Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-22, 20:41   #4290
lufer
Raczkowanie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

Cytat:
Napisane przez czerwona15 Pokaż wiadomość
dziewczyny stosowała może któraś z Was z oriflame intensywne serum antycellulitowe perfect body?? bo zastanawiam czy sobie zamówić bo właśnie przeglądam katalog
Kochana lepiej zainwestuj w paczkę kawy i oliwkę dla niemowląt ja to stosuję i jestem w szoku jak wygląda moja skóra!!
jak to mówią tanie i pewne

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dzis spotkanie z klasą z liceum i obawiam sie ze w ramach integracji po latach trudno mi będzie odmówic tego jednego piwka...
ja tam mojego organizmu nie odzwyczajam od alkoholu i specjalnie się z niego nie spowiadam... wiecie co zawsze wybieram opcję mniej kaloryczną tzn np jak ktoś mi proponuje piwo albo drinka z cola light wybieram drugą opcję... jak przecież będziemy super laskami to nie będziemy patrzeć na kalorie a organizm tego co nie miał potrafi szybko magazynować ps chyba 6 kg na miesiąc przy piciu alkoholu < imprezy weekendowe żeby nie było :P > to nie jest zły wynik??

Laski powiem Wam jeszcze jedno. jak strasznie nagrzeszycie typu wpałaszowanie CAŁEJ tabliczki czekolady zróbcie sobie dzień diety dukanowej... nawet autor tej diety podkreśla że człowiek jest słabą istotą i jak nagrzeszy ma wpierniczać same białka ja to stosuję... normalnie jem dzień białkowy + dzień białka i warzywa ale jak nagrzeszę to walnę sobie 2 dni białka i trzeciego dnia rano czuję się ze 3 kg lżejsza

ważę teraz tyle co w 4 klasie liceum i .... w 6 podstawówki ale później byłam na diecie na której jadłam same warzywa i schudłam ok 15 kg w 5 tyg!! ale oczywiście nastąpił efekt koko dżambo jak to mówi mój tz

dobrze mi z Wami laseczki jeszcze nigdy nie wytrzymałam tak długo na diecie jutro idę kupić czarne spodnie na kant bo w niedzielę idziemy na chrzciny i TŻ będzie chrzestnym....

ale się rozpisałam

miłego wieczorku Kochane
lufer jest offline Zgłoś do moderatora