2010-04-22, 01:59
|
|
Copyraptor
|
Dot.: desperacja;)
Cytat:
Napisane przez paula1205
Hejka dziewczyny!! troszkę późno ale jakos spac nie moge....meczy mnie ostatnio jedna rzecz. Niektore z was pomysla pewnie je jestem walnięta..mianowicie chciala bym przytyc jakies 5 kg. Przy wzroscie 167 waga moja to 46 kg!! inne laski pragna byc chude ale w tym niema nic fajnego! ja chce po prostu wygladac normalnie. dodam ze jem jak najęta, i nie mowcie mi ze to dobra przemiana materi bo do wc tez nie chodze wybitnie czesto  Jem duzo...chora na nic tez nie jestem...zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne z nadzieja ze moze troszke przybiore na wadze ale one maja bardzo niska dawke hormonow wiec tez nie sadze...
Wkurza juz mnie to ze dostac na mnie spodnie ktore beda mi obcisłe jest sukcesem..  W kazdym bądz razie jesli macie jakies pomysly co bym mogla robic zeby przytyc piszcie  z góry dziękuje!!  
|
Po pierwsze - nikogo nie zszokujesz tym, że chcesz przytyć, bo na wizażu prężnie działają wątki dla osób które chcą przytyć, i gdybyś użyła wyszukiwarki, to byś o tym wiedziała. Tam też znajdziesz masę porad jak przytyć.
Po drugie - ja nie wiem co to za mit, że od tabletek antykoncepcyjnych się tyje. Równie dobrze mogłabyś zacząć brać tabletki anty żeby zaczęły wypadać Ci włosy, bo to też się zdarza.
|
|
|