|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
margolka no właśnie jeszcze nie wymyśliłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4262 |
Raczkowanie
|
cześć lasencje
ja dopiero teraz pisze, bo cały dzien poza domem, wrociłam ok 17tej, połozyłam sie spac, TZ wrocił o 19tej obudził mnie i znow trzeba było wyjechac, dopiero wrócilismy. Powiem, Wam, ze Wasze ostatnie grzeszki to pestka w porównaniu do tego co ja wszamałam i to w nocy.....wpier....łam cała tabliczke czekolady nadziewanej!!!!Tragedia, byłam załamana rano jak sie obudziłam o zobaczyłam papierek po czekoladzie koło łózka!Boje sie zeby znow sie nie wrocił nałog z przeszłosci z pałaszowaniem słodkiego,najgorsze jest to, ze ja w nocy jak to sie dzieje, to jestem taka zaspana , zamulona, ze nieraz po 2 dniach dopiero mi sie przypomina, ze odwiedziłam kuchnie, robie to po prostu na pół świadomie, normalnie w ciagu dnia bym tego w zyciu nie zrobiła! i do tego cała tabliczka.........porazka ....bijcie mnie, krzyczcie ile wlezie, ja za moj grzech cieżki nie bede nikogo dzis besztac.....dzis za to starałam sie odpokutować, ale cały moj plan szlak trafił bo ciagle gdzies biegałam i pory posiłku mi sie strasznie przuwały, albo w ogole nie mialam czasu zjesc.Od jutra to biore sie znow za siebie, jutro miał byc dzien wazenie i chciałam zobaczyc kilo mniej na wadze, ale nie sadze aby to teraz było mozliwe...... Witam nowa koleżanke czarnowłosa, mam nadzieje, ze zostaniesz z nami dłuzej niz na dzien lub dwa, na prawde warto ![]() Camila no ja jak sie odchudzałam, to moze nie jadłam codziennie słodkiego, ale czesto.Czasami wolałąm cos słodkiego zjesc zamiast normalnego posiłku, tłumaczyłam sobie , ze to ta sama ilosc kalorii, ale wiadomo jak jest...Ostatni byłam w cukierni z sis , czhyba w poneidziałek, od wejscia tak neisamowicie pachniało świerzutkim ciastem , ale sie nie skusiłam, ale od poniedziałku czesto mysle o tej cudnej cukierni ![]() Sun myśle, ze nie Ty jedna masz w ten chwili ten sam problem-tzn . kryzys dietowy.Widze, ze dziewczyny tez wiecej grzesza, a i ja tez u siebie zauważyłam, ze sobie na wiecej pozwalam i łatwiej w niektórych momentach mozna mnie skusic niz na poczatku, czasmi sie boje, ze spoczne na laurach i bedzie jojo....az sie boje o tym myśleć, poza tym ostatnie 5 dni coś sie nie za dobrze czuje, mniej sie wiec ruszam i ćwicze i to też nie jest korzystne.Dziewczyny moze macie jakies pomysły, jak wrócic do normalnej diety jaka sobie założyłyśmy?Jak sie zmobilizować bardziej?DESi tu ukłon w Twoja strone, w koncu najdłuzej z nas wytrzymuszje, co Cie kochana tak mozbilizuje przez ten długo czas?
#4263 |
Rozeznanie
|
nie no fiolka przegiełaś z tą czekoladą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fiolka już nadstawiaj pupę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Rozeznanie
|
może jutro coś wymyśle. a teraz lecę już lulu pać
![]()
#4266 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Laski
![]() Jak zwykle przy porannej kawce do Was piszę. Dziewczyny, pamiętacie jak kiedyś się żaliłam, że czuję po sobie, ze chudnę a waga stała w miejscu? Teraz mam odwrotnie, kilogramy na wadze lecą, a ja po sobie nic nie czuję ![]() ![]() ![]() ![]() Czerwona, gratuluję Ci ogromnie nagrody za różyczki, jesteś pierwsza i Twoja nagroda musi być bardzo fajna ![]() Nie mogę doczekać się soboty rano, tak strasznie chciałabym zobaczyć na wadze 77 kg, nie ważyłam tyle od 4 lat chyba. Grzecznego dnia Dziewuszki! ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Wstałam z bólem głowy - pewnie pogoda i to, że wczoraj cały dzień siedziałam przed kompem - ah ta nauka ![]() Dzisiaj mam zamiar być grzeczna ![]() śn: owsianka a potem się zobaczy powtarzam jeszcze na kolosa i lece na uczelnie, miłego dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Rozeznanie
|
Camila to Libbie pierwsza zdobyła 10
![]() ![]() a ja dzis zrobie sobie chyba dzien rozpusty ![]() ![]() tylko musze isc do sklepu po cos grzesznego ![]() miłego dzionka ![]()
#4269 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() No ja mam za soba nieprzespana noc ![]() ![]() W życiu tak sie nie spocilam! mialam na sobie podkoszulek, bluze, dresy, skarpetki na to szlafrok polarowy i do tego koldra i koc... O Panie! na podkoszulku miejsca suchego nie bylo ![]() Dzis jesem slaba strasznie mi burczalo w brzuchu w nocy ![]() W ogole to powinnam miec dzis 3 dzien okresu a u okresu niet. Po nocy podpaska czysta ![]() ![]() ![]()
#4270 |
Raczkowanie
|
Bry dzewuchy
![]() Nie nagradzajcie się słodyczami !!!!!!!!!!!! chyba ze jedna kostka czekolady z lampka wina ale np przy kapieli w wannie z pianką ![]() ![]() fiolka122 Ty? czekoladę? całą ? nadziewaną?? a w dupe chcesz? ![]() ![]() Co do wytrzymania przez tak długi czas na diecie to hmm kwestia myślenia a raczej przestawienia tego myślenia. Wiedziałam że będzie ciężko że to długo będzie trwać ale byłam gotowa na to i nastawiłam się dlatego ciesze się nawet jak mi 0,5kg zejdzie. Chodzi po prostu o to żeby nie myśleć że musisz mieć tą dietę bo to jest oczywiste ale trzeba się przestawić na inny tryb jedzenia i mówić sobie że to dla Twojego dobra i mieć w pamięci dlaczego to robisz, na pewno już niektóre z Was przyzwyczaiły się do dietowania a raczej nie nazywajcie tego dietowaniem tylko zdrowym trybem jedzenia, życia to pomaga i nie patrzcie tak obsesyjnie na wagę bo wtedy jak nic nie zejdzie to będziecie przybite i odechce Wam się, znam to z autopsji w końcu kiedyś straciłam ok 20 kg i co? i właśnie tak zaczęłam myśleć bo nie traciłam kg ale to normalne że organizm musi sie przyzwyczaić do ubytku wagi pamiętajcie o tym że organizm to nie komputer co skasujesz to nie wróci dlatego trzeba wytrwałości trzeba znac swoje ciało wiedzieć po czym najbardziej się tyło po jakim jedzeniu po jakim trybie życia wtedy jest bardzo łatwo ja się tego nauczyłam wiem kiedy moge na coś sobie pozwolić wiem co mi szkodzi a co nie. Dacie radę dziewuszki rachunek sumienia zrobić i dalej brnąć u mnie niedlugo będzie 7 miesięcy odchudzania ![]() ![]() ![]() P.S a wiecie co mnie jeszcze mobilizuje? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-04-22 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Raczkowanie
|
Dobry dziewczynki
![]() Czerwona, dzięki za sprostowanie w sprawie różyczek ![]() Z resztą czasem mam wrażenie, że totalnie niewidzialna jestem ![]() ![]() Miiilenka, dzisiaj koniecznie musisz zjeść coś wartościowego, a to że się wypociłaś to tylko dobry znak, że organizm walczył z gorączką - daj mu energii do tej walki!!! I wracaj szybko do zdrowia. Miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#4272 |
Zadomowienie
|
Libbie, ogromnie przepraszam Cię za pominięcie i również serdecznie gratuluję
![]() ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
Libbie kochana ja Ci chyba gratulowałam albo zrobiłam to ogólnie pewnie bo zazwyczaj jest tak że pare z Was zrzuci kg
![]() ![]()
#4274 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak będzie już 5 tyś postów i będzie trzeba założyć nowy wątek to musimy poprosić Pysię, żeby podliczyła ile w sumie nam wszystkim razem udało się zrzucić kilogramów dzięki temu wątkowi
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Raczkowanie
|
Camila1983 tez o tym myslałam właśnie
![]() ![]() ![]()
#4276 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki
![]() ![]() A Camila, przepraszam za wyrażenie, ale Ty mi tu nie pitol o pączku!!!! Masz taki styl i budowę, że wyglądasz niesamowicie sexi (już nie wspominając, że byłam przekonana, że masz jakieś 175 wzrostu ![]() Desi, co do sukcesu całego wątku, to zdecydowanie masz rację. Ja jakoś tak mam, że za każdym razem jak któraś napisze, że cokolwiek zrzuciła, czuję się tak śmiesznie dumna z "naszego" sukcesu ![]() ![]()
#4277 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry paniom
![]() Chciałam jechać dzisiaj na ciuchowe zakupy [dostałam 200zł od babci na zachcianki ![]() ![]() Tak poza tym myślę.. Chyba kupię sobie te plastry wyszczuplające, które można dostać w Rossmann'ie.. Chcę spróbować po prostu. Może akurat coś mi dadzą.
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
Nigdziebyc, używałam tych plastrów w wersji na cellulit i powiem Ci szczerze, że nie polecam. Nawet jeżeli był jakiś znikomy efekt, to po przestaniu używania, on znika.
Poza tym nie wiem, czy akurat w Twoim przypadku (gdzie bardzo często nie dojadasz) dobrym pomysłem jest faszerowane się chemią... Może pomyśl o bardziej zróżnicowanej i energetycznie odpowiedniej diecie. Przecież dziewczyno, Ty za moment masz maturę, a do tego trzeba mieć siłę!!! No ale oczywiście wybór należy do Ciebie ![]() A pamiętacie dziewczynki, że Pysia dziś leci na Wyspy? Tylko w sumie nie pochwaliła się o której....
#4279 | |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczęta
z pokorą przyjmuje baty i kare w postaci brzuszków, do dziś nie moge uwierzyć, ze za zniknięcie tej tabliczki czekolady odpowiadam JA;-( Desi, ja jestem na diecie prawie 3 miesiace i dziwie sie , ze tak długo a Twoje 7 miesiecy wydaje sie niewyobrażalne, podziwiam Cie za wytrwałość i Twoj sukces ![]() ![]() Zgadzam sie także z Libbie, która pisze , ze czuje sie dumna gdy ktoras z nas zrzuca coś ze swojej wagi, ja mam podobnie, to niezwykle motywuje, aby wytrwac i utwierdza w przekonaniu, ze odchudzac sie z kims jest o wiele łatwiej i przyjemniej, nie mówiac juz o wzajemnych poradach ![]() No dziewczynki ja akurat zlazłam z rowerka i porobiłam kilka min ćwiczonek na ramiona, ale to jeszcze nie koniec, odpoczne troszke i znow sie zabieram za ćwiczenia.Teraz mykam, bo musze przygotować kompa do naprawy, ktos miał dziś do niego zajrzec(mam nadzije, ze przyjedzie) do później..... ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Natomiast co do Nigdziebyc to zgadzam sie z Libbie całkowicie, bo niejdnokrotnie zwracamy nigdziebyć uwagę, ze za mało je, a to mo swoje konsekwencje, tym bardziej, ze nie długo ma egzamin dojrzałości.A co do tych plasterków to nie polecam, kiedyś mi mama kupiła, nie dość, ze zapłaciła za nie nie małe pieniadze, to i tak nie zauważyłam żadnej róznicy podczas uzywania, wręcz przeciwnie-miała po nich wysypke, tak więc nawet całóego opakowania nie zużyłam...moim zdaniem to tylko strata pieniędzy a nigdziebyc powinnas nie odżywiac sie racjonalnie i nie przesadzac z dieta , przynajmniej dopóki nie bedzie po maturze i jadaj sysytematycznie kochana.
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
Staram się jeść często i mało. Tylko czasem po prostu mi się nie chce..
Wiecie co.. Jestem przerażona.. Może częśc z was zna serwis photoblog.pl. Mam tam tez konto i bloga. Przeglądałam tak z ciekawości inne photoblogi.. I zaczęłam zgłaszać masowo nadużycia. Z resztą poczytajcie. Mnie to po prostu tak strasznie zdenerwowało.. Że mam ochotę coś zniszczyć, serio. http://www.photoblog.pl/faim/63837502/skins.html http://www.photoblog.pl/xthin/63749604 http://www.photoblog.pl/dontxeat/63730165/moje.html http://www.photoblog.pl/heyana/63864758 http://www.photoblog.pl/bycszczupla/.../dzien-50.html A ta ostatnia najbardziej mnie rozwala: http://www.photoblog.pl/definicjaperfekcji/63675831 To tylko część. Ale jak je czytam.. To az mi się nad nimi płakac chce. Co one sobie robią.. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- http://www.photoblog.pl/calaprawda/63040787/bi.html ta też nie lepsza..
![]() |
#4281 |
Raczkowanie
|
nie no niektóre laski przeginają....
a widziałyście wczoraj rozmowy w toku?? były tam kobiety prostytutki- z nadwagą i wypowiadały się jakie to mają powodzenie bo faceci są znudzeni kościstymi dziewczynami i szukają czegoś więcej ![]() ehh ciągle jestem zmęczona ![]() ![]()
#4282 |
Rozeznanie
|
nic tylko usiąść i płakać nad tymi laskami
![]() a ja właśnie pije kawusie, dziś mój dzień rozpusty, zjadłam już pizze i loda ![]() ja nie mam tu pl tv i nie mam jak oglądać ![]() dziewczyny stosowała może któraś z Was z oriflame intensywne serum antycellulitowe perfect body?? bo zastanawiam czy sobie zamówić bo właśnie przeglądam katalog ![]()
#4283 |
Zadomowienie
|
Hej dziolchy
![]() ![]() Wlasnie jem grzeska toffi, wiem, ze nie ma sie czym chwalic, ale moj ogranizm domagal sie tego... Nauczylam sie duzo pic wody i teraz nadrabiam herbatami, ktore robie hurtowo po 3 ![]() ![]() Co do tych lasek to brak mi slow! ![]() ![]() ![]()
#4284 |
Zakorzenienie
|
Libbie - ja Cię czytam i nigdy nie pomijam
![]() ![]() ![]() Czerwona pizza powiadasz ulalalala smaczna była chociaz ![]() Nigdzie być - te laski to jakaś katastrofa.. aż strach to oglądać - i az strach sie przyznac ile się waży jak laski mające 50 kg pisza ze sa grube.. Dziewczyny mam dzis spotkanie z klasą z liceum i obawiam sie ze w ramach integracji po latach trudno mi będzie odmówic tego jednego piwka... |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Rozeznanie
|
margolka a dobra dobra była pizza
![]() nie pije tego piwa nie dobre jest mówię Ci, za 1 piwo będziesz musiało odjąć sobie ![]()
#4286 |
Raczkowanie
|
Kurcze jak tak poczytałam te laski z linków to az mialam wyrzuty sumienia ze zjadlam zupke chinska i 2 kielbaski
![]() ![]() Masakra normalnie ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-04-22 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | ||
Rozeznanie
|
Hej laseczki.. pamietacie mnie tu jeszcze?
![]() U mnie... zle... boje sie wejsc na wage. wrocilo mi chyba ponad 3 kilo.. Nie wiem, moze dlatego, ze przemiana materii mi znow siadla. pisalam, ze to przez kaske, wiec nie bijcie mnie za mocno... Narazie czekamy z lubym na przelew i dojadamy.. ziemniaki (dzis z cebulka). tak, mozna by pozyczyc kase, ale potem trzeba to ddawac.. juz wolelismy przeczekac ;/ Misiek moj zrobil dzis np. herbatniki (nie wiem co tam dodal, - make, cukier i chyba reszte mleka. ![]() ![]() ![]() zdolowalo mnei to kompletnie, ale Czerwona ma racje... Cytat:
![]() co do linkow to madrosc na dzis: Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- PS. Desi milo znow Cie tu widziec tak czesto ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Wtajemniczenie
|
ja wam dam
![]() ![]()
#4289 |
Rozeznanie
|
o mamcia się w końcu odezwała
![]()
#4290 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak to mówią tanie i pewne ![]() Cytat:
![]() Laski powiem Wam jeszcze jedno. jak strasznie nagrzeszycie typu wpałaszowanie CAŁEJ tabliczki czekolady zróbcie sobie dzień diety dukanowej... nawet autor tej diety podkreśla że człowiek jest słabą istotą i jak nagrzeszy ma wpierniczać same białka ![]() ![]() ważę teraz tyle co w 4 klasie liceum i .... w 6 podstawówki ale później byłam na diecie na której jadłam same warzywa i schudłam ok 15 kg w 5 tyg!! ale oczywiście nastąpił efekt koko dżambo jak to mówi mój tz ![]() dobrze mi z Wami laseczki ![]() ![]() ale się rozpisałam ![]() miłego wieczorku Kochane
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.