2010-04-13, 22:30
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrappowy chaos Almien ^_^
Dziewczyny, ogroooomnie Wam wszystkim dziękuję za tyle miłych uwag, wskazówek i komentarzy!!!!!! Sunnyskies, nie marudzicie,każda Wasza uwaga jest mile widziana, bo dzięki temu wiem na co warto zwrócić uwagę i ewentualnie poprawić by było lepiej!!! Ewasko,owijanie tych drutów jest strasznie czasochłonne a owijanie ich na gotowo wygiętych i zamocowanych elementach jest jeszcze dla mnie trochę kłopotliwe więc raczej teraz się nie zdecyduję na taki sposób owijania ale jak już się bardziej wprawię to na pewno spróbuję. Iwogg,bez oksydy wydawało mi się, że żółte kamienie w wisiorze się gubiły, ale może faktycznie go lekko wypoleruję. Spróbuję też oksydować listek i na powrót go zamocować, mam nadzieję, że taki materiał można polerować i że będzie to ładnie wyglądać, wówczas wrzucę zdjęcie. A tymczasem tak na szybciutko wrzucam parę wiosennych egzemplarzy ze srebra, szkła,Swarków i paru kamieni, nawiązujących do budzącej się flory i fauny zarówno kolorem jak i kompozycją. Osobiście lubię takie gałązki. Taki składaczkowy, nieskomplikowany przerywnik do czasu, aż nawinę coś nowego.
Edytowane przez almien
Czas edycji: 2010-04-13 o 22:34
|
|
|