Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie do fryzjera, bardzo pilne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-30, 19:42   #22
weegirl
Zakorzenienie

Dot.: Pytanie do fryzjera, bardzo pilne

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
Możesz wrzucić swoje zdjęcie na wizaż i dziewczyny mogą ci pomóc dopasować fryzurę a nawet kolor włosów. Co do zabiegów fryzjerskich-ok choć to spory koszt ale zabieg nie zregeneruje mocno zniszczonych włosów, do tego potrzebna jest odżywiająco-wzmacniająca regularna pielęgnacja. Co do kosmetyków profesjonalnych-sama je stosowałam, bardzo różne, te wspomniane też i ich działanie jest dużo słabsze niż np. regularne olejowanie włosów olejkiem kokosowym czy regularne stosowanie tradycyjnej maseczki na olejku rycynowym i żółtku czy pryskanie keratyną bez alkoholu. To są raczej kosmetyki i zabiegi dla zdrowych włosów przed wielkim wyjściem niż zabiegi i kosmetyki do mocno zniszczonych włosów.
Zgadzam się w 100%. Sama też przerabiałam profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji włosów i zabiegi dla włosów suchych i zniszczonych i pewnie dlatego już się tak nimi nie zachwycam

All_that_jazz, wydawało mi się, że kiedyś mocno zachwalałaś jakąś mgiełkę keratynową z alkoholem właśnie... jednak zrezygnowałaś z jej używania? (Przepraszam, jeśli coś pokręciłam ) Nie byłąś już później z niej zadowolona? I jaki to Gliss Kur z ceramidami ?
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując