|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A do ogrodu to tez mieliśmy się wczoraj wybrac, moze za tydzien pojdziemy. Pogoda byla rewelacyjna - bylismy dłuuuugo w parku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj dostalam burę od Tż ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego NAJLEPSZEGO dla wczorajszych solenizantow i Guci z okazji rocznicy ślubu ![]() ![]() ![]() Domi Pola - słodzinka ![]() ![]() I Twoj głos tez mi się podoba ![]()
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
cześć
![]() w końcu się wyspałam dziś do 7 40, bo w sobotę Olka wstała o 5 a wczoraj o 6! potwora mała!! a rodzice wyglądali przez to tak ![]() oczywiście spóźnione życzenia dla Miesięczniaków i Guci ![]() my dziś idziemy do lekarza, bo Olka mi się wydaje znów żółta! ![]() ![]() ![]() pogoda dziś piękna więc jakiś spacer dłuższy też się zapowiada. zdjęcia i filmiki wszystkie piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | ||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wszystkiego Najlepszego dla wczorajszych solenizantów i Guci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny pita trzeba rozliczyć, ale mi sie nie chce.... ale musze sie zabrać za to dzisiaj... ![]()
![]() |
#1986 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() To może niuń ![]() ![]() Cytat:
![]() Mamusie ![]() przypominam się z głosowaniem ![]() ![]() http://www.bebiko.com.pl/#/misiowank...bd28158b69ea89 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ja się wlasnie wygodnie rozsiadlam ze sniadankiem i laptopem, Blanusie posadzilam w bloomie kolo mnie i mialam nadzieje na 15 minut spokoju... tiaaaaa... marzenia ![]() ![]() napisze wiecej pozniej.... moze po spacerku, bo chyba ladna pogoda dzis bardzo ![]() a nie bylo katariny? bo miala sie na ciemno farbnac i umieram z ciekawosci ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
![]() Wpadlam sie przywitac i uciekamy na spacerniak bo piekna pogoda dzis i slonce swieci,cieplutko az szkoda nie korzystac z takiej pogody
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
no niestety mamy schizę ![]() Zaczęło sie teraz tak, że spotkałam koleżankę z 10 miesięcznym synkiem i ona oczywiście powiedziała, że Olka ładnie opalona, więc już się zdenerwowałam, ale odpowiadam, że to pewnie marchewka, a ona na to, że jej synek też je marchew, a przy Olce faktycznie wyglądał, jak syn młynarza. ![]() oby wyniki pokazały ze wszystko jest git ![]() Cytat:
pit, ble - teściowa musi nas rozliczyć bo kupiliśmy mieszkanie, więc to chyba jakaś bardziej skomplikowana sprawa. ![]() Cytat:
![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAa miałam się pochwalić, że pozazdrościłam Domi jak ostatnio napisała, ze kupiła fajne ciuszki dla Poli w lumpku i też się wybrałam i za 30 zł kupiłam: -kurteczkę -sukienkę -2 sweterki -bluzeczkę i wszystko piękne i wcale nie widać,że z lumpka ![]() moje pierwsze zakupy lumpkowe ![]() potem zrobię fotkę to Wam pokaże ![]() A zaczęło się to tak, że chciałam kupić kurtkę Olce i pojechałam do CH a tam ceny, że rece opadają. Podobały mi się 2 kurtki, jedna była za 139,90 a druga 69,90 zł ![]() ![]() chyba stałam się fanką 2nd handów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() dziekuje w imieniu Poli ![]() ![]() ![]() elalank no ja m.in te zolte bluze kupilam w lumpku- jakies 3 zl, a tez nie widac sladow uzywania... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Wtajemniczenie
|
wpadam się tylko przywitać. Nie mam jakoś weny do pisania...
zdjęcia i filmiki z maluchami oczywiście obejrzałam i są cudne! guciu, jak było na basenie? widziałam foty na NK |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona ma karnacje po mnie a Grzes po TZ i jest ciemniejszy a wyniki będą OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
bosko
![]()
#1994 |
Zakorzenienie
|
Mój mały zasnął saammmmmmmmmmm bez bujania, głaskania, szumów itd. może najgorsze minęło
![]() ![]() ![]() ![]() Elalnk trzymam kciuki za wyniki ale z tego co pamiętam żółtaczka w tym wieku to juz może tylko spadać ![]() Też miałąm schiza, że jakiś mniej blady ale u ans jeszcze wlaka z anemia to może coś lepiej i nabrał koloru więcej. No i je dynie i marchewki tak, że wszytsko może mieć wpływ. Ditu o matko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]()
#1996 |
Zakorzenienie
|
Asicca jak wyniki malutkiej?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zadomowienie
|
dzien dobry dzień dobry!!!
![]() pisz jak się czujecie? jak wyniki ? **** dziwczyny, a ja na 18 jestem umowiona do chirurga ![]() ważą się losy zabiegu eeeh szkoda gadać 3majcie kciuki - plizzz. Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-04-19 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie ma
![]() Szukam po necie padaczki z takimi objawami jak Misia ma i nic konkretnegpo nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I popatrzcie jak to jest ..gdybym tydzien wczesniej Ja urodziła mogło by byystko dobrze ![]()
#1999 |
Zadomowienie
|
hej, kurcze az mi głupio że tak mało czasu znajduje zeby z wami popisac
![]() u mnie ok, po wielkich burzach z tż-tem :/ nie wiem chyba każde znas chodziło poirytowane z braku seksu, zmeczenia, chwili wolnej dla siebie ... ale jest lepiej tak podczytałam że na baseny chodzicie to powiem wam że też już chciałam się zapisywac od maja, ale mój zapał ochłonął przed lekarza. Spytałam się czy mogę a on powiedział że oczywiście tak ale że z dziewczynką nie poleca ewentualnie gdyby był chłopiec to tak... a to ze względu na różne infekcje jakie może złapać taka maleńka. I jak się zastawnowiłam to faktycznie chyba przeczekam, bo do końca nie wiadomo kto chodzi na ten basen czy jest zdrowy... a nie chciałabym żeby miała w przyszłości problemy. Lekarz mi powiedział że dziewczynki mają krótszą drogę żeby zarazić się jakąś chorobą/infekcją dróg rodnych od dorosłej osoby, a taka infekcja będzie przebiegać bezobjawowo i można narobić nieszczescia na przyszlosc, problemy z płodnoscia itp i sie trochę zastawonilam przestrasszylam i z basenem poczekam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 |
Zadomowienie
|
Asia a myślisz że dolegliwości Twojej małej związane są z przenoszeniem ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
z niedotlenieniem okołoporodowym wydaje i sie w 90% ze to przez to
![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2010-04-19 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za wizyte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Jakoś nie mogę się zebrać i napisać bo ostatnio gdzieś nie wiem w co ręce włożyć ![]() Adi ma skok 24 tygodnia i jest tak marudny, że stwierdziłam, że jak mu wychodził pierwszy ząb to był aniołkiem w porównaniu do stanu obecnego. Bardzo go wnerwia, że jeszcze nie umie całkowicie utrzymać równowagi przy siedzeniu no i że nie może wstać bo czasem mam wrażenie, że jakby mógł to by sobie pobiegał ![]() Zdaje się, że biorąc pod uwagę jego obecny temperament i ruchliwość to nieźle da mi popalić. Obecnie w jego kręgu zainteresowań są wszystkie przedmioty, które nijak do zabawy się nie nadają np.obrus na stole, perfumy przy lusterku, pilot od telewizora, telefon. A jego główny cel to: ZNALEŹĆ - WYŚLINIĆ - WYRZUCIĆ na podłogę z wielkim hukiem No i jeszcze chciałam wyrazić współczucie dla naszego psa, ktory mimo całej sympatii boi sie podchodzić do Adriana, bo za każdym razem młody go tarmosi, po czym podejmuje próbę włożenia sobie psiego ucha do paszczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
witajcie Mamuśki spóżnione zyczonka usmiechu i słonka dla Xpresjo macie bardzo fajne to krzesełko Guciowej Sandrusi ![]() Asioczkowej Majusi ![]() Suonkowej Lenki ![]() oraz Sexy Nikosia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniulka Twoja Agusia jest słodziutka ![]() Domi Poilnka słitaśna - a jak się długo śmieje skubana ![]() ![]() Guciu gartulacje pierwszej rocznicy ślubu ![]() ![]() Bella my wychodzimy ostatnio po 2 - 3 razy dziennie a na jak długo to zależy od Oli. Zwykle jak z nią troche pospaceruję i zaśnie to czekam az sie obudzi i wtedy idziemy do domu. Tj ok 1,5 godz. Zeberko jaką macie wielką butelkę ![]() ![]() DiTu zagłosowałam ![]() ![]() Carolans witaj ![]() <><><> Laski byłam dziś na zabiegu zamrażania nadzerki. Na szczeście nie bolało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny ja dziś tylko podczytuje troche
boli mnie ostatnio częściej brzuch i jakaś słaba jestem ![]() Agusia też wczoraj dała troche popalić bo nie umiała usnąć i płakała była juz tak słaba a i tak nie usnęła dopiero na rączkach się z nią pomęczyłam i usnęła AsiCcccCA ![]() ![]() chciałam wstawic filmik jak mała husta się na tym leżaczku za pomocą tej nózki ale nie umie bo jak sciągam filmik z telefonu to wchodzi mp4 tak jak wczesniej mówiłam i musze wyciągnąc kamere ale najpierw naładować baterie bo wyczerpana na amen chyba sie napije kawy bo jakoś pitoma jestem ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- i co jeszcze chciałam powiedzieć, ostatnio coś moja mała zaczęła jeść co 2-3godziny a tak fajnie jadła juz co 3-4godziny
![]() |
#2007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a nosidła są baaardzo różne! owszem, te tanie,sztywne to masakra. ja mam nosidło ergonomiczne, które otula ciałko dziecka jak chusta a jest nieporównanie -dla mnie - latwiejsze w użytkowaniu. na forach 'chustowych' sporo kobiet tez je używa. a w chustęto zanim Bartusia zamotałam to był wrzask,a potem też, bo takie male musi miec usztywniony kark, a przy okazji wlasciwie zerowe pole widzenia, a on tego nie znooosi. i dla mamy to nosidło tez jest dobre, prawie nie czuć dziecka, większość ciężaru jest na biodrach. a moje dziecie w koncu pospało w domu w ciagu dnia. całe półtorej godziny! ale za to tak jak ostatnio robił 1-max. 2 kupy dziennie tak dzis juz 4 i sie martwie...niby wygladaja ok. ale...
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() Nawet was nie nadrabiam bo bardzo nie mam czasu, dzis Tz ma wolne wiec bylismy na zakupach, zamowilismy sobie łóżko do sypalni i komode ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra uciekam teraz i mam nadzieje ze was wieczorkiem calkiem nadrobie ![]() I spoznione zyczonka da SANDRUSI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2009 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Co polecacie na ząbkowanie? Jakaś maść by nam się przydała, bo chyba się zaczęło... Zdarza jej się ładnie leżeć lub spać i nagle dzikie wrzaski i wpychanie sobie rączek do buzi... Normalnie dzika furia... A teraz znowu jest grzeczniutka...
#2010 |
Zakorzenienie
|
A jakie masz?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.