Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 21:51   #2746
Dorota5
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez loletka1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widzę, że zajadacie się otrębami. W której fazie są niezbędne? Ja tego nienawidzę. Jak się do tego przekonać? Nie było u mnie takiego nawyku w domu rodzinnym i nie lubię
Widzę często jak moja współlokatorka się zajada otrębami to mnie na wymioty zbiera.
Pomocy!
Buziaki
Chlebek Dukana robi się 6 minut , a naprawdę jest namiastką prawdziwego chleba. Dzięki otrębom mogę go sobie piec codziennie. Bardzo żałuję, że nie można więcej...Też tak będziesz myślała za jakiś czas

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Trzymaj się i nie grzesz za bardzo.
Cholera, zapomniałam o tym Poradniku. Na usprawiedliwienie moge
Ja mam na święta PW i bardzo się z tego powodu raduję.
U mnie też na szczęście PW na święta.
I wiecie co? Właśnie zdałam sobie sprawę, że pierwszy raz poczuję co to są kulinarne przygotowania do świąt. Zwykle kupowałam gotowe ciasta, bo mam dwie lewe ręce do wypieków. To znaczy miałam Teraz dużo radości sprawiają mi moje dokonania w kuchni. Dzięki Waszym przepisom oczywiście Najdziwniejsze jest to, że jeszcze ani razu od nie stworzyłam czegoś niejadalnego Frajda, jak nie wiem co