Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 20:34   #959
kicccia
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Ja też.

Kicccia! Co za pies maszeruje w zdjęciu?!

Kochanie! Moja mama miała ogromny niedobór żelaza. Miała żelazo w tabletkach, dożylnie, w ampułkach.. Nic. Aż przez przypadek na stoiskach z odżywkami dla sportowców kupiła żelazo w kapsułkach do rozpuszczania (tak jak wit. C) i co? Żelazo tak jej podskoczyło, że aż za dużo!
Ino biegiem mi do jakiegoś CH na stoisko z odżywkami. 101% pomaga! A w smaku.. Mniam
Niestety to nie mój ciapek ja mam piękniejszegooo
Dzięki Skarbie za radę jedno pytanie. Czy mama nie zniszczyła sobie szkliwa od tego picia żelaza?
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
kicccia...współczuję... Nie znam sie na tym kompletnie... znalazłam tylko coś takiego - piszą że nie podrażnia przewodu pokarmowego http://kobieta.wp.pl/kat,26377,title...wiadomosc.html może ktoś bardziej "oblatany" będzie wiedział czy to jest ok.

Paragon wystarczy. Nie udostępnię danych do faktury

My to nawet na pizzę nie wychodzimy, odkąd zaczęłam takową robić w domu i trzeba mi było? A tak poważnie to naprawdę strasznymi domatorami się staliśmy... kiedyś to przynajmniej raz na tydzień jakiś wypad na miasto był, a teraz to nawet nie pamiętam kiedy gdzieś ostatnio byliśmy... Aaaa... wiem...Dzień Kobiet połączyliśmy z Dniem Mężczyzny i poszliśmy na obiad
Dzięki kochana
Swoją drogą ja też lubię teraz w domu posiedziec bo po prostu ciagle jestem zmęczona
Ale i tak jesteśmy taką parą, że musimy gdzieś jechać. A to w góry, jakiś park miniatur,kino ble ble ble

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora