2006-05-14, 21:58
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
bluzeczki i różności (także NOWE)- wymienię na kosmetyki (filtry, physiogel i inne)
witam..chętnie wymienię kilka rzeczy - spora część jest NOWA <nieużywane, jedynie przymierzone)
postanowiłam odkopać ten wątek 
interesują mnie głównie książki:
- "Pachnidło"
- kryminały i thrillery, horrory (chętnie o seryjnych mordercach)
- Masłowska
może fantastyka
z kosmetyków tylko nowe:
- Anthelios dermo-pediatric spf50
- Skinoren
- niektóre kwasy
na wymianę mam:
N O W E
1. bluzeczka z odkrytymi plecami, marszczona z przodu, tkanina wyjątkowo miła w dotyku,
kolor: ciemna morska zieleń (mogę zrobić zdjęcie)
rozmiar uniwersalny (ładnie dopasowuje się do ciała), skład: bawełna 95% i elastan 5%, nowa
2. ROZ. S - siateczkowy sweterek, kupiony w Cubusie, nazwa z metki: REMAINS, kolor: biały, raczej dla odważnej osoby , nieużywany
3. roz. L - sportowy bezrękawnik z kapturem zapinany na zamek, kolor żółto-szary (i niebieskimi nitkami), QUIOSQUE, NOWY, z papierowymi METKAMI
4. ROZ. 38 -półgolfik z długim rękawem, czarno-biały w stylu orientalnym, rysunki z motywem smoków, ładnie dopasowuje się do ciała, gładka bluzeczkowa tkanina, Undeceptive
(na zdjęciu kolory wyszły trochę zafałszowane, biel jest w rzeczywistości biała a nie ciemnobeżowa , nienoszony (przymierzany)
U Ż Y W A N E
6. efektowna bluzeczka z połyskującej tkaniny z golfikiem, przywieziona z Paryża, kolor srebrny, faktura taka jak widać na zbliżeniu, założona jakieś 2-3 razy, stan dobry, roz. z metki 42
7. bezrękawnik z kapturem, raczej na zimne dni, kolorek widoczny na zdjęciach (noszony raz), rozm. L
oczywiście na życzenie podam wszelkie wymiary i inne informacje
Edytowane przez obca
Czas edycji: 2006-12-30 o 18:23
|
|
|