2010-04-15, 08:08
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ~dużo podkładów- górna półka
Cytat:
Napisane przez KNK
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy- róż w musie, podkład dior
nie wiem jak to wycenic
kod na butelce- A67- termin ważności 2 lata po otwarciu -a zamknięty 36 miesięcy
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------
Cytat:
Napisane przez Tylko_Wymiana
MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu
Lancome Photogenic Lumessenc
cos u mnie?
|
jestem zainteresowana pryzmami
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------
Cytat:
Napisane przez ranka
przygarnelabym podklad Shiseido  znajdziesz cos?
|
podoba mi się wiele rzeczy u Ciebie, tylko niestety ja mam chyba za mało, może coś jeszcze znajdziesz?
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------
Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8
coś u mnie za lancome lub mac lub guerlain?
|
podoba mi sie kerastase oraz kredka
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------
Cytat:
Napisane przez peonies
może znajdziesz coś u mnie? za:
MAC-face and body foundation-mega pojemność 120 ml, ubytek jak na zdjęciu. Kolor C%
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy
podkład- ale moj MAc w porownaniu z YSL to biednie wypada, co?
zapach ELLE
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------
Cytat:
Napisane przez Mariola13
Może coś u mnie za Lancome
i
MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu
Mogę zaproponować z rzeczy pozawątkowych podkład Biotherm Aquaradiance Compact Foundation SPF15 nowy wkład, z kartonikiem i zalakowaną gąbeczką, kolor 216.
|
niestety nic nie znalazlam
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------
Cytat:
Napisane przez blueflower
Witaj
Mam podkład Max Factor Age Renew kupiony w marcu br., trzy razy przetestowany, odcień golden;
oraz Revlon Age Defying (skóra normlna/mieszana, kolr nude beige (b. jasny)- poza wątkiem, zużycie ok.10-15%
Zapraszam do mojego wątku
U Ciebie podoba mi się podkład Lancome.
Pozdrawiam 
|
dziekuje ślicznie-ale za podkład lancome szukam innego wysokopolkowego
pozddrawiam!
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------
Cytat:
Napisane przez dagmarrka
cos za
lub
Lancome Photogenic Lumessence
|
niestety nic nie znalazlam
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------
Cytat:
Napisane przez guniagusia
Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych.
Pojemność wyjściowa 15 ml-ubytek-taki jak na zdjęciu
moze cos u mnie?
|
niestety nic
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------
Cytat:
Napisane przez annamonica
cos za:
?
|
niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------
Cytat:
Napisane przez m-habibi
Hej, moze znajdziesz cos za
i ewenualnie
Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych.
|
podoba mi się eyeliner shiseido
choruje strasznie na cienie chanel- moze coś jeszcze u mnie poszukasz bo mam na nie straszna chrapke
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------
Cytat:
Napisane przez olciawalczak
Hej,
znajdziesz cos u mnie za:
Guerlain- parure aqua-tester, pojemność wyjsciowa 15 ml,kolor dore naturel- ciemny-świetny puder ale dla mnie za ciemny
użyty kilka razy-ubytek zaznaczony na zdjęciu
zaprasza
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy
w oko mi wpadl tusz HR
mam tez chrapke na meteoryty- bo tych jeszcze nie uzywalam
|
|
|