|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() desperacja;)
Hejka dziewczyny!! troszkę późno ale jakos spac nie moge....meczy mnie ostatnio jedna rzecz. Niektore z was pomysla pewnie je jestem walnięta..mianowicie chciala bym przytyc jakies 5 kg. Przy wzroscie 167 waga moja to 46 kg!! inne laski pragna byc chude ale w tym niema nic fajnego! ja chce po prostu wygladac normalnie. dodam ze jem jak najęta, i nie mowcie mi ze to dobra przemiana materi bo do wc tez nie chodze wybitnie czesto
![]() ![]() Wkurza juz mnie to ze dostac na mnie spodnie ktore beda mi obcisłe jest sukcesem.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: desperacja;)
Cytat:
Pierwsze co przychodzi mi do głowy to zwiększenie kaloryczności posiłków - pełnotłuste serki, białe pieczywo, ogólnie dieta bogatsza w białko.. Wiadomo, że nie wchłoniesz więcej niż dasz radę, a obżerać się na siłę też niezdrowo... Słyszałam, że są jakies suplementy diety w tabletkach, które pomagają w przyroście masy ciała, jednak szczegółów nie znam, bo ja raczej zawsze usiłowałam schudnąć niż przytyć ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ciepło sie robi, ja chciałam zacząć ćwiczyć,tak dla kondycji ale boje sie ze jak zaczne sie ruszac to jeszcze bardziej zjade na wadze.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Paula, ja tez się chętnie dowiem,jak przybrać nieco ciałka-problem niechcianej chudości nie jest tak rzadki,jak myślisz
![]() ![]() Pomysł z antykoncepcją hormonalną nie jest chyba dobry, ja brałam tez kiedys tabsy i waga stała w miejscu. Swojego czasu doszłam do wniosku, że jedynym sposobem na dodanie sobie objętości jest zwiększenie masy mięśni,bo na to mamy największy wpływ i efekty raczej pewne...ale oczywiście nie starczyło mi samozaparcia ![]() Ja nie odżywiam się zbyt racjonalnie, w zimie szczególnie,choć nie jest źle na pewno. Uwielbiam słodycze, słodkie bułki, ciasta, jem ich naprawdę sporo.Mięs tez nie unikam, chleb,ziemniaki,makarony z sosami-ktoś inny by sporo przybrał na tym menu-a ja nic ![]() Kiedys ktos mi poradził kupienie w aptece odzywki wysokobiałkowej dla niemowląt i chyba po tym ćwiczenia.Nie skorzystałam z rady,bo jak słyszę "odżywka", to nie mam zaufania jakoś... Także również czekam na pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Po drugie - ja nie wiem co to za mit, że od tabletek antykoncepcyjnych się tyje. Równie dobrze mogłabyś zacząć brać tabletki anty żeby zaczęły wypadać Ci włosy, bo to też się zdarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jest podforum "Dietetyka" na Wizażu, warto tam zapytać
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
też kiedyś bardzo chciałam schudnąć, teraz kiedy ważę 52 kg źle się czuje, odstawiam tabletki na dniach, mam nadzieje, że wróce do formy. i zniknie mój wielki brzuch
![]() edit: przytyć ![]() Edytowane przez 201610310857 Czas edycji: 2010-04-22 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ważyłam 45 kg przy wzroście 163 - byłam troche 'grubsza' od ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
W WYSZUKIWARCE NIE ZNALAZŁO MI ZADNYCH ODPOWIEDZI DO MOJEGO PYTANIA...NIEWIEM MOZE TO JA ZLE COS ROBIE...DLATEGO POSTANOWIŁAM NAPISAC
xandra78- Ciesze sie ze nie jestem sama ale z drogiej stront tez Ci wspolczuje ![]() To jest cholerna bezsilnosc...wystarczy mi tylko te 5 kg zeby wiekszosc ciuchow na mnie nie wisiała. Moj chłopak mnie wyzywa ze inne dziewczyny by daly sie pokroic za taka figurę a ja chce to zmarnowac ale ja sama przestaje dobrze sie czuc z tym...mysle ze warto wypróbować jakiekolwiek odżywki a nóz cos pomoże ![]() enter code- ja tez opychałam sie porzed snem..myslałam ze troszke sie odłozy a tu nic ![]() ![]() I TAK ZLE, I TAK NIEDOBRZE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
mysle ze wlasnie regularnie powinna jesc.
Ja tez mam zawsze problem zeby przytyc, udalo mi sie przed ciaza prawie 5 kg przytyc, a tylko przez tzn dzieki pracy. bo jadlam regularnie, codziennie z rana sniadanie ok.9rano , pozniej około 11 drugie sniadanie, około13-14 obiad, około 16-17 kanapki lub zupka, no i wieczorem kolacyjka, miedzy posilkami jakies ciastka, slodycze. w ciazy przytylam troche i chcialam zeby zostale ale nie wyszlo i znowu 4 miesiace po porodzie jestem mega chudzielec ![]() kiedys pilam nutri drink ale to kosztowne aaa i jest jeszcze mleko specjalne megace , mozna przytyc nawet 8 kg w miesiac, i lepiej po konsultacji z lekarzem swoim zaczac brac.
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wam ślicznie dziewczyny!!
![]() chyba zaczne jakies suplementy wcinac i zaczne ćwiczyc zeby nabrac masy mięsniowej...moze to cos da ollencja- dziekuje bardzo za dietę -wypróbuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
jeszcze cos takiego znalazłam
![]() tak samo chce oprócz jedzenia ćwiczyc ![]()
![]() Edytowane przez carolans Czas edycji: 2010-04-22 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Nutridrinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ciesz się. H&M dziecięce spodnie na 170 cm wzrostu będa idealne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
żeby przy szczupłej sylwetce zbudować mięśnie musi być odpowiednia dieta by dawała dodatni bilans -wysokobiałkowa. I nie ma co się bać odżywek
![]() ![]() Ja piję teraz białkowo-węglowodanowego gainera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mi przychodzi do głowy kaloryczna maslanka raz dziennie, smakowa jesli nie lubisz zwyklej. Pocieszę się że koło 30 chudość "zanika" i tu i ówdzie się odklada tłuszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ojjj dziewuszki kochane jestescie
![]() ![]() Jutro w takim razie ide po zaopatrzenie mojej nowej diety ![]() A co do tego ze po 30 sie tluszczyk odkłada to tez nie jest pewne bo ja z bratem jestesmy szczupli i on juz jest po 30 i nic nie tyje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
"Po 30-stce się tyje"-to się wyłamię, bo ja jestem teraz chudsza niż w liceum.Choć faktycznie tłuszczyk odkłada mi się na brzuchu,ale to raczej po drugim dziecku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Żurawinko, nie każdemu po 30
![]() Carolans , jeśli chcesz przytyć to weź nie samo białko a odżywkę białkowo-węglowodanową czyli gainera http://www.kulturystyka.sklep.pl/ind...22/Gainer.html Ten ma dobre opinie -PVL Mutant Mass |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Miałam kiedyś taki sam problem, jak Ty. Podobny wzrost i waga. A teraz ważę już 55 kg od ok. roku.
Jak to zrobiłam? Zrozumiałam, że aby mieć prawidłową wagę, trzeba się prawidłowo odżywiać (niby takie oczywiste, a jednak potrzebowałam czasu, aby to do mnie dotarło). No i co najważniejsze- nie stresować się aż tak bardzo, nie jeść w pośpiechu. Broń boże tłuste, bardzo kaloryczne posiłki, jak najmniej słodyczy- sprawiały, że czułam się źle, a waga tylko spadała. Dopiero jak przerzuciałam się na zdrowe jedzenie- warzywa, owoce, różne rodzaje pieczywa, w tym ciemne itd.(chyba każdy wie, jak wygląda racjonalna dieta), a posiłki zaczęłam jeść regularnie, to zaczęłam tyć, ale tylko do pewnego momentu. Nadal jem tak samo, a waga cały czas wskazuje 55 kg. Już nie tyję, ale też nie chudnę. Edytowane przez wezyrka Czas edycji: 2010-04-22 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to widze żywy przykład na to ze jest dla mnie jakas deska ratunku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.