Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - potrzebuję dekoracjii sali weselnej i kościoła cenie w przyzwoitej okolice torunia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 12:14   #5
isska25
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to isska25
Dot.: potrzebuję dekoracjii sali weselnej i kościoła cenie w przyzwoitej okolice toru

Co do kościoła to ok. jakoś sobie poradzę porozmawiam z panią która się zajmuje kościołem. Ale jeśli chodzi o salę weselną i jej zdobienie gdzie zadzwonię tam cena ok 1200-1500zł. Niestety moja sala którą wynajęłam nie jest ozdobiona taka zwykła sala weselna i tyle. Bardzo bym chciała ozdobić sufit materiałami, no i stół państwa młodych ozdobnym materiałem. Sama nie mam ręki do zdobienia. Proszę - może ktoś ma namiary na kogoś kto dekoruje sale w przywoitej cenie?

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Płakac mi się chce od tego wszystkiego, czytam i czytam te fora i wychodzi na to że wszyscy jakoś dają sobie radę finansowo tylko mi wiatr w oczy wjeje - masakra. Chciałam żeby wyszło taniej zrezygnowałam z wynajęcia typowego lokalu tylko wynajełam salę- ala remizę, swoją kucharkę i obsługę ale prawdopodobnie wyjdzie to samo co 200zł za osobę w lokalu, tylko mniej zachodu
isska25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując