Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 11:27   #2391
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

u nas w firmie juz zaczeli zwalniac ludzi wczoraj ok 30 poleciało, wiec pewnie w piątek poleci reszta i zostana tylko osoby z kontraktem. NO nic....

Butter zdrówka życzę
Co to dla was oznacza??
Że też będziecie zwolnieni??

Poemi a może to efekt odchudzania sie.
Dalej dietujesz??

Takie tygodniowe opóźnienia nie sa niczym dziwny...ale tak bez przyczyny też sie nie zdarzają.
Stres, dieta, zmiana klimatu wiele rzeczy ma wpływ.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc dziewdzynki

troche mnie u Was nie bylo no i sobotnia tragedia jakos mnie nie nastrajala do pisania a nawet odpalania kompa

wczoraj bylam u gina na kontroli i z bobasem wszystko ok, kolejna wizyta 11.05. no i ku radosci malza dostalismy pozwolenie na male baraszkowanie bo niestety od poczatku ciazy mielismy przymusowy post

a no i przytylam juz 3 kg zupelnie nie wiem jak to sie stalo bo jem polowe mniej niz przed ciaza (malo rzeczy mi smakuje, na mieso to wogole patrzec nie moge, najlepiej jakbym caly czas owoce tylko jadla, jogurciki i pomidory wszystko inne rosnie mi w gardle) a polozna patrzac wczoraj na moje dlonie stwierdzila ze zatrzymala mi sie woda w organizmie i co ja mam teraz poczac

noo to sie pozalilam

ps Dorinko chyba Ty pokazywalas tu kiedys taki pas co stosowalas po ciazy bo moja znajoma sie pytala czy to cos daje i jak on wyglada (no i mnie po ciazy tez sie by przydal )

wracam na allegro w poszukiwaniu spodni
heloo

3 kg to przecież malutko.
Widzę że masz jak moja przyjaciółka...też tylko owoce mogła jeść na początku cięży.

Może za dużo soli używasz..skoro już puchniesz.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora