Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 09:43   #2505
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej

Dzasta, serdecznie gratuluję, teraz doczytałam

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jeszcze nie mam planów majowych. Teraz żyje od wizyty do wizyty u mojego gina.
Czy sama chciałaś robić badania hormonów czy lekarz Ci polecił? Miałaś problemy kiedykolwiek z nimi?

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
2 maja idziemy na chrzciny do bratanka męża, a w pozostałe dni jeszcze nie wiemy
Czyli rodzinnie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej
Co u Was? U mnie ok, fura prania wyprasowana, kurzej w piekarniku na jutrzejszy obiad czeka a ja buty oglądam

My w maju planujemy wakacje, więc weekend majowy mamy w domu, zresztą mężulo pracuje, więc i tak nigdzie byśmy nie pojechali. Mam nadzieję, że pogoda będzie bo sezon grilkowy czas zacząć
Podziwiam za zapał do prasowania, u nas wszystko się kisi w półce. Jestem złą żoną: mąż gotuje obiady i myje okna, ja od czasu do czasu łazienkę umyję (na spółę ze szwagrem i TŻ, czyli co trzy tygodnie), poodkurzam, ogarnę wszystko...

A gdzie się wybieracie na wakacje?

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
nigdzie nie wyjeżdżamy mam nadzieję, że będzie ładna pogoda to jakiegoś grilla się zrobi i posiedzi w ogrodzie
Też fajne plany My nie byliśmy razem w zeszłym roku - T. pojechał w góry ze znajomymi, bo ja chciałam mieć święty spokój przy pracy nad dyplomem, dlatego chcemy sobie odbić ostatni rok.

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Fajne plany A jak planujecie spędzać czas ?
Wyjedziemy już 30.04, bo T. ma spotkanie z klientem w tych okolicach. Chcemy zobaczyć najważniejsze miejsca we Wrocławiu, pospacerować po Ostrowie, wieczorami pobawić się na rynku (mamy zamówiony apartament na samiuśkim rynku, więc będzie blisko ). I dużo się kochać

Wracam do obowiązków, miłego dnia!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora