rękaw, bluza, kurtka wiosenna, rajtki i cieplejsze spodnie i takie buciki od kombinezonu, plus lżejsza czapeczka, a rękawiczek nie zakładam bo rączki były ciepłe
W gondoli też mam regulowane oparcie, ale zawsze woziłam na płasko
Cytat:
Napisane przez zatoka
Chciałam się pochwalić, że mamy nianie  babka jest sprawdzona i wydaje się, że będzie ok. 
|
To super! Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni
|
|
|