Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-20, 09:32   #1405
Szczęśliwa
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
..
Na poprawe humorki coś se kupiłam..a co
Fajne bluzeczki No i szkoda, ze TŻ znowu zalazł Ci za skórę Wy tak od zawsze się sprzeczacie, czy w tej ciąży się zmienił?

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Dzisiaj byliśmy na długo wyczekiwanym usg połówkowym, maluszek pięknie się rozwija, wszystko zgadza się z terminem OM. No i nasz maluszek okazał się być (najprawdopodobniej) dziewczynką
Gratuluję zdrowej córeczki Macie już imię?

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Wklejam zdjecie mojego kojca i linki do zakupow z allegro
Udane zakupy. Dziewczyny wszystkie będziecie kupować rożki?
A gdzie kupiłaś kojec? To jest takie składane łóżeczko turystyczne czy on stoi na stałe?
Ja myślę o takim składanym na wyjazdy do rodziców i teściów, no i nie wiem jakie wybrać takie lepsze droższe czy zwykłe. I jak tam jest z materacami?

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Do szklanki daje drozdze (wedle uznania ) i 1-2 lyzeczki cukru. Gotuje mleko. Takie nie za gorace wlewam do drozdzy i pije
Teraz kojarzę taki przepis na właśnie problemy z cerą. Tak sobie myślę, że drożdże od czasu do czasu chyba nie zaszkodzą.

Cytat:
Napisane przez szokoladka74 Pokaż wiadomość

Nie jesteśmy tylko pewni od jakiego imienia je zdrabniać, bo jakoś Aleksandra takie długie i niezgrabne, może od Oliwia? Olena ? Znacie jeszcze coś? Nie chcę jakiegoś wymyślnego imienia.
Dla mnie Ola to albo Aleksandra (ślicznie, szczególnie dla dorosłej kobiety a maleństwo przecież wyrośnie ) albo Olga- też ładnie (tak ma na imię moja babcia i może tak dam na drugie córce jeśli córkę będę miała).

Cytat:
Napisane przez Ineczka33 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta
Chciałam się przywitać i ‘zapisać’ do Waszego grona oczekujących na Maluszka jesienią.
Witamy, na pewno znajdziesz troszkę czasu żeby napisać od czasu do czasu. Szczególnie, że jesteś już doświadczoną mamą, wiec pewnie nie raz przyda się Twoja wiedza

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora