Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-12, 09:07   #834
NIKaP-n
BAN stały

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Mówię to, co wiem. Nie zamierzam się spierać, wiem swoje. Nie obcina i już. Chyba, że jakimś hodowlanym, na takich się nie znam. Kotami zajmuję się od lat, nie tylko domowo. Pazurki są bardzo ukrwione i łatwo o nieszczęście. Kwestia podejścia do zwierząt, ot co. Moi weterynarze są totalnymi przeciwnikami takich zabiegów, ja tak samo. No cóż, są ludzie, którzy całkiem próbują usunąć pazurki, a to naturalna broń zwierzaka. I proszę mnie więcej nie przekonywać...

Poznań piękny od rana, my już po spacerku i po... babce ostatnio mnie na słodkie bierze... masakra, wczoraj lody i pączek, dzisiaj babka...

Ja basenu unikam, niestety... Mam dużą tendencję do infekcji, więc po co ryzykować. Ale brakuje

200zł za komplet pościeli- wydaje mi się drogo... Ale ja już baaaaardzo dawno nie kupowałam, bo miałam spory zapas

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Mpik a Ty śpisz czy jak ?
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora