Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Zupa gotowa, pizza w piecu, więc czas na wizaż 
Oddałam wymaz do badania, L4 do pracy, a jutro na badanie krwi.
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88
Cześć dziewczyny  Znowu Was trochę zaniedbałam, ale wiadomo święta  a po świętach wcale nie lepiej, bo przed nie robiłam żadnego prania i już nie mieliśmy z mężem co na siebie włożyć więc od wczoraj non sto piorę. U ginekologa nic się nie dowiedziałam, bo dzidzia odwróciła się pleckami więc nadal nie wiem nic na 100% jednak mam zamiar iśc na to USG 3D i może tam dowiem się czegoś więcej. Muszę tylko znaleźć ginekologa, który robi to w miarę tanio, bo jak zawsze krucho z kasą, a po świętach tym bardziej.
|
To widzę, że maleństwo robi Wam takie same numery, jak nam- też się wstydzi i nie chce pokazać co ma między nóżkami
Cytat:
Napisane przez anika222
dzien dobry dziewczynki
zrobiłam testa
i tylko jedna kreseczka
a maż jak zawiedziony, ze 3 razy pytał czy aby na pewno tylko jedna kreseczka a potem kazał pokazac testa bo nigdy nei widział i sam musi sprawdzic
|
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! 
Cytat:
Napisane przez Daysy85
Cześć!!!
Widzę , że piszecie o depilacji.
Zlinczujecie mnie jak Wam coś napisze.
Nie mam prawię włosów na nogach.
Wosk robię raz na pół roku bo czasem są tam jakieś niby odrosty które czuje pod ręką. Teraz to miałam chyba ten wosk z 3 albo 4 miesiące temu.
|
Ale z ciebie szczęściara! 
Cytat:
Napisane przez martucha84
(...)
Rybulka no coz mam ci powiedziec...  dasz rade bo dzielna jestes    a co do spania to wspolczuje... nie da sie wymyslic czegos jakiejs podporki pod plecy zebys spala np a jednym boku caly czas... no chyba ze ci tez nie wygodnie..
(...)
|
Tak, tak, wszyscy mi mówią, że jestem dzielna i twarda 
Właśnie nie jestem w stanie spac na jednym bolku cały czas, bo wiecznie się wiercę póki nie zasnę. Jestem w stanie parę minut poleżeć z jednej pozycji 
aguś, jeśli decyzja przemyślana, jesteś pewna na 100% wzoru tatuażu, jego umiejscowienia itd. I do tego bardzo chcesz, to nic tylko trzymam kciuki, żeby za bardzo nie bolało 
Cytat:
Napisane przez atomufka
rybulko 3mam kciukasy  dobry tekst urodzimy dołem 
|

Kochana, z każdym dniem pewnie będzie Cię bolało mniej i szybko dojdziesz do siebie 
Mieszkanie mi się podoba i do tego ten ogród! Cena fajna i z zewnątrz przyjemnie wygląda .
Też się uśmiałam z tego tekstu. Najbardziej, jak spojrzałam na TŻa, który gdy to usłyszał był lekko zdezorientowany 
Cytat:
Napisane przez aniaaa84
(...)
Rybulko super, że z Miłoszkiem ok, a dotora masz jak widać gościa z jajem..."urodzimy dołem"
ciekawa jestem jak długo Miłoszek wytrzyma 
(...)
dziewczyny ja po świetach chyba sie za jakas diete wezme, zapuścilam sie strasznie...ale jakos brak mi motywacji :/
no i katar mam znowu, jak tak dalej pójdzie to mozg wysmarkam bo u mnie katar raz na dwa lata przez 3 dni ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Tak, mój lekarz to w ogóle złoty chłop Jest niesamowitym człowiekiem, bardzo się opiekuje swoimi pacjentkami, wprowadza taką fajną atmosferę. Dla niego jestem "Madziula", "kochanie" i "skarbeczek" 
Co Ty gadasz, nie mogłas się zapuścić przez dwa dni 
Jaaaa, jak ja nie cierpię kataru!
|