Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ~dużo podkładów- górna półka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-15, 08:08   #14
marsi11
Zakorzenienie

Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ~dużo podkładów- górna półka

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
coś u mnie za Face and Body ? czy mogę zapytać jaki ma kod ?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=421041
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy- róż w musie, podkład dior

nie wiem jak to wycenic

kod na butelce- A67- termin ważności 2 lata po otwarciu -a zamknięty 36 miesięcy

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Tylko_Wymiana Pokaż wiadomość
MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu

Lancome Photogenic Lumessenc

cos u mnie?

jestem zainteresowana pryzmami

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
przygarnelabym podklad Shiseido znajdziesz cos?
podoba mi się wiele rzeczy u Ciebie, tylko niestety ja mam chyba za mało, może coś jeszcze znajdziesz?

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
coś u mnie za lancome lub mac lub guerlain?
podoba mi sie kerastase oraz kredka

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez peonies Pokaż wiadomość
może znajdziesz coś u mnie? za:
MAC-face and body foundation-mega pojemność 120 ml, ubytek jak na zdjęciu. Kolor C%
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy

podkład- ale moj MAc w porownaniu z YSL to biednie wypada, co?

zapach ELLE

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Może coś u mnie za Lancome
i
MAC- studio sclup- hit na kwc- kolor NW20,pojemność wyjsciowa 40 ml, ubytek, tyle co na zdjęciu

Mogę zaproponować z rzeczy pozawątkowych podkład Biotherm Aquaradiance Compact Foundation SPF15 nowy wkład, z kartonikiem i zalakowaną gąbeczką, kolor 216.
niestety nic nie znalazlam

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez blueflower Pokaż wiadomość
Witaj
Mam podkład Max Factor Age Renew kupiony w marcu br., trzy razy przetestowany, odcień golden;
oraz Revlon Age Defying (skóra normlna/mieszana, kolr nude beige (b. jasny)- poza wątkiem, zużycie ok.10-15%
Zapraszam do mojego wątku
U Ciebie podoba mi się podkład Lancome.
Pozdrawiam

dziekuje ślicznie-ale za podkład lancome szukam innego wysokopolkowego
pozddrawiam!

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez dagmarrka Pokaż wiadomość
cos za
lub

Lancome Photogenic Lumessence
niestety nic nie znalazlam

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez guniagusia Pokaż wiadomość
Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych.
Pojemność wyjściowa 15 ml-ubytek-taki jak na zdjęciu

moze cos u mnie?
niestety nic

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez annamonica Pokaż wiadomość
cos za:
?
niestety nic nie znalazłam

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
Hej, moze znajdziesz cos za

i ewenualnie

Shiseido- The make up dual balancing- kolor B 20-bardzo jasny, sympatyczny podkład, dla mnie za jasny- używałam go jako "rozjaśniacz" do tych ciemnych.
podoba mi się eyeliner shiseido

choruje strasznie na cienie chanel- moze coś jeszcze u mnie poszukasz bo mam na nie straszna chrapke

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez olciawalczak Pokaż wiadomość
Hej,
znajdziesz cos u mnie za:

Guerlain- parure aqua-tester, pojemność wyjsciowa 15 ml,kolor dore naturel- ciemny-świetny puder ale dla mnie za ciemny
użyty kilka razy-ubytek zaznaczony na zdjęciu

zaprasza
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy

w oko mi wpadl tusz HR
mam tez chrapke na meteoryty- bo tych jeszcze nie uzywalam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując