2010-04-20, 09:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez aaneczka1984
..
Na poprawe humorki coś se kupiłam..a co   
|
Fajne bluzeczki No i szkoda, ze TŻ znowu zalazł Ci za skórę Wy tak od zawsze się sprzeczacie, czy w tej ciąży się zmienił?
Cytat:
Napisane przez Lenka*
Dzisiaj byliśmy na długo wyczekiwanym usg połówkowym, maluszek pięknie się rozwija, wszystko zgadza się z terminem OM. No i nasz maluszek okazał się być (najprawdopodobniej) dziewczynką
|
Gratuluję zdrowej córeczki   Macie już imię?
Cytat:
Napisane przez ania13.03
Wklejam zdjecie mojego kojca i linki do zakupow z allegro 
|
Udane zakupy. Dziewczyny wszystkie będziecie kupować rożki?
A gdzie kupiłaś kojec? To jest takie składane łóżeczko turystyczne czy on stoi na stałe?
Ja myślę o takim składanym na wyjazdy do rodziców i teściów, no i nie wiem jakie wybrać takie lepsze droższe czy zwykłe. I jak tam jest z materacami?
Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx
Do szklanki daje drozdze (wedle uznania  ) i 1-2 lyzeczki cukru. Gotuje mleko. Takie nie za gorace wlewam do drozdzy i pije 
|
Teraz kojarzę taki przepis na właśnie problemy z cerą. Tak sobie myślę, że drożdże od czasu do czasu chyba nie zaszkodzą.
Cytat:
Napisane przez szokoladka74
Nie jesteśmy tylko pewni od jakiego imienia je zdrabniać, bo jakoś Aleksandra takie długie i niezgrabne, może od Oliwia? Olena ? Znacie jeszcze coś? Nie chcę jakiegoś wymyślnego imienia.
|
Dla mnie Ola to albo Aleksandra (ślicznie, szczególnie dla dorosłej kobiety a maleństwo przecież wyrośnie ) albo Olga- też ładnie (tak ma na imię moja babcia i może tak dam na drugie córce jeśli córkę będę miała).
Cytat:
Napisane przez Ineczka33
Cześć Dziewczęta
Chciałam się przywitać i ‘zapisać’ do Waszego grona oczekujących na Maluszka jesienią.
|
Witamy, na pewno znajdziesz troszkę czasu żeby napisać od czasu do czasu. Szczególnie, że jesteś już doświadczoną mamą, wiec pewnie nie raz przyda się Twoja wiedza
|
|