|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
Napisane przez ona1981
Fotka z wczoraj, 28 tydzień...
|
świetne zdjęcie 
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Witajcie.
Dorwałam kompa syna, bo mój laptop spakowany. Moje chłopaki robią remont a ja się obijam. Chata zawalona meblami i kartonami. Wczoraj stwierdziliśmy, że jednak zmieniamy szafę w sypialni. Mąż ją rozłożył na części pierwsze i wyniósł.....a za jakiś czas przychodzi listonosz z poleconym, a w nim wypowiedzenie pracy dla męża  Zaczęłam płakać, że jak teraz będzie, dziecko w drodze, remont w toku, szafa już wyrzucona. Mąż zaczął mnie uspokajać, że damy sobie radę, będzie szukał nowej pracy od poniedziałku....ale się martwię
Zawsze kurde coś   
|
czasem tak jest, że wszystko się wali, ale to tylko po to, żeby potem mogło być jeszcze lepiej niż wcześniej.
trzymam kciuki za pozytywne zakończenie. 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18172450]Dziewczyny, dzięki za kciuki, 4 [/QUOTE]
gratki 
Cytat:
Napisane przez tygrysek99
no i miałam dzisiaj usg - wszystko ok, mała waży 1140 i jest ułożona miednicowo, lekarz mówi ze na odwracanie ma jeszcze sporo czasu - a zapomniałam 29 tc nam leci 
|
super, że wszystko ok. moja też lubi pozycję miednicową, choć ostatnio była już główką w dół, to teraz czuję, że jest inaczej - jakoś ukośnie w kierunku do miednicowego znowu ale mamy jeszcze sporo czasu, żeby dzidzie się poustawiały jak trzeba 
Cytat:
Napisane przez kardashi
Wogóle to znalazłam na majtaskach takie czerwone kropki i niteczki.. co to może być  ??
Gdzie się podziewa Kropka  ??
|
mogę nie mieć racji, ale czy to nie jakiś początek odchodzenia czopa?
co do Kropki - nie mam wieści, ale będę się dziś z nią kontaktować, bo planowo miałyśmy próbować o 15 zwiedzać porodówkę z naszymi chłopami.
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18178773]
Byłam u fryzjera- chciałam pofarbować, ciut podciąć i być może grzywkę zrobić... no więc pofarbowałam na gorzką czekoladę, ścięłam drastycznie- jakieś 20cm, i mam grzywkę- i tak dziko się czuję. ale podoba mi się, tylko musi mi się opatrzeć ta nowa fryz.[/QUOTE]
pokaż nam się koniecznie 
Cytat:
Napisane przez sparkly
Melduje się, ze jestem jeszcze w trojpaku  choć już mam czasem dość. Przeprowadzka zakończona, było ciężko zwłaszcza z moim ograniczeniem ruchowym; nie mamy jeszcze netu stad moja nieobecność.
Samopoczucie srednie, strasznie puchna mi nogi i skoczylo mi ciśnienie (141/98 wiec podejrzenie gestozy ;/ ) Czy ja muszę złapać każde ciazowe cholerstwo?
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i odezwe się jak tylko zostanę przylaczona do sieci 
|
podziwiam Cię, bo nie wiem czy dałabym radę w tym stanie zaliczać przeprowadzkę. kciuki za szybkie podłączenie 
wczoraj zasnęłam na kanapie, gdy małż oglądał jakiś film. przyśniło mi się , że urodziłam córcię. to chyba był gabinet gina a nie szpital. godzina urodzenia 17.10. poszło wszytsko szybko, nie pamiętam żadnych niemiłych atrakcji. najśmieszniejsze jest to, że chyba nie widziałam dziecka, ale wiem, że od razu byłam w domu i ono było ze mną, a ważniejsze było dla mnie to, że zapomniałam zawiadomić przyjaciółkę, że już po wszystkim. jak się zorientowałam, była już 23 i pytałam małża czy wypada dzwonić o tej porze 
dziś w nocy testowałam koszulę nocną do szpitala. jakoś się tam w niej przemęczę, jednak zdecydowanie wolę piżamy. w koszuli co się obrócę, to mam tyłek na wierzchu...
Przemek
|