Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trójmiejskie panny młode, gdzie jesteście?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-27, 00:03   #7
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey
Dot.: Trójmiejskie panny młode, gdzie jesteście?

Zalozylam watek, a potem przepadlam, no ale jestem z powrotem i pilnuje inwentarza
Anagat, Tczew jak najbardziej sie liczy
Lady Hellsing, dzieki za link do tego forum, duzo przydatnych rzeczy, szkoda tylko, ze trzeba sie przegrzebac przez gore smieci, ale tak jest chyba na kazdym wiekszym forum.
Jesli chodzi o kosciol, to chcialabym w parafii Serca Jezusa na 3 maja, glownie dlatego, ze brali tam slub moi rodzice i ten kosciol jest taki... morski, chyba przez mozaiki z rybakami i morzem. Ale zobaczymy, czy uda sie to zalatwic, w razie czego moge zaniesc dokumenty do "swojej" parafii na Dabrowie. Pisze w cudzyslowie, bo od ladnych kilku lat do wierzacych osob nie naleze i slub koscielny wezme ze wzgledu na TZ-a, jemu zalezy bardziej niz mnie.
Jesli chodzi o sale, to na razie napalilam sie na Coco Bar w Gemini i troche na hotel Gdynia. W gre wchodzi jeszcze Rezydencja Bardo w Koleczkowie, ale to juz mniej, bo nie nad morzem. Caly czas pracujemy z moja mama i swiadkowa nad roznymi miejscami, mam w nich duze wsparcie. Sama bym niczego nie zalatwila z Warszawy, a nie moge urwac sie z zajec np. na tydzien...
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując