Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-19, 18:58   #2012
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
już zrobiłam badanie, wyniki jutro.
no niestety mamy schizę... Ale lpiej sprawdzić niż zaniedbać i potem się obwiniać.
Zaczęło sie teraz tak, że spotkałam koleżankę z 10 miesięcznym synkiem i ona oczywiście powiedziała, że Olka ładnie opalona, więc już się zdenerwowałam, ale odpowiadam, że to pewnie marchewka, a ona na to, że jej synek też je marchew, a przy Olce faktycznie wyglądał, jak syn młynarza....
oby wyniki pokazały ze wszystko jest git

też tak myślę no ale lekarzem nie jestem, więc dla świętego spokoju zrobiłam badanie.

...

"klikłam"...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAa miałam się pochwalić, że pozazdrościłam Domi jak ostatnio napisała, ze kupiła fajne ciuszki dla Poli w lumpku i też się wybrałam i za 30 zł kupiłam:

-kurteczkę
-sukienkę
-2 sweterki
-bluzeczkę
i wszystko piękne i wcale nie widać,że z lumpka
moje pierwsze zakupy lumpkowe bo nigdy jakoś nic ładnego nie wpadło mi w ręce.
potem zrobię fotkę to Wam pokaże
A zaczęło się to tak, że chciałam kupić kurtkę Olce i pojechałam do CH a tam ceny, że rece opadają. Podobały mi się 2 kurtki, jedna była za 139,90 a druga 69,90 zł... a tak kupiłam za 6 zł
chyba stałam się fanką 2nd handów...
Kciuki z całej siłyyyyyyyy
za klik
super, że zakupy się udały - foty plis
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Mój mały zasnął saammmmmmmmmmm bez bujania, głaskania, szumów itd. może najgorsze minęło odpukać... no i dzisiaj znowu się przewracał z brzuszka na pelcki- raz mu pomogłam, bo się zawiesił przy końcu, potem się odepchnął ode mnie, a potem zrobił to całkiem sam... a jak chciałam nagrać filmik Tż towi to już nie chciał\ gadał do telefonu tylko leżąc na brzuszhu z goła dupcią(wtedy mi wyleży dłużej)

...

Ditu o matko dobra jesteś ahhaha
dla Piotrunia
Taaa - ja myślałam, że umrę jak po tym domu latałam
Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
...
dziwczyny, a ja na 18 jestem umowiona do chirurga
ważą się losy zabiegu
eeeh szkoda gadać
3majcie kciuki - plizzz.
ogromniaste
Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Jeszcze nie ma .....dziś byliśmy u Kardiologa ,i na dniach ma byc tomografia robiona....

Szukam po necie padaczki z takimi objawami jak Misia ma i nic konkretnegpo nie ma ...ciekawa jestem czy bedzie sie rozwijac normalnie ...chocic ,podnoscic głowke , śmiac itd ...bo jako tako jak mówie do niej i jak Ją widze wydaje Mi sie taka ze wszystko rozumie a może sobie wymyślam ....Wczoraj jak jej opowiadałam bajke o szczęsliwej rodzince to sie uśmiecha z ucha do ucha ,późnie opowiadm o biednej nieszczesliwej rodzince a ta podkówka ,i smutna ..słodka ona jest ...taka ona biedna

I popatrzcie jak to jest ..gdybym tydzien wczesniej Ja urodziła mogło by byystko dobrze...
I za Was ciągle też
Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
hej, kurcze az mi głupio że tak mało czasu znajduje zeby z wami popisac

u mnie ok, po wielkich burzach z tż-tem :/ nie wiem chyba każde znas chodziło poirytowane z braku seksu, zmeczenia, chwili wolnej dla siebie ... ale jest lepiej

tak podczytałam że na baseny chodzicie to powiem wam że też już chciałam się zapisywac od maja, ale mój zapał ochłonął przed lekarza. Spytałam się czy mogę a on powiedział że oczywiście tak ale że z dziewczynką nie poleca ewentualnie gdyby był chłopiec to tak... a to ze względu na różne infekcje jakie może złapać taka maleńka. I jak się zastawnowiłam to faktycznie chyba przeczekam, bo do końca nie wiadomo kto chodzi na ten basen czy jest zdrowy... a nie chciałabym żeby miała w przyszłości problemy. Lekarz mi powiedział że dziewczynki mają krótszą drogę żeby zarazić się jakąś chorobą/infekcją dróg rodnych od dorosłej osoby, a taka infekcja będzie przebiegać bezobjawowo i można narobić nieszczescia na przyszlosc, problemy z płodnoscia itp i sie trochę zastawonilam przestrasszylam i z basenem poczekam...
O kurcze. Z piotrusiem chodziliśmy i ok a teraz to się chyba 5 razy zastanowię...
Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
...
Adi ma skok 24 tygodnia i jest tak marudny, że stwierdziłam, że jak mu wychodził pierwszy ząb to był aniołkiem w porównaniu do stanu obecnego.
Bardzo go wnerwia, że jeszcze nie umie całkowicie utrzymać równowagi przy siedzeniu no i że nie może wstać bo czasem mam wrażenie, że jakby mógł to by sobie pobiegał
Zdaje się, że biorąc pod uwagę jego obecny temperament i ruchliwość to nieźle da mi popalić.
Obecnie w jego kręgu zainteresowań są wszystkie przedmioty, które nijak do zabawy się nie nadają np.obrus na stole, perfumy przy lusterku, pilot od telewizora, telefon. A jego główny cel to:
ZNALEŹĆ - WYŚLINIĆ - WYRZUCIĆ na podłogę z wielkim hukiem

No i jeszcze chciałam wyrazić współczucie dla naszego psa, ktory mimo całej sympatii boi sie podchodzić do Adriana, bo za każdym razem młody go tarmosi, po czym podejmuje próbę włożenia sobie psiego ucha do paszczki.
Siadać zaczyna
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
...
DiTu zagłosowałam ale prosze, przypominaj się codziennie bo ja mam kiepską pamięć
...
Laski byłam dziś na zabiegu zamrażania nadzerki. Na szczeście nie bolało cieszę się że mam to już za sobą. Za tydz mam sie zgłosic na opatrunek. Czy to znaczy że ginka mi tam plaster nakleiła?
Będę przypominać Jak to plaster? - tam?
Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Witam mamusie

Nawet was nie nadrabiam bo bardzo nie mam czasu, dzis Tz ma wolne wiec bylismy na zakupach, zamowilismy sobie łóżko do sypalni i komode ma byc za jakies 2-3 tygodnie jak bede miala juz skrecone to wam pokaze chyba ze znalazlambym takie na necie to dam linka i kupilam sobie lampe do jadalni

...
Dawaj foty...
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Co polecacie na ząbkowanie? Jakaś maść by nam się przydała, bo chyba się zaczęło...
Zdarza jej się ładnie leżeć lub spać i nagle dzikie wrzaski i wpychanie sobie rączek do buzi... Normalnie dzika furia... A teraz znowu jest grzeczniutka...
U nas też chyba ale malutka marudna dzisiaj była i ciągle łapki do buzi...
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Heloł
Rzadko tu ostatnio bywam, bo się spacerkujemy dużo, pogoda ładna, a póki co chmura z pyłami wulkanicznymi nie opada więc trza korzystać
W sumie ostatnio na dwór wychodzimy dwa razy dziennie

Poza tym prace remontowe w toku, bo Mama w weekend ma zamówioną firmę przeprowadzkową
...

DiTu z tym bebiko to jakaś ściema, przecież Twoje dzieci cyckowe
Ale zagłosowałam oczywiście

...
Współczuję - nie cierpię remontów
ale masz pamięć - ano cyckowe - bebiko zaczęłam Piotrkowi dawać jak skończył 2 lata i to czasami - jak koziego brakuje
ale ja bęben chcę wygrać
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora