Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-06, 23:54   #3421
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Może moja siostra cioteczna jak rodziła, to mąz był przy cesarce, wszystko zasłonili itp.

poza tym ostatnio patrzyłam na stronkę mojego szpitala i tam tez jest napisane , ze przy cesarce może być os. tow.
Wow, o tym nie słyszałam!
Chyba, że to zależy od tego, czy kobieta ma narkozę, czy znieczulenie

Jeezzuuu, od kilku dni cierpię na bezsenność...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 23:57   #3422
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wow, o tym nie słyszałam!
Chyba, że to zależy od tego, czy kobieta ma narkozę, czy znieczulenie

Na bank zalezy od szpitala, bo jak patrzyłam to w wielu nie można.

ale moja siostra cioteczna tak miała. Miała rodzic w wodzie, był prz niej mąz, ale nor urodziła, potem skakała na piłce i tez nie i w koncu cesarka, tez sie zdziwłam, ze mąz był przy niej

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 00:06   #3423
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziękuje, że pytasz
Niby lepiej, w sensie, że nie ma "ciszy", ale ... no, ale bywało lepiej ... Nie wiem, ale chyba coraz mniej nas łączy, coraz mniej umiemy się porozumiec, zrozumiec, etc ... sex też już nas nie łączy, a stąd już blisko żeby "było, ale się skończyło"
przykro mi
ale trzymam za Was mocno kciuki ze to tylko przejsciowo i jakos wszystko sie ulozy moze powinniscie sie wybrac na jakies wspolne wakacje ?

Cytat:
Więc daję znać:

Mały waży jakieś 2900 gramów, jest długi i chudy. Główka na 38 tydzień, a brzuszek na 35. Na razie leży sobie w poprzek- nóżki ma pod moimi żebrami z lewej strony .
Lekarz zrobił mi wymaz na jakieś paciorkowce i jutro rano z wymazem jedziemy do Poradni "K".
Szyjka mocno mi sie skraca i mam już rozwarcie na 1 cm
Lekarz stwierdził, że nie ma się co martwić, bo małemu już teraz nic nie grozi, powody do zmartwień byłyby, gdyby rozwarcie było miesiąc temu.
Powiedział, że urodzę w terminie, albo krótko przed jego upływem.
Aaaa i jeszcze powiedział, cytuję: "Madziu, urodzimy normalnie- dołem"
Super ze wszystko ok z Toba i maluszkiem
Juz nie moge sie doczekac zdjec jak wyglada

Cytat:

moze to z nerwow?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 00:23   #3424
Rybulka
Zakorzenienie

Żabciu, po części z nerwów pewnie, po części z tego, że nie umiem sobie znaleźć wygodnej pozycji do spania... Wiercę się jak głupia w łóżku. Najbardziej ubolewam, że mi niewygodnie, jak się do TŻa przytulam
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 00:33   #3425
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabciu, po części z nerwów pewnie, po części z tego, że nie umiem sobie znaleźć wygodnej pozycji do spania... Wiercę się jak głupia w łóżku. Najbardziej ubolewam, że mi niewygodnie, jak się do TŻa przytulam
Domyslam sie ze z taka pileczka ciezko sie dobrze ulozyc .. ale pomysl ze juz niedlugo i bedziesz miala dzidzie juz w domu

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 05:49   #3426
kliwia
Zakorzenienie

agus teraz to musisz obserwowac sluz zeby sie dowiedziec kiedy mniej wiecej masz teraz owulacje. jak bedzie jak jajo kurze to to jest owulacja

rybulciu kazda kobieta w koncocwe ciazy czuje sie jak toczaca sie pilka
Ale fajnie ze milosz rośnie!!
Moj maz sie tak 'opalał' w dniu porodu z pozycji dobrej sie przekrecil w poprzeg i sie opalał

Ja sie dzisiaj kolejna noc z rzedu obudzialm w nocy na szczescie w miare szybko zasnelam. ale wczoraj to byla masakra

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-04-07 o 05:51
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 07:06   #3427
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
No co ty mówisz dwa razy w tyg to ja nogi goliłam ale ta cholerna maszynka . Teraz gole tak raz na miesiac czasami co 3 tyg jak mi sie chce.

Agatek ja uzywam tego depilatora krótko bo dopiero 4 miechy Ale fakt miałam po tym goleniu zwykłą maszynka naprawde twarde włosy jak u chłopa zarośniete miałam nogi A teraz mam takie mieciutkie i połowe mniej. No i jak narazie szybko mi nie odrastaja .
Dopiero 4 miesiące powiadasz ciekawe czy za 2 lata będzie Ci tak dalej trzymać bo moje już przywykły do depilatora i też początkowo goliłam co 2 tyg, później co 3 a teraz co miesiąc, bo potwierdzam, że te włosy teraz są cieniutkie i można wyrwać placem jak dobrze się złapie Maszynki też miałam dość, po dniu już odrastały .... a goliłam się wtedy 2 razy w tyg albo co tydzień, ale to była wtedy masakra a teraz narzekam, że raz w miesiącu to za dużo

A teraz mam gładziuchne jak ta lala i spokój na miesiąc

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 07:10   #3428
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A co to był za ciśnieniomierz? Bo jak taki elektroniczny to tam różne hocki klocki wychodzą
no właśnie taki elektroniczny ... dlatego tym bardziej się martwię bo one podobno zaniżają ciśnienie, co by oznaczało, że miałam jeszcze wyższe niż wskazuje.

Cytat:
Ja sobie nie potrafię wyobrazić jakbym zasnęła z takim brzucholem A w jakiej pozycji najlepiej Ci się śpi?

Kliwia kiedy wyjeżdżasz?
Stary 2010-04-07, 07:12   #3429
kliwia
Zakorzenienie

ja gole maszynka. niestety nie moge stosowac depilatora. za wrazliwe mam to miejsce wkolo wloska, potrafi mi leciec krew przy wyrwaniu, no i generalnie to miejsce jest ciagle zaczerwienione,

Ale zauwazam to samo co moja mama ma ze sa miejca na nogach w ktorych mimo golenia maszynka przestaja rosnac mi wlosy. Robia sie takie male placki bez wlosow
Moja mama w wieku 52 lat ma moze 10 wlosow na nodze na glowie ma wszytskie zeby nie bylo

klion za tydzien a obmyslalam ciuchy, zeby w razie co zorbic w weekend pranie
Stary 2010-04-07, 07:29   #3430
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja gole maszynka. niestety nie moge stosowac depilatora. za wrazliwe mam to miejsce wkolo wloska, potrafi mi leciec krew przy wyrwaniu, no i generalnie to miejsce jest ciagle zaczerwienione,

Ale zauwazam to samo co moja mama ma ze sa miejca na nogach w ktorych mimo golenia maszynka przestaja rosnac mi wlosy. Robia sie takie male placki bez wlosow
Moja mama w wieku 52 lat ma moze 10 wlosow na nodze na glowie ma wszytskie zeby nie bylo

klion za tydzien a obmyslalam ciuchy, zeby w razie co zorbic w weekend pranie
Też tak może być, bo ja kiedyś próbowałam sobie pachy wygolić depilatorem No i zapalenie mieszka włosowego miałam bodajże czy coś w tym rodzaju Ciągle mnie swędziało, nie mogłam używać żadnych antyperspirantów ale w końcu przeszło samo I już nigdy więcej takich doświadczeń! Moja teściowa w ogóle włosów na nogach nie ma jakieś dziwadło czy co??

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 07:39   #3431
klion78
Zadomowienie

Cytat:
moja mama też nie ma włosów na nogach, choć w młodości miała, ale za to teściowa ma włosy jak chłop

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 07:39   #3432
kliwia
Zakorzenienie

jak nic to kwestia hormonow
Stary 2010-04-07, 07:48   #3433
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja w życiu depilatora nie używałam. Mam elektryczną maszynkę do golenia i używam jej do golenia okolic bikinii. Jak goliłam sie zwykłą jednorazówką, to od razu robiły mi się krostki, a potem problem zniknął. Nogi jadę zwykłą jednorazówką zazwyczaj raz na tydzień.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 07:49   #3434
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Znowu Was trochę zaniedbałam, ale wiadomo święta a po świętach wcale nie lepiej, bo przed nie robiłam żadnego prania i już nie mieliśmy z mężem co na siebie włożyć więc od wczoraj non sto piorę. U ginekologa nic się nie dowiedziałam, bo dzidzia odwróciła się pleckami więc nadal nie wiem nic na 100% jednak mam zamiar iśc na to USG 3D i może tam dowiem się czegoś więcej. Muszę tylko znaleźć ginekologa, który robi to w miarę tanio, bo jak zawsze krucho z kasą, a po świętach tym bardziej.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 07:49   #3435
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dzien dobry dziewczynki

zrobiłam testa

i tylko jedna kreseczka

a maż jak zawiedziony, ze 3 razy pytał czy aby na pewno tylko jedna kreseczka a potem kazał pokazac testa bo nigdy nei widział i sam musi sprawdzic

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 07:54   #3436
kliwia
Zakorzenienie

anika ojojj

Agatka no ja wlasnie myslalam tez nad elektryczna do bikini. bo tez mam problem krostek i wrastajacych wloskow. A jaka masz?
Stary 2010-04-07, 07:59   #3437
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
anika ojojj

Agatka no ja wlasnie myslalam tez nad elektryczna do bikini. bo tez mam problem krostek i wrastajacych wloskow. A jaka masz?
Mam taką PHILIPS HP 6317/01i bardzo ją sobie chwalę. Problem krostek zniknął jak ręką odjął.
http://www.nokaut.pl/golarki-elektry...p-6317-01.html

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 08:14   #3438
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Gucia, ale to zależy od włosa! Każda z nas jest inna, innym (mi) po tygodniu odrastają włosy, a np sysuni po 3 tyg (ale nie wiem ile ona używa już depilatora) ja używam ponad 2 lata i jak włos przywyknie to szybciej odrasta :/ ale za to cieńszy, i jest o 30% mniej tych włosów- przynajmniej ja tak mam i to nie zależy od depilatora, bo każdy praktycznie wyrywa tak samo, tylko od włosów naszych (a też jestem szatynką i miałam grubsze włoski na nogach)
Ja wiem, że to od włosa zależy i wiem, że ja mam przerąbane, bo nie dość, że czorne, to szybko odrastają. Czasami jak w nocy przed spankiem ogolę to rano w zasadzie trzeba byłoby już powtórzyć bo już kłują. Ale chyba warto spróbować...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
moja siostra uzywa bo ma ciemne i twarde wlosy dobrze nagrzewa je w rekach i potem sruuu boli ale przyzwyczaila sie.. ma spokoj na 1-2 tygodnie... okolo.
hmm, może przetestuję... Tydzień czy 2 to też dobrze w porównaniu do codziennej batalii.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski a więc tak

wracajac do domu wstąpiłam do 3 przychodni z ktorych odprawili mnie z kwitkiem bo terminy
wiec pojechałam do domu odswiezyłam sie i pojechałam do szpitala
a tam cooooo
no bo wie pani lekarza to nie ma, a wizyta poza ostrym to jest płatna 120zł, bo jak na nfz to do rejestracji a rejestracja juz nieczynna,
a pani to juz nie na ostry bo jak boli od tygodnia to juz nie na ostry dyzur

a wogole to mam sobie najpierw test zrobic bo moze to ciąża
no to mam sobie test kupic
Nie chciałam Cię straszyć, ale niczego innego bym się po nich nie spodziewała - PARANOJA!

Kochana, szkoda, że to nie ciąża, ale koniecznie zabieraj się do lekarza teraz! Trzeba to sprawdzić!

Cytat:
Więc daję znać:

Mały waży jakieś 2900 gramów, jest długi i chudy. Główka na 38 tydzień, a brzuszek na 35. Na razie leży sobie w poprzek- nóżki ma pod moimi żebrami z lewej strony .
Lekarz zrobił mi wymaz na jakieś paciorkowce i jutro rano z wymazem jedziemy do Poradni "K".
Szyjka mocno mi sie skraca i mam już rozwarcie na 1 cm
Lekarz stwierdził, że nie ma się co martwić, bo małemu już teraz nic nie grozi, powody do zmartwień byłyby, gdyby rozwarcie było miesiąc temu.
Powiedział, że urodzę w terminie, albo krótko przed jego upływem.
Aaaa i jeszcze powiedział, cytuję: "Madziu, urodzimy normalnie- dołem"

Jak wstawałam po badaniu USG, coś mi strzeliło w prawym pośladku i teraz mnie boli przy chodzeniu
W ogóle mam wrażenie, że przestałam chodzić, a zaczęłam się toczyć
Super, że Ty i Miłosz macie się dobrze! To teraz dbaj o siebie, żeby jak najdłużej Miłoszek mógł się cieszyć pobytem w brzuszku

Cytat:

Kochana, musisz znaleść jakąś dogodną pozycję dla całej Waszej Trójki I nie denerwuj się! Poród porodem, szybko zleci, nawet nie będziesz wiedzieć kiedy, chociaż nie dziwie się, że masz pietra

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
no właśnie taki elektroniczny ... dlatego tym bardziej się martwię bo one podobno zaniżają ciśnienie, co by oznaczało, że miałam jeszcze wyższe niż wskazuje.
Nie, nie koniecznie obniża, on poprostu podaje błędny odczyt. Wiem, bo jestem znawcą jeśli chodzi o ciśniomierze. Jeszcze pytanie, czy miałaś ten na nadgarstek? Bo te to już w ogóle są do nieczego. Nie ma to jak klasyczny!
Ja mam problemy z ciśnieniem - tzn mam bardzo niskie i ten nadgarstkowy genialny ciśniomierz nie był wstanie wyłapać jakie mam ciśnienie, w ogóle nie reagował - bezciśnienia byłam.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Mam taką PHILIPS HP 6317/01i bardzo ją sobie chwalę. Problem krostek zniknął jak ręką odjął.
http://www.nokaut.pl/golarki-elektry...p-6317-01.html
Ja mam Brauna i też jest dobra i faktycznie nie ma krostek!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 08:14   #3439
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć!!!
Widzę , że piszecie o depilacji.
Zlinczujecie mnie jak Wam coś napisze.
Nie mam prawię włosów na nogach.
Wosk robię raz na pół roku bo czasem są tam jakieś niby odrosty które czuje pod ręką. Teraz to miałam chyba ten wosk z 3 albo 4 miesiące temu.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 08:20   #3440
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć!!!
Widzę , że piszecie o depilacji.
Zlinczujecie mnie jak Wam coś napisze.
Nie mam prawię włosów na nogach.
Wosk robię raz na pół roku bo czasem są tam jakieś niby odrosty które czuje pod ręką. Teraz to miałam chyba ten wosk z 3 albo 4 miesiące temu.
JAK CUDOWNIE! ja też tak chcę!
Moja babcia nigdy nie miała włosów na nogach, mówi, że ona nie rozumie, jak można z tym mieć problem. SZCZĘŚCIARY!!!

Stary 2010-04-07, 08:24   #3441
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
JAK CUDOWNIE! ja też tak chcę!
Moja babcia nigdy nie miała włosów na nogach, mówi, że ona nie rozumie, jak można z tym mieć problem. SZCZĘŚCIARY!!!
Moja mam też nie ma ani jednego! Ja to mam ale w porównaniu np. do moich klientek to ja serio no prawie nie mam!
Ale za to męczę się z pachami i bikini. No i teraz właśnie muszę sobie zrobić bikini co już nie jest tak idealnie łatwą sprawą...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 08:27   #3442
atomufka
Zakorzenienie

Dziewczynki witam juz z domu.Wczoraj mnie wypisali ze szpitala.Czuje sie juz lepiej ,ale i tak brzuch strasznie boli ,problemem jest zwykla czkawka czy kaszelekmakasra mowie wam,nikomu tego nie zycze Moja siora mowi ze po cesarce jest taki sam bol a do tego masz jeszcze dziecko u bokuja tego nie wyobrazam sobie...Moj TZ to chyba tez sie rozchorowal z tych nerwow ,bo dzis zostal w domu.Moja mama tez chora,to musialo byc trudne dla moich rodzicow ,ze leze w szpitalu a oni sa 3 tys km od mnie.Na szczescie dochodze do siebie,teraz dwa tyg zwolnienia a potem chyba polece do domu

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Na bank zalezy od szpitala, bo jak patrzyłam to w wielu nie można.

ale moja siostra cioteczna tak miała. Miała rodzic w wodzie, był prz niej mąz, ale nor urodziła, potem skakała na piłce i tez nie i w koncu cesarka, tez sie zdziwłam, ze mąz był przy niej
Moja siostra miala dwie cesarki i szwagier przy obu byl

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 08:29   #3443
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Moja mam też nie ma ani jednego! Ja to mam ale w porównaniu np. do moich klientek to ja serio no prawie nie mam!
Ale za to męczę się z pachami i bikini. No i teraz właśnie muszę sobie zrobić bikini co już nie jest tak idealnie łatwą sprawą...
Ja bikini robię albo tą elektryczną golarką, albo (i to najczęściej) u kosmetyczki woskiem. Może i trochę boli, ale się przyzwyczaiłam, a efekt jest genialny!

Stary 2010-04-07, 08:31   #3444
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
przeciez ja podpuszczam

a po odlozeniu tabsow jak mam liczyc dni plodne teraz?
no dobra no

Rybulka no coz mam ci powiedziec... dasz rade bo dzielna jestes a co do spania to wspolczuje... nie da sie wymyslic czegos jakiejs podporki pod plecy zebys spala np a jednym boku caly czas... no chyba ze ci tez nie wygodnie..

kwiatuszekk u nas usg 3d robia w 12 2o i 30 tyg... pierwsze kosztuje 100 a pozostle 200zl... a pozoostale usg sa zwykle..

anika222 hmm to uciekaj do lekarza... jak 1 kreska zapisz sie gdzies i niech ci powiedza co to..

Gucia siostrze wlosy wrastaly po jednorazowkach i tez jak dziewczyny mialy krostki... wiec po plastrach wosku ma lepiej..

Daysy ja tez nie mam wlosow na nogach... gole nogi 2 razy w roku

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

atomufka witaj z nami bedzie dobrze... z dnia na dzien bedzie bolec mniej.. zobaczysz
Stary 2010-04-07, 08:32   #3445
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Czesc

a ja tam depilatora nie używam. wszystko jadę zwykłą jednoazówką, tylko bikini maszynką elektryczną

edit:
napisała do mnie dziewczyna w sprawie sukni slubnej, 21 kwietnia chce przyjechac wiec trzymajcie kciuki

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-04-07 o 08:34
Stary 2010-04-07, 08:33   #3446
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agus teraz to musisz obserwowac sluz zeby sie dowiedziec kiedy mniej wiecej masz teraz owulacje. jak bedzie jak jajo kurze to to jest owulacja

rybulciu kazda kobieta w koncocwe ciazy czuje sie jak toczaca sie pilka
Ale fajnie ze milosz rośnie!!
Moj maz sie tak 'opalał' w dniu porodu z pozycji dobrej sie przekrecil w poprzeg i sie opalał

Ja sie dzisiaj kolejna noc z rzedu obudzialm w nocy na szczescie w miare szybko zasnelam. ale wczoraj to byla masakra
okej
a czy swedzenie cyckow to normalna rzecz po odlozeniu?

nie wiem co zrobic
jutro na tatuaz, 200 zl odlozone, mam jakiegos dziwnego nerwa, tz nie jest za bardzo zadowolony, caly czas mnie karci, ze jestem glupia, ze chce tatuaz i ze jemu sie to nie podoba
ale ja zawsze chcialam
i mam jakies mysli, ze jak tego teraz nie zrobie to juz nigdy, nie wiem
Stary 2010-04-07, 08:37   #3447
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka trzymaj się zycze powrotu do zdrowia

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
okej

nie wiem co zrobic
jutro na tatuaz, 200 zl odlozone, mam jakiegos dziwnego nerwa, tz nie jest za bardzo zadowolony, caly czas mnie karci, ze jestem glupia, ze chce tatuaz i ze jemu sie to nie podoba
ale ja zawsze chcialam
ooo a jaki wzór??

Stary 2010-04-07, 08:38   #3448
kliwia
Zakorzenienie

madzia, agus chce zorbic egipskie slonce

agus decyzja na cale zycie w sumie. A maz czemu tego nie popiera? jakie ma argumenty?
Stary 2010-04-07, 08:41   #3449
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
okej

nie wiem co zrobic
ale ja zawsze chcialam
no niby decyzja na cale zycie... ale jak bardzo chcesz...
Stary 2010-04-07, 08:44   #3450
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

egipskie słonce... a to już kojarze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości