|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
My teraz jak najszybciej splacic, by muc wogole miec za co pampersy dla dzidzia kupowac, a nie wszystko na pozyczke dawac. A potem juz tylko razem. Mezowi tez sie to nie podoba. Ale inaczej to by bylo tak: jego od rana do nocy brak przez 6 dni w tygodniu-praca+nadgodziny+fuchy by jakos cos wyszkrobac na rate, my i tak same w domu, do tego strach ze cos moze wypasc-jakas choroba i nie bedzie nas stac, albo ze na podstawowe rzeczy braknie. I tak przez 20-28 lat! A tak jeszcze ok roku.. marzec/maj chyba koniec. No od listopada jezdzi, czyli 1,5 roku rozłąki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
wikimi, madziorek026 - śliczne ciuszki
![]() Carmena_ śliczny, mały brzunio!!! ![]() hd2005 - ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-03-26 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Heh wiesz moze sie boja ze wyskoczą blizniaki ze wspolnego spania ![]() Jestem ciekawa jak by to bylo miec kogos nazbyt wylewnego, musialoby to byc ciekawe doswiadczenie.. Tak pamietam te calusy w brzuch.. ![]() Raz chyba czy 2 razy przylozyl reke do brzucha bo byl ciekawy czy kopie. A tak to woli lapac za cycuchy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
Carmena
ale ja nie napisalam ze je lubie ![]() ![]() ![]()
#3995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Włączyli.
Hurra, zdążę się wykąpać i wszystko na wyjazd przygotować ![]() Cytat:
Mimo, że u mnie w domu tego nie było. Moi rodzice nie mówili o miłości ani do nas, ani do siebie. Kiedy mój tata zginął, postanowiłam to zmienić i stopniowo zbliżałam się do mamy, najpierw głaskałam, gdy było jej ciężko, potem przytulałam i jak gdzieś wyjeżdżałam, to pisałam kartki, że ją kocham. Jak wracałam- była innym człowiekiem. Szczęśliwszym. Teraz na głos się tego też między nami nie mówi, ale czuje się. Za to u Łukasza, to jest rzeka miłości i uczuć- rodziców do siebie nawzajem i do dzieci. Przytulają, całują, mówią, że kochają (do mnie już też). To jest miłe. Nie wyobrażam sobie mojego życia bez okazywania miłości. My potrafimy w ciągu kilku godzin rozłąki pisać do siebie, jak bardzo tęsknimy.. I to się czuje. Dopiero jak Ł. wraca z pracy, zaczynam normalnie funkcjonować. Tylko przy nim czuję, że żyję.
![]() |
#3997 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do biustu to Twój pewnie tak -> ![]() ![]() Ostatnio mówiłam że mi biust nie rośnie i się myliłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Ach jaka piękna pogoda.....co poniektórzy to na krótki rękaw chodzą
wracając kupiłam banany nutelle i dżem pożeczkowy z myślą o nalesniorkach ![]() szwagierka miała mieć dziś cesarke o 10:00 szwagier ma dać znać popołudniu co i jak misiulka no cebulka była pyszna i jeszcze taki chlebek uduszony na niej. zuziunia ![]() wikimi fajne zakupki carmena już coś tam widać ![]() madziorek fajny brzusio i ciuszki ![]() ![]() anuszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4000 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
itakasia po prostu znam dziewczyny, które mają 'uraz' i nie chcą więcej dzieci. ja pewnie nie będę patrzec na roztępy...bo jak już są, to co za różnica ![]()
"Bo związki przypominają psychozę maniakalno-depresyjną: od "misiaczka" po "zamknij się!", od "daj mi kur.wa, święty spokój!" po "kochany króliczku" ![]() maleństwo ![]() Edytowane przez Carmena_ Czas edycji: 2010-03-26 o 12:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pare zdjec (a widzialam gorsze-oczywiscie na zdjeciach): http://chcebycpiekna.pl/files/operacja_brzuch_przed.jpg http://www.chirurgia-plastyczna.tv/w...1257335080.jpg http://www.chirurgia-plastyczna.tv/w...1198016589.jpg http://www.chirurgia-plastyczna.tv/w...1255547380.jpg http://www.chirurgia-plastyczna.tv/w...1255547380.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Raczkowanie
|
idealnecialo aaaaa nie pokazuj mi takich rzeczy
![]() ![]() idę robic naleśniki ![]()
#4003 | |
Zadomowienie
|
wikimi ładniutkie ciuszki
![]() Carmena no no brzuszek rośnie powoli pamietam 1 zdj to był płaski a teraz troszke wywaliło ![]() a ja bym mojego wywaliła za granice chociaz na rok gdyby to mogło naszą sytuacje finansową polepszyć ( nie chce nawet myśleć co po macierzyńskim jak mi te 9 stów jeszcze zabiorą ) bo jeśli nic się nie zmieni to nigdy nie będzie odłożonej kasy ciągle tylko w tył nie mówiąc już wogóle o dorobieniu się czegoś swojego bo o tym to narazie moge sobie tylko marzyć ;/ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() musze wam pokazać jaką moja babcia kurteczke na ciuchach kupiła nowa z metką za 15 zł ![]() i tak najpierw pomyslałam że bardziej na dziewczynke bo niby falbanka przy zamku ale stwierdziłam ze kurde wcale jej nie widac a jest super i czerwień też na chłopaka może być ![]() ![]() a i jeszcze kocyk z allegro jest tak milusi że sama chciałbym taki mieć ![]() u mnie tak wiatr wieje że nie moge okna otworzyć bo by je rozwaliło ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nowy Dwór Mazowiecki - około 40 km od W-wy. Do Modlina ok. 43 km. Tak, jestem z Mazur a właściwie z miasteczka na granicy Warmii i Mazur ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
Obiadek w piekarniku. Rybka w folii i zapiekane ziemniaki z papryką i cebulą
![]() idealneciało przestań się katować tymi ciagłymi myślami o kilogramach, rozstępach i nadmiernej skórze. Przecież to sie można wykończyć. Zamiast cieszyć się ciążą i tym, że maluszek zdrowy TY sie zamartwiasz o brzuch. Jesteś zgrabna i szybko wrócisz do formy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiolek fajne zakupki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my dzis obiadek na trasie (jak wreszcie uda nam sie wyjechac) staniemy za elblagiem w takiej smazalni ryb gdzie jest przepyszny okon smazony ![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-03-26 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Ty jesteś zapisana na jakieć ćwiczenia gdzieś tu w pobliżu albo do szkoły rodzenia? Bo ja planuję się zapisać do szkoły rodz. na łubinową ale nie wiem czy jest sens płacić 300zł za 4 spotkania skoro do porodu rodzinnego nie jest wymagane ukończenie takiej szkoły. A czuję że parcieję i gnuśnieję w domu i chciałabym chyba zacząć się ruszać. Cytat:
![]() ![]() Ja to pyskata jestem i zawsze byłam to bym pewnie wyszczekała coś w rodzaju, że już kolejnej ciąży z tego nie będzie.. albo, że jak nam się zachce kochać to nie musimy koniecznie w nocy, na łóżku i to pod kołdrą jak m się wydaje ![]() ![]() ![]() O ja podła... ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze idealne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam kolezanke, ktorej maz wyjechal gdy jej corka miala 5 czy6 lat, teraz ma juz 9, widuje tate od swieta... nie wplywa to dobrze na dziewczynke ![]() Smutne to... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
Rozeznanie
|
Cześć mamuśki
![]() ![]() Wczoraj z moim M przeszliśmy tyle kilometrów na spacerze, że zasnęłam jak małe dziecko, a nogi to mi o mało z tyłka nie wyszły, dzisiaj ledwo się z łóżka zwlekłam. A moje dziecko to ma chyba ADHD, o 3 rano tak szalało i dostałam po pęcherzu, że ledwo do kibelka zdążyłam. Rano byłam na morfologii, aż się boję wyniki odebrać. Dziewczyny wy macie już tyle ciuszków, że hoho, ja mam chyba dopiero 5 sztuk, odkładam wszystko na później tylko ten czas tak leci, że niedługo się kulać będę po sklepach i pewnie nie będzie się chciało. A tak w ogóle to wszystkie macie śliczne brzuszki, ja może później wstawię mojego tłuściocha, który w ogóle jeszcze nie wygląda jak brzuszkek ciążowy. Co do nk, to ja do kompletu nie mam chyba tylko vette i marty wyślę wam link na pocztę o ile mogę ![]() idealnecialo co ty za zdjęcia z horrorów wrzucasz, nie strasz nas bleeee Miłego popołudnia wam życzę i może wpadnę później, bo taka piękna pogoda, że szkoda przed komputerem siedzieć. Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-26 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
W ogóle to mam 103 w pepku, przytyłam 2, góra 3 kilo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Id4zAWQQJzk Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-26 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
Kochane,
znikam ![]() Proszę nie piszcie za dużo przez weekend bo poniedziałek spędzę na czytaniu... Miłego weekendu, słoneczka i dobrych fluidów ŻYCZĘ ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Zadomowienie
|
pokaz na sobie!
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Teraz wyjazd.. moze na swoim bedzie latwiej. Moze uda sie to naprawic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.