Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 12:00   #4585
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Wiecie, ja sie zastanawiam, czego oczekiwać od faceta ... Według mnie facet który ciagle powtarza , jak dobrze wygladasz, ze super, ze ...cos tam, cos tam... , że jaką masz dzis ładną fryzurkę, jaki fajny makijaż, itd... NIE ISTNIEJE! Dziwne byłoby gdyby nagle zaczeli nam to mówić, skoro oni uwazaja, ze kobiecie wystarczy raz powiedziec, ze mu sie podba i to na kilka lat. Wiec jesli raz powiedział ze ejst ok, a ja chce sie dowiedziec co sądzi, to sie po porstu pytam czy ładnie wygladam i czy mu sie podoba, jak powie, że tak, to jest ok.Tyle w tym temacie. Myśle, ze koleżanka, która uważ sie za niedowartosciowaną trochę przesadza. Tzn sam przestałą się sobie podbać, bo według niej przytyła i teraz szuka akceptacji. Ona w swojej głowie musi sobie poukładacto, ze rozmiar 38, to jest cudowny rozmiar. Że ma sie kształty, że można czuć się seksownie.
moj tz istnieje ;D moze nie mowii mi tego codziennie ale kilka ray w tygodni napweno.. a w ciazy jak jestem to juz wogole ,mowie ze zawsze dla iego moge byc w ciazy bo wygladam pieknie...
a jak gdzies wychodzimy i sie wyszykuje to nie pamietam sytuacji zeby mi NIE POWIEDZAIAL ze wygladma pieknie...
czasem mi powie zmien to i to bedzie fajniej albo cos..
ale komplementuje mnie duzoooooooo

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dobra ide robić to jedzonko, czytałam ze w woku trzeba wszystko non stop mieszczac i robić na duzym ogniu. jak nie wyjdzie to hm.... bedzie problem
takkkkkkkkkkkk ciagle mieszac mieszac i mieszac i mieszacccccccc

ide tez robic obiad