2010-04-14, 10:36
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Do końca kwietnia, jak uproszę promotora, to może da mi jeszcze z 2 tyg., ale ja i tak nie zdążę...
|
Jak to do końca kwietnia?? Ja mogę oddać na 3 tyg. przed obroną O rany przeraziłam się, może ja też mam taki termin? :strach-drzwi:
Ale spoko Słońce - ja dopiero z biedą umordowałam pierwszy rozdział, może jednak dasz rady??
Cytat:
A zdrówko podreperuje jak będę miała kasę na leki nowej generacji, kosztują fortune i narazie zbieram... I cierpie... Ale będzie dobrze 
|
Biedactwo Rozumiem Cię, sama mam całą pełną szufladę a co chwilę dostaję inne  
Cytat:
Co ja dziś zrobiłam... Napisałam smsa tak na dzień dobry do A i wysłałam go do M. W smsie było imię, więc nie mogłam się wykręcić. On mi odesłał "??? Ha, ha", to ja odp "pomyliłam się? ups  ". Zaraz potem napisałam smsa z pytaniem odnośnie jakiejś innej sprawy, jakby udając że nic się nie stało. I ciiiisza. To po godzinie dzwonie do niego i pytam czy wszystko ok. 'Tak, wszystko ok, nie przejmuj się, jest dobrze'. Nie chciałam się tłumaczyć, no naprawde głupio wyszło i wolałabym to wyjaśnić. Ale M w expresowym tempie skończył rozmowę. Pogadamy wieczorem, choć M uważa, że nie ma o czym. Jejuuuuu! Idiotkaaaa!!!
|
Auuua, nie lubię takich sytuacji A zdarzały się parę razy Może być gorąco, ale może akurat nie będzie tak źle?
|
|
|