|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Czerwiec - wielkie paznokciowo-kolorowe porządki u a-sea-of-honey
WĄTEK NIEAKTUALNY!
Drogie Wizażanki, z powodu wyprowadzki muszę się pozbyć wielu kosmetyków ze swoich zbiorów. Wszystkie kosmetyki są jak najbardziej zdatne do użytku, opakowania noszą ślady użytkowania lub przechowywania w kosmetyczce, ale nie wpływa to na jakość samych kosmetyków. Preferuję większe wymianki. Przesyłka tylko rejestrowana. Szukam: - mocno kryjącego podkładu w odcieniu nieutralnym/żółtawym, np. Revlon Colorstay Sand Beige lub Buff, każda ilość ![]() - paletek cieni Sleek ![]() - lakierów do paznokci Bell Glam Wear ![]() - miękkich pędzli do cieni, różu, rozświetlaczy ![]() - okularów przeciwsłonecznych typu wayfarer lub aviator, w różnych kolorach ![]() - charmsów srebrnych ![]() dokładka rezerwacja wymienione LAKIERY DO PAZNOKCI 1. Avon Nailwear Pro, kol. Golden Twilight, 12 ml, użyty 2 razy 2. Catrice Ultimate Nudes, kol. 020 Cotton Candy at Eiffel Tower, 10 ml, NOWY 3. Catrice Ultimate Nail Lacquer, kol. 230 Clayton My Hero, 10 ml, użyty 3 razy 4. Catrice Ultimate Nail Lacquer, kol. 500 Sir Yes Sir!, 10 ml, użyty 1 raz 5. Catrice Ultimate Nail Lacquer, kol. 220 Lost In Mud, 10 ml, użyty 2 razy 6. Essence Multi Dimension, kol. 76 Cool And The Gang, 8 ml, użyty raz 7. Bell Glam Wear, kol. 519, 10 g, zostało ok. 80% 8. Barbra Colour Alike, nr 434, 8 ml, NOWY 9. Depend Nail Polish, nr 192, 5 ml, NOWY 10. Vipera Jumpy Nail Polish, nr 166, 5,5 ml, użyty raz 11. Avon Nailwear Pro, kol. Gunmetal, 12 ml, użyty 1 raz 12. Avon Nailwear Pro, kol. Rubby Slippers, 12 ml, przetestowany na 1 dłoni 13. Mieszanka Catrice Ultima Nail Lacquer kol. Iron Mermaiden i Essence Multi Dimension Trendsetter, 10 ml 14. Mieszanka Avon Nailwear Pro kol. Blue Shock i Avon Nailwear Pro kol. Vintage Blue, ok. 10 ml w środku 15. IsaDora, Graffiti Nail Top, kol. Latte Queen (jasny beż), pękający lakier do paznokci, użyty 3 razy, 5ml 15. IsaDora, Graffiti Nail Top, kol. Pink Bite (jasny róż), pękający lakier do paznokci, użyty 2 razy, 5ml 15. Sensique, Olejek do pielęgnacji skórek Drzewo herbaciane, 30 ml, użyty 2 razy OCZY 1. H&M, Eyeshadow Palette, 36 cieni, 30,6 g, kilka cieni użytych raz 2. Ingrid Beauty Five, 5 cieni, 5 g, 3 cieni zostało ok. 75%, 4 cień - nieznaczny ubytek, 1 wykruszony 3. Tchibo Smoky Eyes Palette, 4 cienie, 4,4g, kilka razy użyte, w środku pęseta i aplikator z pędzelkiem 4. H&M Eyeshadow, kol. Risky Business, 3 cienie, czerń użyta kilkanaście razy ,błękit kilka razy, fiolet nadkruszony (zostało ok. 30%), paleta już niedostępna w sprzedaży, ale kondycja doskonała 5. Avon, Jillian Dempsey professional trio, kol. Ocean Sky, 2 cienie i baza użyte kilka razy 6. Sephora, Eyeshadow Mono, nr 13 Peach Beige, 2 g, użyty kilkanaście razy 7. My Secret Matte Eyeshadow, nr 509 (granat), 3 g, użyty kilka razy 8. My Secret Matte Eyeshadow, nr 508 (szary), 3 g, użyty kilka razy 9. My Secret Matte Eyeshadow, nr 505 (beż), 3 g, zostało ok. 70% 10. Essence Black&White Collection, nr 01 Black out (opalizująca czerń), 3,5 g, użyty 3 razy 11. Essence Black&White Collection, nr 02 White hype (opalizująca biel), 3,5 g, użyty 3 razy 12. Inglot, baza pod cienie, 5,5 g, ubytek ok. 15% 13. Essence Black&White Collection, Duo Eye Pencil, kol. czarny i biały, 2g, użyte 2 razy 14. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 08 Touch of Glam (fiolet), 0,28 g, użyta 2 razy 15. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 10 Almost Famous (jasny róż, 0,28 g, użyta kilka razy 16. CCUK, Liquid Eyeliner, nr 01 Ebony, 6 ml, użyty kilka razy 17. Max Factor Masterpiece Max, czarny, 7,2ml, używany przez miesiąc TWARZ 1. Oriflame Giorgani Gold, Age-Defying Foundation, kol. Natural Beige, 30 ml, zostało ok. 60%, ważny do 08.2011 2. Avon Wygładzający podkład w sztyfcie, kol. Nude, 9 g, pozostało: jak na zdjęciu 3. Inglot, Puder prasowany, 15 g, nr 15, pozostało ok. 80%, gąbeczkę wyślę wypraną 4. Pędzel kabuki Avon, włos syntetyczny, niewiele używany USTA 1. Inglot Ice&Fruits, pomadka, nr 322 (czerwień), 3,5 g, użyta kilkanaście razy 2. Revlon Revlon Super Lustrous Lipstick, nr 663 Va Va Violet, 4,2 g, użyta kilka razy 3. Avon Ultra Colour Rich, kol. Sheer Naturale (beż, niedostępny w polskich katalogach), 3,5 g, użyta kilkanaście razy 4. Catrice Absolute Moisture Lipstick, nr 040 Noisette Cocktail (wrzos), 3,5 g, użyta kilka razy 5. Catrice Absolute Moisture Lipstick, nr 140 Burgundy (bordowa czerwień), 3,5 g, użyta kilka razy 6. Avon Anew Pomadka odmładzająca, kol. Opulent Mauve (neutralny róż), 3,5 g, użyta kilkanaście razy, lekko uszczerbiony czubek 7. Bourjois, Rouge Hi-Tech - pigment w płynie, nr 82 Rouge futuriste (makowa czerwień), 8,5 ml, użyty kilka razy 8. Kiko Cosmetics Lip glaze (marka dostępna na rynku włoskim), błyszczyk do ust, 10 ml, przejrzysty, zapach wiśniowy, użyty raz 9. Avon, Smooth Velvet Lip Colour - błyszczyk w musie, kol. Sassy (chłodna czerwień), 7 ml, użyta kilka razy INNE 1. Paletka Tchibo dwustronna w tonacji beżowej i różowo-wrzosowej. z każdej strony 2 cienie do powiek, 2 błyszczyki, 1 róż do policzków, 1 pędzelek do różu, 1 aplikator do cieni, 1 pędzelek do błyszczyka i lusterko. Cienie i róże użyte 2 razy z każdej strony, błyszczyki tylko przetestowane (raz użyłam tylko jasnego różu). Edytowane przez a-sea-of-honey Czas edycji: 2011-06-12 o 19:23 Powód: uzupełnienie wątku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec - wielkie paznokciowo-kolorowe porządki u a-sea-of-honey
Coś za:
3. Tchibo Smoky Eyes Palette, 4 cienie, 4,4g, kilka razy użyte, w środku pęseta i aplikator z pędzelkiem 9. My Secret Matte Eyeshadow, nr 505 (beż), 3 g, zostało ok. 70% 12. Inglot, baza pod cienie, 5,5 g, ubytek ok. 15% 14. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 08 Touch of Glam (fiolet), 0,28 g, użyta 2 razy 15. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 10 Almost Famous (jasny róż, 0,28 g, użyta kilka razy Catrice Noisette Cocktail i co to za kolory: 8. Barbra Colour Alike, nr 434, 8 ml, NOWY 9. Depend Nail Polish, nr 192, 5 ml, NOWY |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2. Catrice Ultimate Nudes, kol. 020 Cotton Candy at Eiffel Tower, 10 ml, NOWY 6. Essence Multi Dimension, kol. 76 Cool And The Gang, 8 ml, użyty raz 11. Sensique, Olejek do pielęgnacji skórek Drzewo herbaciane, 30 ml, użyty 2 razy Tchibo Smoky Eyes Palette 14. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 08 Touch of Glam (fiolet), 0,28 g, użyta 2 razy 15. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 10 Almost Famous (jasny róż, 0,28 g, użyta kilka razy 7. Bourjois, Rouge Hi-Tech odpisz proszę u mnie pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Cześć. Znajdziesz coś u mnie za wszystkie lub część tych pozycji:
- 7. Bourjois, Rouge Hi-Tech - pigment w płynie, nr 82 Rouge futuriste (makowa czerwień), 8,5 ml, użyty kilka razy - 4. Catrice Absolute Moisture Lipstick, nr 040 Noisette Cocktail (wrzos), 3,5 g, użyta kilka razy - 1. Inglot Ice&Fruits, pomadka, nr 322 (czerwień), 3,5 g, użyta kilkanaście razy - 5. Catrice Absolute Moisture Lipstick, nr 140 Burgundy (bordowa czerwień), 3,5 g, użyta kilka razy - 2. Revlon Revlon Super Lustrous Lipstick, nr 663 Va Va Violet, 4,2 g, użyta kilka razy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
co prawda spodobała mi się co najmniej jedna rzecz u Ciebie, ale prawda jest taka że już je mam tylko innych firm, więc nie jest mi to niezbędne, dlatego ciężko będzie mi oddać za nie sleeki, raczej rozglądam się za tym czego aktualnie poszukuję ![]() ![]() Pozdrawiam, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie z lakierów nr 5 catrice, ponadto paleta h&m, 3 cienie my secret
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
2. Catrice Ultimate Nudes, kol. 020 Cotton Candy at Eiffel Tower, 10 ml, NOWY 3. Catrice Ultimate Nail Lacquer, kol. 230 Clayton My Hero, 10 ml, użyty 3 razy 8. Barbra Colour Alike, nr 434, 8 ml, NOWY 4. Catrice Absolute Moisture Lipstick, nr 040 Noisette Cocktail (wrzos), 3,5 g, użyta kilka razy 5. Catrice Absolute Moisture Lipstick, nr 140 Burgundy (bordowa czerwień), 3,5 g, użyta kilka razy ? ![]()
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2011-06-12 o 10:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo bym chciała:
10. Essence Black&White Collection, nr 01 Black out (opalizująca czerń), 3,5 g, użyty 3 razy 11. Essence Black&White Collection, nr 02 White hype (opalizująca biel), 3,5 g, użyty 3 razy - to są lakiery, tak? ![]() 2. Catrice Ultimate Nudes, kol. 020 Cotton Candy at Eiffel Tower, 10 ml, NOWY 6. Essence Multi Dimension, kol. 76 Cool And The Gang, 8 ml, użyty raz Odpisz u mnie
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
6. Sephora, Eyeshadow Mono, nr 13 Peach Beige, 2 g, użyty kilkanaście razy 15. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 10 Almost Famous (jasny róż, 0,28 g, użyta kilka razy Catrice Ultimate Nudes, kol. 020 Cotton Candy at Eiffel Tower, 10 ml, NOWY Jednak pędzelki są już w trakcie negocjacji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos za Oriflame Giorgani Gold, Age-Defying Foundation, kol. Natural Beige, 30 ml, zostało ok. 60%, ważny do 08.2011?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za wszystkie(prawie)lakiery
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1307874026 3od prawej(nude) i blyszczyk kiko
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ze za komplet tych 6 pedzli?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za:
3. Inglot, Puder prasowany, 15 g, nr 15, pozostało ok. 80%, gąbeczkę wyślę wypraną 13. Essence Black&White Collection, Duo Eye Pencil, kol. czarny i biały, 2g, użyte 15. Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 10 Almost Famous (jasny róż, 0,28 g, użyta kilka razy
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2. Catrice Ultimate Nudes, kol. 020 Cotton Candy at Eiffel Tower, 10 ml, NOWY 3. Catrice Ultimate Nail Lacquer, kol. 230 Clayton My Hero, 10 ml, użyty 3 razy 4. Catrice Ultimate Nail Lacquer, kol. 500 Sir Yes Sir!, 10 ml, użyty 1 raz 5. Catrice Ultimate Nail Lacquer, kol. 220 Lost In Mud, 10 ml, użyty 2 razy 8. Barbra Colour Alike, nr 434, 8 ml, NOWY ?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej coś u mnie za pomadkę
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1307874026 ( 3 od końca)? ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy sie zgodzisz
![]() 2. Catrice Ultimate Nudes, kol. 020 Cotton Candy at Eiffel Tower, 10 ml, NOWY 8. Barbra Colour Alike, nr 434, 8 ml, NOWY podklad uzyty byl raz-niestety okazal sie dla mnie zbyt ciemny ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- niestety ze mnie straszny bladzioch jest ![]() tak jak mowisz-on dla mnie tez jest neutralny- wiec jak? 2 lakiery za podklad? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za paletke cieni
H&M, Eyeshadow Palette, 36 cieni, 30,6 g, kilka cieni użytych raz lub za Essence Black&White Collection, nr 02 White hype (opalizująca biel), 3,5 g, użyty 3 razy Essence Long Lasting Eyeliner, kol. 08 Touch of Glam (fiolet), 0,28 g, użyta 2 razy _________________________ _________________________ _________ http://zakupoholiczka1983.blogspot.com/ blog https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518021 wymianka |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
elemong jest jasny, ja mam jasną karnację i pasuje idealnie. Kryje mocno jak na bb kremy, ale wiadomo lżej niż podkład. Można powiedzieć, że wyrównuje koloryt skóry bardzo dobrze.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za lakiery avon -szary, czarny i czerwony?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.