Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-26, 13:00   #4003
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

wikimi ładniutkie ciuszki
Carmena no no brzuszek rośnie powoli pamietam 1 zdj to był płaski a teraz troszke wywaliło

a ja bym mojego wywaliła za granice chociaz na rok gdyby to mogło naszą sytuacje finansową polepszyć ( nie chce nawet myśleć co po macierzyńskim jak mi te 9 stów jeszcze zabiorą ) bo jeśli nic się nie zmieni to nigdy nie będzie odłożonej kasy ciągle tylko w tył nie mówiąc już wogóle o dorobieniu się czegoś swojego bo o tym to narazie moge sobie tylko marzyć ;/

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
U mnie w pępku 87cm, talia 77cm

dziś 21 tc usg dop.18:30

przytyłam od początku ok 6kg... biorąc pod uwagę że najpierw schudłam...
w nogi mi póki co nie idzie z czego się cieszę podejrzewam że potem trochę przytyję...

maleństwo się obudziło
a mi właśnie od miesiąca w nogi zawsze miałam 52-53 a teraz 55-56 masakra bo ja niska jestem 158 cm więc jeszcze nie tak strasznie zle ale kurde jak mi dalej bedzie szło to nie fajnie ;/ w pępku mam 91 w pasie 78 a kg na plusie już nie wiem ile bo każda waga co innego pokazuje ale jakbym miała patrzeć na moją domową to przed ciązą było 52 potem kilogram spadł i teraz jest 55 czyli że 3 kg chyba na plusie narazie a u gina 2 więc cholera wie

musze wam pokazać jaką moja babcia kurteczke na ciuchach kupiła nowa z metką za 15 zł
i tak najpierw pomyslałam że bardziej na dziewczynke bo niby falbanka przy zamku ale stwierdziłam ze kurde wcale jej nie widac a jest super i czerwień też na chłopaka może być na metce pisze 12-18 miesięcy więc moze w przyszłym roku na jesień się załapie

a i jeszcze kocyk z allegro jest tak milusi że sama chciałbym taki mieć

u mnie tak wiatr wieje że nie moge okna otworzyć bo by je rozwaliło ;/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora