Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-30, 20:19   #2695
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
nie bedzie mnie kilka dni od jutra wyprowadzam sie.
dukana tez zawieszam przynajmniej na tydzien znaczy inaczej przechodze na 3 Faze na tydzien lub dwa. nie dam rady inaczej.
musze sobie to wszystko jakos ulozyc, poskladac siebie do kupy i moze wroce tu do was
Trzymaj się i nie grzesz za bardzo.

Cytat:
Napisane przez Matar Pokaż wiadomość
O kurczę! (dosłownie i w przenośni). Ja bym chyba nie potrafiła.

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
zadna z nas malymi wyjatkami nie je je lyzka, czasem nie ktore dziewczyn daja je do jogutru czy mleka, ale mi to tez przez gardlo nie przechodzi
mozesz zrobic z nich rozpustne kanapki (7 str przepisowni chyba) albo chleb, w ogole to uzywamy ich jako maki - trzeba je zmielic (w blendzerze albo mlynku) i taka maka mozna dac do zageszczenia zupy, do nalesnikow, do plackow rozych, co ciast
jeszcze bedziesz narzekac ze za maly jest limit
Ja najpierw jadłam łychą, ale teraz jem z chlebkiem z mikrofali. I teraz żałuję, że można tak mało, jest dokładnie jak napisałaś.

Cytat:
Napisane przez loletka1986 Pokaż wiadomość
Ojej! No to muszę zacząć A czemu one są takie niezbędne? Nie "grzeszę". Jem to co można. Muszę mimo wszystko dołączyć otręby?
Musisz, jest to produkt obowiązkowy, jak 1,5 litra płynów.

Cytat:
Napisane przez mara30 Pokaż wiadomość
Kupiłam Poradnik domowy z foremką silikonową będzie serniczek do tej pory robiłam w jednorazówkach i zawsze się rozpadał, mam nadzieję, że teraz bedzie lepiej
Cholera, zapomniałam o tym Poradniku. Na usprawiedliwienie moge powiedzieć, że wróciłam z pracy o 20.05.

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
mi w święta też same P wypadają a do rodziców TŻta jesteśmy zaproszeni
Ale to nic... będę wcinać jajka
Ja mam na święta PW i bardzo się z tego powodu raduję.