2010-04-23, 15:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
Napisane przez dafreen
mnie dołki trochę już przeszły, ale jeszcze kilka tygodni temu to bym tylko ryczała
głowa do góry, poukłada się wszystko, niedługo będziesz miała przy sobie maluszka i nie będziesz czuła się samotnie 
|
No właśnie tego też mi teraz najbardziej brak. Tak bym go chciała już przytulić 
Cytat:
Napisane przez margo80
ogarnęłam trochę dół z kurzu remontowego i prawie się spakowałam do Wrocka. w międzyczasie przejrzałam raz jeszcze te ciuszki od koleżanki - miałam kupkę z tymi, które wybrałam i drugą z takimi, nad którymi jeszcze się zastanawiałam. ostatecznie odrzuciłam jeszcze kilka sztuk. resztę spakuję tak ładnie, jak było i oddam w najbliższym czasie 
|
No super. A martwiłaś się, a teraz się okazuje że dobry los sprawił że ubranek będzie więcej niż się spodziewałaś. Tak poza tym - Margo czy jak jeździsz do Wrocka to masz ze sobą książeczkę ubezpieczeniową aktualną?? Tak na wszelki wypadek??
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Obiecana fotka.
Odnośnie masażu szyjki, to boli cholernie  ale warto 
|
Super dziewuszka. A co do masażu to jeżeli ma pomóc, to ja wolałabym aby 10 minut bolało mocno, ale poród trwał dwie godziny krócej... 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18779575]Podaję mój przepis na leniwą pomidorową ...[/QUOTE]
Wczoraj zrobiłam inną "leniwą", a Twój przepis wydrukuję i dam małżowi. Kolejny łatwy przepis dla niego... 
Cytat:
Napisane przez olivka_7
Ja już po wizycie u położnej...
|
Super że wieści z wizyty są dobre. A co do przygody dobrze że Wam się nic nie stało. A zdjęcia śliczne 
Właśnie pożarłam kluseczki na parze i teraz chyba poturlam się na łóżeczko jak taka kluseczka
Edytowane przez bratkab
Czas edycji: 2010-04-23 o 15:44
|
|
|