Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 16:51   #1305
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
[BJestem, zadowolona ze spotkania Włascicielka jest za granicą ale była jej siostra i to ona ma pełnomocnictwo pokazała swoje papiery. Ustatliłysmy ze w czwartek spotkamy sie u notariusza a do końca czerwca mamy podpisać umowę ostateczną Nie wiem czy 2 miesiące wystarczą na załatwienie kredytu
gold powiem Ci, że u nas 2 miesiące stukną w poniedziałek a kasy jeszcze na koncie nie mam (ale umowa juz podpisana)

[
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić:

wczoraj spotkała mnie podobna sytuacja jak Martę niedawno
Byliśmy z TZem i moim teściem w bibliotece na pokazie slajdów naszego lokalnego podróżnika. Oczywiście gospodynią była moja pani dyrektor . Teść mi opowiadał, że jak tylko go zobaczyła, to się zapytała co u mnie, a potem zaczęła mnie chwalić bardzo, że się ogromnie cieszy, że u nich pracuję, że jestem takim dobrym pracownikiem, że wszyscy są ze mnie zadowoleni, że sama zawsze jestem zadowolona i uśmiechnięta itd. Potem przyszłam ja i TŻ i jak tylko nas zobaczyła, to od razu przyszła się przywitać, popytać itd. A jak się cała impreza skończyła, to wyściskała mnie serdecznie życząc wszystkiego dobrego i zapewniając, że wszyscy trzymają za mnie mocno kciuki, no i żebym dała znać jak najszybciej jak już Miłosz będzie na świecie

Naprawdę takiej szefowej ze świecą szukać

To będzie miłe i wzruszające pewnie spotkanie
Ile ja bym dała, żeby porozmawiać jeszcze choć raz z moimi dziadkami...

ale super szefowa ale pewnie nie byłaby taka zadowolona gdybys tak dobrze nie sprawdzała się w swoim zawodzie super byc docenionym w pracy, moze tez kiedys tego doswiadcze ....

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ech ten rak dziadka TZ tez teraz rak zabił.
moich dwoch dziadkow zmarło na raka płuc, a babcia na raka piersi rak jest okropny, to jest choroba ktorej boje sie najbardziej

Cytat:
dziewczyny nie wiem czy chce jeszcze wracac do Holandii. Wiadomo, ze pojechalisbysmy tam tylko do konca lipca jak by sie dało ale to co przemawia za tym by nie jechac:
- moja ręka
- szybciej bysmy zaczeli szukac pracy tutaj na miejscu
- mają pracę szybciej bym mogła zacząć starac sie o dziecko
- boje się, ze jak złoze podania i wyjade a ktos zadzwoni (wiaodmo nie bede mogła przyjechac bo to sie nie opłaca finansowo i watpie bym dostała tez wolne, a raczej to nawet nie możliwe) to juz bedzie po pracy
- jesli nie złoze teraz podan to jak wróce to juz moge sobie je darowac (mowa o szkole i przedszkolach)

co przemawia aby jechac
- kasa

co wy byscie zrobiły??

.
powiem szczerze, ze ja się nie dałam namowic mojemu mezusiowi na wyjazd do Szkocji, i on wrocil do mnie . mialam inne priorytety niz kasa i teraz nie zaluje. musisz sama to przemyslec i ocenc co jest dla Ciebie najwazniejsze

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wszystko dlatego ze dostalam duza nagrode za wyniki w nauce i myslam ze mi ta kase wysla pomniejszona o podatek a tu dupa wyslali kupe kasy i pit... no ciesze sie bardzo bo jednak pienizakow bylo sporo moglismy kupic wielki naroznik itd.. ale coz zrobic pieniadze z nagrody poszly juz w niepamiec a zaplacic podatek trzeba

musze sie wam pochwalic...
skoczylam rozdzial teoretyczny 27 stron jestem z siebie dumnaaaaaa trzymajcie ciuki jutro jade go zawiesc... mam nadzieje ze bedzie ok.. a potem juz tylko naniesc poprawki dopisac krociutki wstep, zakonczenie i wszytko skleic
coz za wena tworcza super, ze z taka łatwoscia idzie Ci pisanie... oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no normalnie pieką

a nogi mam lodowate wiem bo siagnełam buty i sprawdziła normalnie lodowate a pieką szczypią niemiłosiernie
moze uczulenie??

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
laski ktora z was odlozyla tabsy ?? ile czekalyscie na @?
bo mi sie juz 3 dni spoznia... i ani widu ani slychu...
juz nie pamietam, ale chyba długo to nie trwało

Cytat:
tak

Rybulko
w tamtym roku 5 ofert musiałam odrzucic (choc nie wiadomo czy by mnie wybrali oczywiscie) a w tym jedną

chyba zaraz wysle podanie do jakiejs szkoły. a co.... moze akurat przed wyjazdem (jesli wyjedziemy) będa prowadzic rozmowy.
5 ofert??? to sporo. u nas nie ma takiego zapotrzebowania na nowych nauczycieli

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wzol wkladki tak jak radza dziewczyny powinno pomoc..

no ja mam juz 76 ale do 100 dobije bo jesczze jakies pier doly typu bibliografia aneks itd

a po co wam stojak pod wanienke? to chyba zbedne jest...? wanienka bez tego tez stoi no nie?

Magda nie wysylaj jeszcze nigdzie jak nie jestes pewna czy jedziecie czy nie... bo jak wyslesz teraz a oni sie odezwa np w czerwcu po zakonczeniu roku jak dyr bedzie miala luz? (bo teraz i tak juz niedlugo beda egzaminy po podstawowce po gimnazjiu wiec dyr maja rece zawalone a potem bedzie przygotowanie na koniec roku wiec tez cie nie wezwa.. zrobia to pewnie kolo 20 czerwca jak juz zamkna rok i bedzie luz.. ) bo dyrektorzy nie wywalaja cv, one sobie u nich leza.. i patrz taka sytuacja.. wyslalas juz cv oni do ciebie dzwonili ale nie bylo cie i nie przyjechalas.. teraz zobacza ze to znowu ty i pomysla o fajnie jest w kraju bo wyslalas ponowne cv to ja zaprosmy a ty im znowu powiesz ze jestes za granica... z calym szacunkiem na miejscu dyr nie zaprosilabym cie po raz kolejny.. poprostu uznalabym cie za niepowazna... wiec jak bedziesz pewna ze zostajecie to dopiero powysylaj... naprawde... taka moja rada
Marta ma racje, jak sytuacja bedzie się powtarzac z rozsylaniem ofert a pozniej odmawianiu z powodu wyjazdu, nik nie bedzie traktowal Cie powaznie