2010-04-03, 22:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Napisane przez blue_apple
wiem o czym mówisz, miałam dokładnie to samo. z jednej strony brak, a z drugiej nie wyobrażam sobie go tu z nami obok.
wiesz no... może sama wybrała taką kolei rzeczy?
nie chciała, czy nie mogła pojechać z wami?
i co do wiedzy - sama wiesz jak ostatnio smęce - mam to samo.
nie ogarnęłabym tego wszystkiego nawet i w 5 lat - takie odnoszę wrażenie.
że to już nie chodzi o czas, a o... moją umiejętność zapamiętania wielu informacji, pisania matur itd. itp...
po prostu mam wrażenie, że ile nie robię to mało, że niewiele mi to daje, że ciągle czegoś nie umiem - i że zawsze, niezaleznie od czasu poświęconego na naukę, by tal było.
|
nie chciała, tzn. jedziemy do rodziców mojego taty,więc to dość oczywiste, że nie chciała.. wtedy Święta z pewnością nie byłyby spędzone w dobrej atmosferze.
wiesz, jeszcze nie wiadomo, jest taka opcja, że pojedzie do swoich rodziców.. ale o ile rodzice taty mieszkają w tym mieście co my, o tyle rodzice mamy jakieś 50km stąd.
tak, dokładnie! ja też strasznie wątpię w swoje możliwości zapamiętywania - bywa, że czegoś się uczę i uczę, a potem i yak nie pamiętam. 
Ala, uważasz, że Omega jest lepsza od Operonu? miałaś może do czynienia z jednym i drugim? ;> bo chcę sobie kupić na allegro, masz rację.. tylko nie wiem które.
A Ty masz tą Omegę, tak? i dużo tam jest arkuszy?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."
Studentka 
|
|
|