![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wrappowy chaos Almien ^_^
Cześć, dziewczyny!
Tak się krzątam od jakiegoś czasu po wizażu, podziwiam Wasze prace, czytam różne wątki by zbierać wiedzę i dalej się rozwijać. W zasadzie to zarejestrowałam się już parę lat temu ale wówczas nie zajmowałam się jeszcze biżu i wpadłam na forum okazyjnie i przypadkowo. Potem jak temat mnie zainteresował to zgubiłam hasło do mojego panelu i rozeźlona założyłam sobie drugie konto jakieś 10 miesięcy temu. ![]() ![]() Reverie, dziękuję za zachętę, bo tak się zbieram z tym wątkiem już prawie rok...cała ja. ![]() ![]() ![]() I tak kolejno idą moje chaotyczne próby: 1. Wisior z posrebrzanego drutu i czarnego szkła- wyginanie tego drutu było jak jazda bez trzymanki, nie wiedziałam na którym zakręcie mnie wyrzuci. ![]() 2. Wisior z posrebrzanego drutu i zielonego szkła - kwintesencja pokręcenia i kompletnego chaosu, który czasem nade mną góruje. ![]() 3. Kolczyki z posrebrzanego drutu i zielonego szkła - Początkowo zrobiłam tylko jeden kolczyk a do drugiego miałam tylko nawiniętą bazę. Potem moje koty mi porwały tą bazę i odpuściłam sobie robienie jej drugi raz. Po 10 miesiącach i ostatnim gruntownym remoncie pokoju dorobiłam drugi kolczyk bo baza się jakoś cudem znalazła. ![]() 4. Wisior z posrebrzanego i srebrnego drutu oraz czarny onyks - tą pracę okrutnie zmasakrowałam podczas pierwszej próby z oksydą. Polerując drut, zeszła cała warstwa srebra i nawet ponowne oksydowanie nic nie dało. Wrap straszy w pudełku, no ale popełnione błędy to kapitał na przyszłość. ![]() 5. Kolczyki Swarovski, perły słodkowodne, drut posrebrzany i srebrny - to były pierwsze kolczyki z bazą i wywijasami ze srebra. Dwa wwWWDDEEECHYYYY....dobra. ..push button! ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrappowy chaos Almien ^_^
Niezłe te wywijasy. Dwie ostatnie prace najbardziej mi przypadły do gustu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Yaollinko, te dwie ostatnie były zdecydowanie mniej chaotyczne niż te pierwsze.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam kolejną wrapowiczkę
![]() fajne te wywijasy,z pierwszego wrzutu najbardziej podoba mi się drugi i trzeci wisior i ostatnie kolczyki ![]() A z drugiego wrzutu wisior jest śliczny!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No ładnie
![]() ![]() W pierwszym wisiorze zamotałaś trochę drucik na łączeniach - jest tak jakby poplątany. Ale generalnie - ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Oddychaj, oddychaj
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
no brawo za odwagę
![]() a tak nawiasem mówiąc nie było się czego tak bac bo idzie Ci całkiem nieźle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ślicznie wyszły Ci te wisiory, głównie mam na myśli drugi - zielony, no i ten ostatni. Najbardziej mi się podobają, bo nie mają namotanego drucika. Też mam z tym problem jak nie przemyślę dokładnie, tylko idę na żywioł. Najfajniejsze jest to jak z każdą pracą widać postępy, a u Ciebie tak się zapowiada. Czekam na jeszcze. Powodzenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ostatni wsisior mnie powalił, naprawdę rewelacyjny pomysł!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ostatni wisior jest po prostu piękny... co tu dużo pisać
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Piękne prace. Kolejny wrappowy talent się pojawił. Brawo. Najbardziej spodobały mi się te prace:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1270148869 Bardzo ciekawa forma, tyle tych zawijasków ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1270148869 Podobnie- ciekawy kształt i fajnie dobrałaś materiały https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1270150460 Podoba mi się połączenie kolorów. Oby tak dalej i czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ostatni wisior wyszedł super. Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Potwierdzam, ostatni naszyjnik jest genialny! Bardzo ładne zestawienie, odpowiednio wyważone kolorystycznie i jak ładnie zrobione zakonczenia drucików w postaci złotych kulek na srebrnych drucikach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
OOooooo matko!!! Wyszłam na "sekundkę"
![]() ![]() Attentte , monka1123, Yaollinka, heurek, Reverie1, mamatosiagosia , sunnyskies, frufelek, gabii86 , Letike , lunamin - dziękuję wszystkim serdecznie! ![]() Z tym drugim wisiorem to prawda jest taka, że tyle tego drutu nawinęłam, że spanikowałam i zaczęłam nim cuda jakieś wyprawiać, żeby tylko go nie ciąć i upchać w tej bazie. Masakra jakaś jak sobie o tym przypomnę, miałam ręce zestresowanego skrzypka... ![]() Jak słusznie zauważyłyście, ze starannością owijania u mnie niestety trochę na bakier, a podwójny drucik to w moich pracach standard i jedna z wielu rzeczy, które muszę wyćwiczyć i poprawić, ale mam nadzieję, że za jakiś czas nabiorę wprawy i będzie już po bożemu. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Z pierwszego wrzutu najbardziej podoba mi się drugi wisior i ostatnie kolczyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Wisior z kwiatkiem bardzo, bardzo udany. Inne wzory też ciekawe. Wypatrzyłam interesujące kolczyki z zielonymi szkiełkami. A do tego jeszcze wisiorek.
Edytowane przez iwogg Czas edycji: 2010-04-02 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
witam
przeglądnełam Twoje wrzuty i wybrałam 3 prace które najbardziej mi się spodobały: TEN wisior, TE kolczyki i TE kolczyki ![]() masz świetne ciekawe pomysły ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
"nie należy gniewać się na bieg wypadków, bo to ich nic nie obchodzi"-marek aurelisz ![]() ![]() Edytowane przez ak_pinki Czas edycji: 2010-04-02 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
jesli to początki to naprawdę udane, szczególnie drugi wrzucik. Natomiast prace z zielonymi kamieniami już gdzieś widziałam, jestem tego pewna.
![]() ![]() Tzn oczywiscie Ty je prezentowałaś na którymś forum. Myślę, że pomysły są doskonałe, a warsztat wiadomo, to przychodzi z czasem. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
śłiczny jest ten pokręcony chaos
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
bardzo podobają mi się prace, szczególnie pierwszy wisior
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mi najbardziej podobają się ostatnie, perelkowe kolczyki i wisior z drugiego wrzutu - obłędne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Almien w pierwszym wrzucie chaos przeogromny jak ty się w tym kobieto połapałaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Świetny jest zielony wisior z pierwszego wrzutu, bardzo w moim guście, podoba mi się w nim, że jednocześnie ma w sobie symetrię w formie bazy i kontrolowany chaos
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
pomysły to masz fajne i zdjęcia ladnie się prezentują co jest na duży plus. jedynie te owijanie wielokrotne, ale to do wyuczenia jest. A te ostatnie kolce to mnie w pewnym miejscu prześladują
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Święta,Święta i po świętach, a ja raczej się toczę po tym obżarstwie niż chodzę.
![]() ![]() iwogg - ![]() ![]() ![]() ak_pinki - dziękuję za miłe słowa! ![]() ![]() ewasko - Dziękuję za sympatyczny komentarz. ![]() ![]() jasperin - arigato! ![]() ![]() Vestis - Twoje wisiorki to majstersztyk!!! Dziękuję za wpis. ![]() lwica83 - dobre pytanie.... ![]() ![]() ![]() Heliotis - dziękuję. ![]() ![]() dagus_gd - Dziękuję za komentarz. ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Dziś prezentuję wam moją pierwszą pracę w całości ze srebra oraz z nefrytem bursztynowym i złotymi Swarkami bicone.
![]() ![]() ![]() Będę wdzięczna za uwagi i za wszelkie wskazówki, co warto poprawić. ![]()
Mój wrappkowy chaos i nie tylko: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=418993 Edytowane przez almien Czas edycji: 2010-04-08 o 01:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Przepiękny ten wisior
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.