Wątek
:
Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-04-14, 08:25
#
716
tygrysek99
Raczkowanie
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
Napisane przez
lucja26_wroc
Jeśli producent pisze "od pierwszego miesiaca" to znaczy, że kosmetyk można stosować po ukończeniu przez dziecko 4 tygodni. Od narodzin można stosować kosmetyki z oznaczeniem "od pierwszego dnia życia". Przynajmniej ja to tak rozumiem
ja też tak rozumuję i tego będę się trzymać
u nas dzisiaj pada
zrobiłam listę brakujących rzeczy - troszkę jeszcze tego się nazbierało, niby same drobiazgi ale zawsze....
najgorzej idą mi zakupy właśnie kosmetyków dla dziecka, jakoś nie wiem
Szpitalne mamusie
trzymam kciuki co by było dobrze
ja kończę dziś dopiero 31 tc ale coś mi się zdaje że też do końca nie dotrwam, te skurcze braxtona mam coraz częściej, i czasem czuję brzuch jak na @, co prawda krótkimi chwilami ale.....no i mam wrażenie że Mała też jest jakoś niżej bo inaczej ją czuję....ale dużo odpoczywam i staram się nie przemęczać więc może jeszcze trochę pociągniemy
miłego dnia
a i dzisiaj muszę skończyć prasowanie ciuszków - jak ja tego nie cierpię
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18561932]
Ale jestem niewyspana... Maskiu przydreptał dziś do naszego łóżka w nocy o 3:00 i nie chciał iść do siebie... kręcił sie, wiercił, a ja razem z nim....[/QUOTE]
to ja też tak mam tylko z moim dzieciem w brzuszku - ja na prawy bok - to Ona też, ja na lewy Ona też
no i do tego skurcze nóg mi dochodzą więc o całej przespanej nocy marzę już od dłuższego czasu
dobrze że mam możliwość w dzień trochę nadrobić
Wyślij prywatną wiadomość do tygrysek99
Znajdź więcej postów tygrysek99