Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-25, 07:00   #4544
anna_paw
Raczkowanie

GG do anna_paw
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Darianna pięękny brzuszek

A może byc i prywatny
Bedziemy mogły bez obaw wszystko pisać, pokazywac foty itp

A swoją drogą.. ciekawe która pierwsza się rozpakuje
Prywatny byłby fajny, bo nie wszyscy lubią publikować zdjęcia na publicznym forum... ten patent, który zrobiły marcówki też jest spoko - jedna osoba zajęła kilka pierwszych postów i tam wklejane są zdjęcia wszystkich kolejnych maluchów

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18107371]

To już fajniejsza jest ta opcja na www.albumik.pl - tam galeria jest chroniona hasłem. , więc dostępna tylko dla nas.
- niestety teraz tam jest przerwa techniczna i nie umiem Wam pokazać jak wyglądał album z naszymi dzieciaczkami.
obstawiamy zakłady? [/QUOTE]
może przerwa jest chwilowa

a jakie kursy??

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie od gina...przez dwa tygodnie mam nie robić prawie nic- szyjka zaczęła się rozszerzać i grozi mi przedwczesny poród. Te dwa tygodnie to dla Kubeczka i jego płucek, po tym czasie mogę spokojnie się rozpakowywać. Planowo termin mam na 2 maja ale po dzisiejszym badaniu prawdopodobne rozpakowanie może nastąpić około 20 kwietnia...
Czyżbym miała być pierwsza?
Siedzę sobie zatem, oglądam tv ale pralka się pierze ale w pralce niewiele...jak powieszę to pranko to się położę i do wieczora palcem nie ruszę.
kitty pierzesz pralkę?? a tak serio dbaj o siebie dziewczyno, bo wcześniak to nic fajnego

Cytat:
Napisane przez Marta1122 Pokaż wiadomość
dziewczyny robie ostateczna liste brakujących rzeczy-podpowiedźcie mi prosze jaką butelke dla dzidka po urodzeniu wybrałyście? o tt słyszałam,
a jakieś inne polecacie też?czekam na info
Ja kupię jedną Aventu. Na razie jedną, bo po przeczytaniu zmagań marcówek, które już urodziły, zauważyłam że wiele narzeka na butelki, które kupiły. Jak małemu będzie pasowała to dopiero dokupię następne.

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość

Ja to samo. Kolejny miesiąc i kolejne 4kg. Już mam plus 18.

Mój dziś też. O 16ej sobie uświadomiłam, że od rana go nie czułam. Pukam, klupię, gniotę - nic. Zjadłam dwa ciastka - z łaski mnie pyknął raz.
No ja też dobiłam do 18 i też sobie tłumaczę to zatrzymaną wodą - widać to po nogach.

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
Dzien dobry
znowu nie mogę spać...
Dzisiaj chyba będzie ładny dzień
Życzę miliutkiego dnia wszyyystkim mamusiom
Też miałam noc z głowy. Wczoraj wróciliśmy o 20:30 ze SR, ćwiczyliśmy oddychanie przeponą i techniki relaksacji i położna zapowiedziała, że po tych ćwiczeniach maluchy mogą być bardziej aktywne. No i był - całą noc szalał...