|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cześc kochane
Przepraszam, że się trochę nie odzywałam, ale dopadła mnie jakaś infekcja i pani doktor przepisała mi antybiotyk więc się kurowałam. Wiem, że w ciąży takie infekcje są jeszcze gorsze, ale mam nadzieję, że maleństwu to nie zagroziło. Teraz już czuje się dobrze mam tylko jeszcze lekki katar. Chciałabym nadrobić to co napisałyście, ale nie jestem w stanie. Mam tylko nadzieję, że już nie dopadnie mnie żadne choróbsko.
|
|
#4562 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
jesli za kazdym pytaniem mowi (jak zona go pyta czmu mi nie mowisz milych rzeczy ze ladnie wygladasz i tp) on odpowiada przeciez wiesz ze uwazam ze tak jest....... ale jak cos jest nie tak np nie podoba mu sie stroj zony to mowi to otwarcie.
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tygodnie licz wg ostaniej @
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mnie przeraziłyście, mój tż pójdzie na kawalerski swojego przyjaciela we wrześniu i nie chcę, żeby go jakaś obca baba obłapiała! Ufam mu, to fakt, ale nie tym dziewczynom!
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece z mezulem na miasto trzeba wykorzystac dzien wolny
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() do dzisiaj jak słyszę piosenkę z 9 i 1/2 Tygodnia, to mi się tańczyć chce, mrr
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ż- ladnie wygladam? podobam ci sie wogole? m- pewnie ze tak przeciez wiesz ż- nie wiem bo mi tego nie mowisz m- ale wiesz ze tak jest ż - jak mam wiedziec skoro tego nie slysze... mow mi to, jak ci sie podobam jak cie krece potrzebuje tego zeby wiedziec ze nadal jest wsyztko ok ze tylko ja itd..... a tak naprawde w skrocie powiedzialabym ż- ladnie wygladam? podobam ci sie wogole? m- pewnie ze tak przeciez wiesz ż- to moze mi to *^&*^() zaczniesz mowic ![]() i zaczniesz okazywac
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko się nie nakręć niepotrzebnie ![]() jak wynajmą przyjacielowi laske do tańczenia to watpliwe zeby laska dała się obłapiac wszystkim po kolei
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. dziewczyny kupiłam w weekend wok. Czy na tym się tak samo wszystko robi jak na patelni?? tzn, oleju tez tyle samo itp?? |
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naszczęście nie wszyscy faceci maja nasrane w głowach i nie wszyscy maja kawalerskie przy burdelowych mamach ![]() Zreszta zawsze mozna podpytać co bedzie na tej imprezie. U mojego kolega chciał mojemu męzowi zorganizowac taka laske tylko ja powiedziałm z góry ze sobie nie zycze i ze jak sie dowiem ze była to slubu nie bedzie !! Tak o tym trułam ze dopiełam swojego pozatym mąż powiedział ze jego to nie rajcuje i zeby darowali sobie takie atrakcje. A wymyslił to kolega który notorycznie chodzi po takich bu........ i chyba mu sie wydawało ze wszystkich to musi krecic skoro jego kreci.
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama bym tego lepiej nie ujęła![]() sama tak mojemo mowie tylko bez #$%$^%$ bo u mnie w domu się nie klnie i mąż sie wnerwia sam na siebei i na mnie jak nam sie "wyrwie" ![]() chociaż moj klnie w pracy na swoich pracowników ![]() tylko nei w kontekscie urody swojej a tego ze go wiecznie nei ma w domu aaa tera zmi sie przypomnialo siedzimy w poradni małżeńskiej i babeczka wyjezdza z tekstem drodzy państwo nawet w najlepszym małzenstwie zdazają kłótnie to nieuniknione jeśli chcecie aby panowie cos zrobili pomogli powiedzieli to im poprosto o tym powiedzcie, w przeciwientwie do kobiet faceci są prości maja proste mózgi i nie wierzmy w to ze sie sami domyslą trzeba im wyrażnie powiedziec czego się oczekuje od nich FACECI SĄ PROSCI a faceci siedza w tych ławeczka i karpie ![]() a my z kasieńką tak zaczęłyśmy rechotac a z nami reszta kobietek ze do konca zajec nei mogłysmy sie uspokoic i babka pwoiedziała ze tak wesołej gromady to jeszcze nie miała na zajeciach ![]() tak ze kobietki faceci są prości
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-04-13 o 11:39 |
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do woka to ja mam i robie najczesciej ryz z wazywami itd.. takie jedzonko.. ale duzoo szybciej sie przypala.. nie wiem moze zalezy od tego z czego jest wykonane.... wiec daje wiecej oleju aczkowliek bardzo lubie w nim robic
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia, co do woka, nie pomogę. Wydaje mi się, że mniej oleju się daje niż zwykle, ale nie mam pewności, nie używałam!
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez sie nie klnie ale jak sie wkurze to mi sie pojedzie... tzn dokladnie to jest tak w domu nie przeklinamy, tz jak jest z kumplami a piwku itd to jasne ze tak.. a ja zawsze gdy mowie o pani dyr hahahhaha
no i jak mnie ktos zirytuje... aczkolwiek znowu sie usprawiedliwie przed ciaza nieprzeklinalam az tak jak teraz...mowi sie ze z aniolka wychodzi diabelek a z diabelka aniolek.. no wiec mnie szybciej teraz wszytko wkurza wyprowadza z rownowagi i takie te emocje sa rozchwiane ![]() a o jaki pie rdoly sie meza czepiam hahahahaahah straszne
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąz juz kroi kuraka. Mysle by go obsmazyc, dodac warzywa, potem zrobiony ryz i juz tak?? |
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
martucha my tez mamy woka i tez nam sie przypala
myslalalm ze mam jakas gowniana ta patelnie ,a moze one wszystkie takie? ale jedzonko fajnie wychodzi
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. zobaczymy czy i mi się przypali
![]() ale robicie w nim tak jak napisałam tak?? |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie zastanawiałam nad kupnem woka
i pewnie sobie sprezentuję we własnej kuchni ![]() na razie do tesciowej wstawilam nasz ekspresik mam nadziej ze sie za bardzo nei przywiążą do niego zapomnialam wam napisac mamuśka wczoraj do mnei dzwoni i mowi wiesz córcia garnki ci kupiłam ![]() sie jej pytam mamuś ale po co mi garnki no zebys miała ale przeciez ja nei mam kuchni a tesciówka ma mnóstwo swoich garnków no to ja ci ej potrzymam to ci sie przydadzą ![]() no i tak mi chomikuje to garnki to pościel to ręczniki zebysmy mieli
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-04-13 o 11:53 |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na TZa
zauwazyłam dzis cos strasznego!!! mam łupież głowa mnie nie swedzi, a normalnie platy mi schodza z głowy. szmapanu ani odzywki nie zmieniałam, wiec skad to cholerstwo sie wzieło??? znacie jakies dobre medoty na to ohydctwo
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem wrzucam do woka Cytat:
![]() ale jedzonko pyszne tylko trzeba pilnowac
|
|
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, ja sie zastanawiam, czego oczekiwać od faceta ... Według mnie facet który ciagle powtarza , jak dobrze wygladasz, ze super, ze ...cos tam, cos tam...
, że jaką masz dzis ładną fryzurkę, jaki fajny makijaż, itd... NIE ISTNIEJE! Dziwne byłoby gdyby nagle zaczeli nam to mówić, skoro oni uwazaja, ze kobiecie wystarczy raz powiedziec, ze mu sie podba i to na kilka lat. Wiec jesli raz powiedział ze jest ok, a jak chce sie dowiedziec co sądzi, to sie po porstu pytam czy ładnie wygladam i czy mu sie podoba, jak powie, że tak, to jest ok.Tyle w tym temacie. Myśle, ze koleżanka, która uważ sie za niedowartosciowaną trochę przesadza. Tzn sam przestałą się sobie podbać, bo według niej przytyła i teraz szuka akceptacji. Ona w głowie musi sobie poukładac to, ze rozmiar 38, to jest cudowny rozmiar, że ma sie kształty, że można czuć się seksownie.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-04-13 o 12:01 |
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ide robić to jedzonko, czytałam ze w woku trzeba wszystko non stop mieszczac i robić na duzym ogniu. jak nie wyjdzie to hm.... bedzie problem
|
|
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak gdzies wychodzimy i sie wyszykuje to nie pamietam sytuacji zeby mi NIE POWIEDZAIAL ze wygladma pieknie... czasem mi powie zmien to i to bedzie fajniej albo cos.. ale komplementuje mnie duzoooooooo ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
ide tez robic obiad
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja dzisiaj zajmowalam sie przez 2 h synkiem szwagierki, siostry tz a teraz mamy tyle klientow i roboty, ze brakuje rak oglaszam otwarcie sezonu sportowego...
|
|
|
|
#4587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LUDZIE są prości Im prostsza będzie komunikacja, tym lepsze zrozumienie i mniej porozumień. Poza tym kwestia podejścia - ja na faceta nie wyglądam, a się nigdy nie bawię w zgadywanki i nie lecę sama niczego zrobić, dopóki mnie nie poproszą Cytat:
Cytat:
fryzjerka poleciła mi szampoj Catzy - dobry Na Nizoral radzę uważać chyba mam na niego jakieś uczulenie, bo z małego łupiezu się po nizoralu zrobił taki "śnieg" że się o mało przed lustrem nie przewróciłam ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-13 o 12:12 |
||||
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=martucha84;18542912]moj tz istnieje ;D moze nie mowii mi tego codziennie ale kilka ray w tygodni napweno.. a w ciazy jak jestem to juz wogole ,mowie ze zawsze dla iego moge byc w ciazy bo wygladam pieknie...
a jak gdzies wychodzimy i sie wyszykuje to nie pamietam sytuacji zeby mi NIE POWIEDZAIAL ze wygladma pieknie... czasem mi powie zmien to i to bedzie fajniej albo cos.. ale komplementuje mnie duzoooooooo tak tak moj też istnieje bardzo często mowi mi bardzo ładnie wyglądasz tak jak dzis na przykład szykowalismy sie do pracy razem i popatrzył i mowi " ładnie dziś wyglądasz "a mam czarne spodnie na kant brazową bluzeczke , czarny sweterek rozpinany i balerinki nic szczególnego ale on to zauważa a jak juz gdzies wychodzimy do restauracji albo na impreze rodzinną tro zawsze mowi łał ale mam zonę to teraz a wczesniej przed slubem to zazwyczaj mmmmm kochanie ale dzis wygladaszale to jest tak ze maz mi ciagle powwtarza ze bardzo sie cieszy z tego ze ja generalnie chodzę dosc schludnie i elegancko ubrana jesli sutuacja tego wymaga np na impreze rodzinna nigdy nei maiąłm załozonych dzinsów ani zwykłej bluzki tylko albo sukienki, lub spodnie + koszula albo bluzka elergancka a jego bratowe prawie zawsze tak wlasnie wygladają
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do komplementów, to mój mąż nie mówi mi codziennie jak cudownie wyglądam, ponieważ nie co dzień tak właśnie wyglądam. Ale jak mu się szczególnie podoba, to wtedy mówi i jak gdzieś idziemy i pytam się go, czy jest dobrze, to mówi mi szczerze co uważa i wtedy często słyszę, że we wszystkim mi ładnie ![]() Ale mój facet należy do grona "prawdziwych" samców i nauczyłam się od niego za wiele nie wymagać. niestety w naszym przypadku "romantyczny kochanek", powtarzający mi codziennie jak mnie kocha i ile by dla mnie zrobił nie istnieje...
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-04-13 o 12:23 |
|
|
|
|
#4590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do woka to ja mam indukcje a lubie w nim przygotowywać potrawy, jednak na indukcji nie jest za fajnie bo moj ma troche nierowne dno ![]() szkoda ze nie odkryłam tego cacka jak mialam jeszcze kuchenke gazowa ![]() dziewczynki plisss zdradzcie mi czy ktoras z Was miala kiedys takie majtki uciskowe (siegajace pod brzuch i takie jakby spodenki u dolu, czy to dobry pomysl ubrac na wesele tzn tez kupic wczesniej - nigdy czegos takiego nie mialam a ze sukienke mam piekna i tylko ten brzuszek zle sie prezentuje to chcialabym go ukryc myslicie ze to dobry pomysl?? probowala tak któras z Was kiedys?? ide kaweczke siorbnąć
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

Przepraszam, że się trochę nie odzywałam, ale dopadła mnie jakaś infekcja i pani doktor przepisała mi antybiotyk więc się kurowałam. Wiem, że w ciąży takie infekcje są jeszcze gorsze, ale mam nadzieję, że maleństwu to nie zagroziło. Teraz już czuje się dobrze mam tylko jeszcze lekki katar. Chciałabym nadrobić to co napisałyście, ale nie jestem w stanie. Mam tylko nadzieję, że już nie dopadnie mnie żadne choróbsko.

)
kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to

zauwazyłam dzis cos strasznego!!! mam łupież