Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-28, 08:19   #4679
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Fotka z wczoraj, 28 tydzień...
świetne zdjęcie
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Witajcie.
Dorwałam kompa syna, bo mój laptop spakowany. Moje chłopaki robią remont a ja się obijam. Chata zawalona meblami i kartonami. Wczoraj stwierdziliśmy, że jednak zmieniamy szafę w sypialni. Mąż ją rozłożył na części pierwsze i wyniósł.....a za jakiś czas przychodzi listonosz z poleconym, a w nim wypowiedzenie pracy dla męża Zaczęłam płakać, że jak teraz będzie, dziecko w drodze, remont w toku, szafa już wyrzucona. Mąż zaczął mnie uspokajać, że damy sobie radę, będzie szukał nowej pracy od poniedziałku....ale się martwię

Zawsze kurde coś
czasem tak jest, że wszystko się wali, ale to tylko po to, żeby potem mogło być jeszcze lepiej niż wcześniej.
trzymam kciuki za pozytywne zakończenie.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18172450]Dziewczyny, dzięki za kciuki, 4 [/QUOTE]
gratki
Cytat:
Napisane przez tygrysek99 Pokaż wiadomość
no i miałam dzisiaj usg - wszystko ok, mała waży 1140 i jest ułożona miednicowo, lekarz mówi ze na odwracanie ma jeszcze sporo czasu - a zapomniałam 29 tc nam leci
super, że wszystko ok. moja też lubi pozycję miednicową, choć ostatnio była już główką w dół, to teraz czuję, że jest inaczej - jakoś ukośnie w kierunku do miednicowego znowu ale mamy jeszcze sporo czasu, żeby dzidzie się poustawiały jak trzeba
Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Wogóle to znalazłam na majtaskach takie czerwone kropki i niteczki.. co to może być ??

Gdzie się podziewa Kropka ??
mogę nie mieć racji, ale czy to nie jakiś początek odchodzenia czopa?

co do Kropki - nie mam wieści, ale będę się dziś z nią kontaktować, bo planowo miałyśmy próbować o 15 zwiedzać porodówkę z naszymi chłopami.
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18178773]

Byłam u fryzjera- chciałam pofarbować, ciut podciąć i być może grzywkę zrobić... no więc pofarbowałam na gorzką czekoladę, ścięłam drastycznie- jakieś 20cm, i mam grzywkę- i tak dziko się czuję. ale podoba mi się, tylko musi mi się opatrzeć ta nowa fryz.[/QUOTE]
pokaż nam się koniecznie
Cytat:
Napisane przez sparkly Pokaż wiadomość
Melduje się, ze jestem jeszcze w trojpaku choć już mam czasem dość. Przeprowadzka zakończona, było ciężko zwłaszcza z moim ograniczeniem ruchowym; nie mamy jeszcze netu stad moja nieobecność.
Samopoczucie srednie, strasznie puchna mi nogi i skoczylo mi ciśnienie (141/98 wiec podejrzenie gestozy ;/ ) Czy ja muszę złapać każde ciazowe cholerstwo?

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i odezwe się jak tylko zostanę przylaczona do sieci
podziwiam Cię, bo nie wiem czy dałabym radę w tym stanie zaliczać przeprowadzkę. kciuki za szybkie podłączenie

wczoraj zasnęłam na kanapie, gdy małż oglądał jakiś film. przyśniło mi się , że urodziłam córcię. to chyba był gabinet gina a nie szpital. godzina urodzenia 17.10. poszło wszytsko szybko, nie pamiętam żadnych niemiłych atrakcji. najśmieszniejsze jest to, że chyba nie widziałam dziecka, ale wiem, że od razu byłam w domu i ono było ze mną, a ważniejsze było dla mnie to, że zapomniałam zawiadomić przyjaciółkę, że już po wszystkim. jak się zorientowałam, była już 23 i pytałam małża czy wypada dzwonić o tej porze

dziś w nocy testowałam koszulę nocną do szpitala. jakoś się tam w niej przemęczę, jednak zdecydowanie wolę piżamy. w koszuli co się obrócę, to mam tyłek na wierzchu...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora