Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 15:17   #1719
bratkab
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
mnie dołki trochę już przeszły, ale jeszcze kilka tygodni temu to bym tylko ryczała
głowa do góry, poukłada się wszystko, niedługo będziesz miała przy sobie maluszka i nie będziesz czuła się samotnie
No właśnie tego też mi teraz najbardziej brak. Tak bym go chciała już przytulić
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
ogarnęłam trochę dół z kurzu remontowego i prawie się spakowałam do Wrocka. w międzyczasie przejrzałam raz jeszcze te ciuszki od koleżanki - miałam kupkę z tymi, które wybrałam i drugą z takimi, nad którymi jeszcze się zastanawiałam. ostatecznie odrzuciłam jeszcze kilka sztuk. resztę spakuję tak ładnie, jak było i oddam w najbliższym czasie
No super. A martwiłaś się, a teraz się okazuje że dobry los sprawił że ubranek będzie więcej niż się spodziewałaś. Tak poza tym - Margo czy jak jeździsz do Wrocka to masz ze sobą książeczkę ubezpieczeniową aktualną?? Tak na wszelki wypadek??
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Obiecana fotka.
Odnośnie masażu szyjki, to boli cholernie ale warto
Super dziewuszka. A co do masażu to jeżeli ma pomóc, to ja wolałabym aby 10 minut bolało mocno, ale poród trwał dwie godziny krócej...
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18779575]Podaję mój przepis na leniwą pomidorową ...[/QUOTE]
Wczoraj zrobiłam inną "leniwą", a Twój przepis wydrukuję i dam małżowi. Kolejny łatwy przepis dla niego...
Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie u położnej...
Super że wieści z wizyty są dobre. A co do przygody dobrze że Wam się nic nie stało. A zdjęcia śliczne

Właśnie pożarłam kluseczki na parze i teraz chyba poturlam się na łóżeczko jak taka kluseczka

Edytowane przez bratkab
Czas edycji: 2010-04-23 o 15:44
bratkab jest offline Zgłoś do moderatora