![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ró¿ne smako³yki ;) troche premium reszta selekywne
W±tek zamkniêty
![]() Sprawy techniczne: - rozmowê prowadzimy w w±tku w którym siê rozpoczê³a - osoby z mniej ni¿ 10 przekupkami po proszê o wysy³kê jako pierwsze - wszystkie kosmetyki s± czyste i w idealnym stanie, tego samego wymagam - nie szukam ubrañ ![]() - warto¶æ testerów uznaje za mniejsz± od produktów, a pó¼niej stosownie do ilosci kosmetyku która pozosta³a, proszê pytaæ - je¿eli zmienisz zdanie w trakcie negocjacji, nie ma sprawy po prostu napisz, ale po wymianie adresu nie ma odwrotu Po d³ugiej przerwie, o to moje czyszczenie kufra ![]() Zapraszam - Enjoy ![]() 1. Diorskin Nude, wersja p³ynna kolor 010, testerowa buteleczka z dozownikiem o poj.20ml - zosta³o 15ml - kiciur_de_luxe 2. Lancome róz w musie Magie Blush kolor 09 Rose Alizes, piêkny intensywny ró¿, zosta³o 40% 3. Poczwórne cienie Sephora n'08 Sherlock - ubytek mniej niz 10% 4. Clinique cieñ pojedynczy Color Surge, 308 Sparkling Sage, trudno dostepny, tylko testowany, po dacie wa¿no¶ci kod A66, ale cieñ w stanie idealnym - kiciur_de_luxe 5. Givenchy ró¿ Prisme Again Blush, kolor 03 Euphoric Orange, ubytek 10%, z wymiany, nie ma pedzelka. 6. Dior ró¿ DiorBlush dwukolorowy, kolor 639 Brun Cannelle/Sunkised Cinnamon pe³nowymiarowy tester w plastikowym ochraniaczu, ubytek 5% - asia300 7. YSL flamster z b³yszczykiem Touche Brillance kolor 4, ciê¿ko okre¶liæ ubytek my¶lê ¿e oko³o 25-30% nie by³ czêsto u¿ywany - nie ma 8. Cieñ SHISEIDO w kremie Hydra-Powder kolor H13 piêkna blada ch³odna opalizuj±ca zieleñ, nowy, nie testowany w kartoniku, ¶wietny na prezent. 9. MAC wk³ad cienia do palety Samoa Silk. 10. MAC wk³ad cienia do palety Mulch.- Nola_ 11. Lancome - korektor pod oczy Effacernes n'03 ubytek minimalny. 12. Hugo Boss - Selection 20ml/50ml. 13. Shiseido - Hydro Liquide Compact - kasetka + wk³ad kolor O40, nowy w idealny stanie, g±beczka nie u¿ywana, przetestowany minimalnie szpatu³k±, ubytek mo¿e 0,5%, jest kartonik, otwarty miesi±c temu - asia300 14. Lancome - Primordiale Nuit Skin Recharge, 50ml - nowy nie otwierany, kartonik. 15. FACE Stockholm - ma³o znana marka profesjonalna, pojedynczy matowy cieñ w kolorze Peanut (ciep³y karmelowy br±z mat) - ubytek 20% 16. Bourjois - cien mono o6 Noir Precieux - tylko testeowany. bêd± dok³adki ![]() Wish totalny: fioletowy shimmer block Laura Mercier, nowy podwójny br±zer Clinique, pastelowa szachownica Clinique, podk³ad Forever p³ynny Dior kolory 040, 031, 020, poczwórne cieni Armani (be¿e+czarny) z kolekcji wiosna 2010 - za te rzeczy moge poszukaæ poza w±tkiem.
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2010-06-13 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ró¿ne smako³yki ;) troche premium reszta selekywne
co¶ u mnie za :
Diorskin Nude, wersja p³ynna kolor 010, testerowa buteleczka z dozownikiem o poj.20ml - zosta³o 15ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam inny odcieñ Laury Mercer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za diorsin, roz lancome i ysl?
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem wiem, ale mi siê marzy fiolet albo brzoskwinia czy te kilka zdañ które napisa³em na pocz±tku jest nie zrozumia³e ???
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KNK;18470995]
wiem wiem, ale mi siê marzy fiolet albo brzoskwinia Nie ma sprawy, ka¿dy ma jakie¶ swoje specjalne ¿yczenia ![]() Pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a co Ciê konkretnie interesuje? tzn. pewnie bêdê robi³a jak±¶ dok³adkê próbek itp. Tylko muszê przejrzeæ swoje 'skarby'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
cos za roz lancome?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
niestety nic
a nie podoba siê tobie co¶ wiêcej ? bo JT Peche wpad³ mi w oko ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
w nawi±zaniu do mojego w±tku-podk³ad jest wa¿ny jeszcze 18 miesiêcy- ta formu³a ma przed³u¿ony termin a z tego co siê orientuje zwyk³e podk³ady maj± 12 miesiêcy wa¿no¶ci to sk±d te obawy, ¿e szukasz czego¶ nowszego?
pozdrawiam cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Co¶ u mnie za: Poczwórne cienie Sephora n'08 Sherlock - ubytek mniej niz 10%
![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a czego poszukujesz dobra duszyczko ![]()
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ Kamil
![]() przykica³am zapytaæ co fajnego masz poza w±tkiem za diorskina forever 020? ![]() jestem szczególnie ³asa na wszelkie roz¶wietlacze ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupowa³am go pod koniec sierpnie i babeczka w sklepie powiedziala,ze to nowo¶æ ![]() kupilam wlasnie ze wzgledu na dluga waznosc bo podkreslala,ze jest tak dlugo trwaly ![]() trudno siê mówi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
wk³adów cieni to mam duuuu¿o
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() - prasowany puder Belightfull z MAC, - tester Poudre Douce z Chanel w kolorze Rose, -najnowszy sypki pryzmatyczny puder Shiseido ten transparentny ale to raczej nie roz¶wietlacz ale nie matowi, -mineralny ró¿ MAC w kolorze Dainty, - i ewentualnie tester pastelowych prasowanych pryzm ![]() jak masz paragon to nich wymieni± - nie mo¿na wprowdzaæ klienta w b³±d
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2010-04-17 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa muszelkê ju¿ mam ![]() ooo co to za Belightfull MACowy? to jakie w³a¶ciwo¶ci ma ten Shiseido? ahhh mineralnego MACa mi siê chce, ale akurat Dainty nie dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A je¶li chodzi o kolory to lubujê siê g³ównie w neutralach - br±zach, be¿ach, fioleto-br±zach, ewentualnie delikatnych oliwkach ![]()
Wymieniê Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-04-17 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a sk±d masz muszlê ??? to zamiast ode mnie wzi±æ to ty kupujesz ![]() Belightfull to fany puder, który nab³yszcza ale nie rozbiela, kolor jakby brudny szampan trochê cielisty i mikro opi³kami, ¶wietny na szczyty ko¶ci policzkowych bo jak wspomnia³em nie kryje i nie rozja¶nia wiêc gra z ka¿dym ró¿em. shiseido nie znam bo stoi nie otwierany, to dok³adnie ten : http://www.us.shiseido.com/sc/product/view.asp?S=50077 a jaki kolor by¶ chcia³ z mineralnych rózy MAC ?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
mogê kupiæ
![]() ![]() aaa muszê mam z wymianki ![]() kusi mnie ten MAC i Shiseido, chocia¿ nie wiem co to jest, ale mam jedne cienie i jestem strasznie zachwycona. a z Mineralize to mi siê marzy sun&moon, rhapsody in two albo two virtues ![]()
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() to sobie pomysl, MAC jest fajny, Shiseido te¿ ![]() a ty chcesz podwójne ró¿e mineralne, te najnowsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() cieni w wk³adach to ja mam 70 kolorów wiêc ³atwiej bêdzie jak ty by¶ sobie jaki¶ upatrzy³a ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sobie pomy¶lê, bo u mnie sporo roz¶wietlaczy itd. ale MAC mnie kusi ![]() aaa ja tam nie wiem czy one najnowsze czy nie, ja na MACu siê nie znam ![]() na stronie UK s± w ci±g³ej sprzeda¿y, wiêc pewnie bêd± w l±dkowie ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to pomy¶l bo nawet tak my¶lê ¿e muszlê i belightfull móg³bym oddaæ w dobre rêce za forever ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kod to ME025. O, u Ciebie tu naprawdê full service, nawet kolor mo¿na sobie wybraæ ![]() ![]()
Wymieniê Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-04-17 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.