2010-04-20, 09:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Napisane przez Dervi
Spokojnej nocy 
|
Cytat:
Napisane przez lovebird
dobranoc libelle 
|
Dzięki dziewczyny za dobranoc 
Cytat:
Napisane przez lovebird
uważaj, bo jeszcze dostaniesz  już libelle się na kinię szykuje, może będziesz następna w kolejce 
Ja sobie w pierwszym semestrze masę zaległości narobiłam i teraz staram się na bieżąco uczyć, ale dopiero co się semestr zaczął, a ja już zaniedbuję sobie naukę...
|
Na Kinię szykuję się za nieudzielanie się na forum i to przez bardzooooooooooo długi czas. A na lanie od dziewczyn trzeba sobie poważnie zasłużyć
Cytat:
Napisane przez wiktoriasb
i to jest włśnie to, ja czasem jak mam dość tej jego słżby, to sobie przypominam jak jezdziłam do niego raz na mieśiąc i sie tylko wtedy widzieliśmy.... Poźniej mial kochankę mundur, planujemy ślub a on pojechał na szkoenie na 7 mc, ja wszystko załatwiałam, po nocach płakałam, nie widziałam sensu ziązku z taką osobą... ale później jakoś poszło.
slub wspaniały, wszystko sie udało. zaleźliśmy stancje-klitke. Znowu szkolenie, tym razem na 4 mc. Gotowałam sie. ale cóż Kochanka ważniejsza. tu sie zaczął mój koszmaro-cud, zaszłam w ciąze i kupiliśmy mieszkanko, on w szkołce a ja robiłam remont, wynosiłam i wnosiłam rzeczy do remontu, później sprzątałam i wwynosiłam gróz.... a jak zaczełam rodzić musiałam jechać sama na porodówke ;(  Mały ma 2 lata a ja do tej pory nie moge mu tego wybaczyc, że musiałam jechać sama i po tem nie miał kto mni odebrać ze szpitala, nie wspomne o chorych godzinach odwiedzin w szpitalu  i paą, które nie rozumiały, ze ktoś pracuje dłuzej niz do 18...... ALE COŻ ŻYCIE
|
Nio powiem szczerze, że nie ciekawa historia.... Mój Tż już zapowiedział wszystkim, że na koniec mojej ciąży choćby się waliło i paliło jest w domu. Nie chciałabym być w tym czasie zostawiona sama sobie...
A tak w'ogóle to dzieńdoberek kobietki
Witam was wielkim słoneczkiem i błękitnym niebem Oby pogoda utrzymała się ciut dłużej niż 1 dzień 
Mnie dziś szykuje się pracowity dzionek więc muszę zabierać się za kawkę i jadę w trasę po i z pracami, co nie znaczy, że między czasie nie będę do Was zaglądała 
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Karola82
|
Karola ja czekam na fotkę z Tobą za kierownicą 
A skoro już taka słomianka jesteś i już się zapoznałaś z autkiem, to może zabieraj Anię20 i przyjedźcie do mnie w odwiedzinki ?? 
|
|
|