Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bluzeczki i różności (także NOWE)- wymienię na kosmetyki (filtry, physiogel i inne)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-14, 21:58   #1
obca
Zadomowienie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
Red face

bluzeczki i różności (także NOWE)- wymienię na kosmetyki (filtry, physiogel i inne)

witam..chętnie wymienię kilka rzeczy - spora część jest NOWA <nieużywane, jedynie przymierzone)

postanowiłam odkopać ten wątek

interesują mnie głównie książki:
- "Pachnidło"
- kryminały i thrillery, horrory (chętnie o seryjnych mordercach)
- Masłowska
może fantastyka

z kosmetyków tylko nowe:
- Anthelios dermo-pediatric spf50
- Skinoren
- niektóre kwasy

na wymianę mam
:

N O W E

1. bluzeczka z odkrytymi plecami, marszczona z przodu, tkanina wyjątkowo miła w dotyku,
kolor: ciemna morska zieleń (mogę zrobić zdjęcie)
rozmiar uniwersalny (ładnie dopasowuje się do ciała), skład: bawełna 95% i elastan 5%, nowa

2. ROZ. S - siateczkowy sweterek, kupiony w Cubusie, nazwa z metki: REMAINS, kolor: biały, raczej dla odważnej osoby , nieużywany

3. roz. L - sportowy bezrękawnik z kapturem zapinany na zamek, kolor żółto-szary (i niebieskimi nitkami), QUIOSQUE, NOWY, z papierowymi METKAMI

4. ROZ. 38 -półgolfik z długim rękawem, czarno-biały w stylu orientalnym, rysunki z motywem smoków, ładnie dopasowuje się do ciała, gładka bluzeczkowa tkanina, Undeceptive
(na zdjęciu kolory wyszły trochę zafałszowane, biel jest w rzeczywistości biała a nie ciemnobeżowa, nienoszony (przymierzany)

U Ż Y W A N E

6. efektowna bluzeczka z połyskującej tkaniny z golfikiem, przywieziona z Paryża, kolor srebrny, faktura taka jak widać na zbliżeniu, założona jakieś 2-3 razy, stan dobry, roz. z metki 42

7. bezrękawnik z kapturem, raczej na zimne dni, kolorek widoczny na zdjęciach (noszony raz), rozm. L

oczywiście na życzenie podam wszelkie wymiary i inne informacje
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bluzka.jpg
Wyświetleń: 74
Rozmiar:  28,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  siatka2.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  26,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bezrekawnik.jpg
Wyświetleń: 46
Rozmiar:  13,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć