Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 14:03   #184
martunia_88
Raczkowanie

Dot.: Dziewczyny 20-25 lat snujące plany na przyszłość :)

Cytat:
Napisane przez Aureli Pokaż wiadomość
Cześć kochane studentka Irok, z TŻtem minelo mi wczoraj 1,5roku
nie pracuję już jakiś czas, szukam czegoś na weekendy, ale tak jak piszecie-ciezko z tym... nie mam pomysłu co robić po licencjacie z europeistyki, zero planów... wiem jedynie, że kiedy znajdę pracę i odłożę trochę kasy(może rok, może nawet niecały), to chcę wyprowadzić się z domu i zacząć życie całkowicie na swoją odpowiedzialność- zamieszkać z TŻtem
Witaj Widzę, że masz taki sam kłopot z obgryzaniem paznokci jak ja U mnie to bardziej problem ze skórkami :P Ale od wczoraj bardzo mocno się pilnuję - zobaczymy co z tego wyniknie...

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny. ;*

można do Was dołączyć

jestem z Łodzi, w sierpniu kończę 23 lata.
studiuję filologię angielską oraz administrację publiczną.
pracuję Prywatnej Szkole Języków obcych, uczę dzieciaki angielskiego.
od sierpnia 2009 jestem z TŻ-tem.

dziecka na razie nie planuję, ślubu także.

więcej dowiecie się z czasem hihi.

buźki laski
Witaj Kochana

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Mnie też mój TŻ zawiódł kilka razy... Szczerze Wam powiem, że gdyby zrobił mi dziś to samo co zrobił kiedy Nasz związek nie trwał jeszcze zbyt długo, to nie wiem czy przypadkiem nie zostawiłabym Go... Wtedy po prostu byłam w Nim tak szaleńczo zakochana, że nie wyobrażałam sobie by z Nim zerwać i byłam w stanie wybaczyć mu chyba naprawdę wiele. Dziś, kiedy w moich oczach nie jest już tak idealny i wspaniały, myślę, że potrafiłabym bardziej trzeźwo spojrzeć na podobną sytuację.

Prawdą jest też to, że mój TŻ bardzo się zmienił... Na początku chyba mniej mu zależało niż mi. Teraz czasem mam wrażenie, że jest zupełnie na odwrót - że to On bardziej zabiega o mnie i chce żeby zawsze wszystko było dobrze...

http://s8.suwaczek.com/20130421695253.png

"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."
martunia_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując