Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 20:40   #3102
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
dostałam pracę ! przy listach wyborczych 20 czerwca ! Jak będą dwie tury wyborów to mam 300zł w kieszeni za dwa dni pracy yeah.

Muszę zebrać 20 podpisów na J. Korwin-Mikke.
Przypomniałaś mi, że muszę z wujem pogadać, mówił, że załatwi pracę w komisji
Cytat:
gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, ze moje miasto jest miastem bandziorow, debili, morderców i gwałcicieli

(załącznik)
Kętrzyn żondzi
Nie mów, w końcu te orliki macie Czyli na jakieś10 razy jak słyszałam w radiu o Kętrzynie, to raz te orliki, a reszta gwałciciele, mordercy, to ułaskawienie też tam jakiegoś
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18774814]w ogóle dziewczyny jestem w totalnym szoku ;O.
nie pamiętam czy pisałam tutaj kiedyś o tym, że ktoś na pewnej stronie wrzucił ogłoszenie dwuznaczne dotyczące mojej przyjaciółki ( Justynie i chyba Marcie kiedyś o tym opowiadałam) to dzisiaj dowiedziałyśmy się kto to zrobił !! ;O ale jazz. szkoda że mnie nie ma w szkole. w szoku jestem.kur.wa. teraz na koniec roku wychodzi jakie mam za przeproszeniem su.ki w klasie. takie akcje sie dzieją że nie pytajcie.[/QUOTE]
Pamiętam
Później mi na gadu opiszesz
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ja ?
Ty! Pisałam przecież do Ciebie
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
O, właśnie, zapomniałam Wam napisać, że u mnie też te obiegówki są. Wczoraj nam dali. Ale ee.. głupota jak dla mnie, bo z 5 osób wpłaciło na początku roku po 170zł na ksero, finansowanie dojazdów uczniów na zawody sportowe, na konkursy, na nagrody, itp. A na tej karteczce do obiegówki musi być podpis, że się to zapłaciło. :| Jak to ominąć?
A widzisz, też się męcz
Cytat:
u mnie z komitetem (5zł/mc bo normalnie powinno być po 10zł/mc, ale moja wych. zbiera tylko na fundusz szkolny, na klasowy nie zbiera, bo to 50% na szkołe idzie) podobnie, wych. pilnuje żeby to płacić, ale też.. 15 osób zapłaci, 6 osób nie. nie fair moim zdaniem wobec tych, co płacą

no,ale 170zł to bardzo dużo. u mnie za rok wyszło teraz po 40zł. to jeszcze można zapłacić .
normalnie płaciliśmy po 50zł, a jak ktoś ma rodzeństwo w szkole to płacił tylko połowę.
U mnie 10 zł/miesiąc i nie ma zmiłuj teraz cała klasa nie ma podpisanej obiegówki w księgowości, bo jeszcze parę osób do końca roku szkolnego nie wpłaciło już nie mówiąc o tamtym roku..
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Nie umiem się uczyć w dzień. A w nocy mi się spać chce już koło 1. Macie coś oprócz kawy na niespanie ?
Ja tez nie umiem Ale na szczęście spać mi się nie chce po maturze się wyśpię
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18783992]no Żbiki mówię Wam porobiło się . z utęsknieniem czekam na poniedziałek . w sumie klasę mam normalną , oprócz tych paru osób. i powiem Wam szczerze , że cieszę się że wszystko się wydało,przynajmniej wiemy jakie one są. [/QUOTE]
Chciałabym zobaczyć Cię w akcji
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Bo 70D jest mały:P Ja z moimi mikropiersiami noszę 70C ( chociaż powinnam 60E ale weź to gdzieś dostań ).
Ja ze swoimi piersiami, których na tle sylwetki prawie nie widać (ok, przed 2 miesiące tabletek się powiększyły, ale już wróciły do normy po tygodniu bez ) powinnam mieć 65D. Ale wiadomo jak jest z rozmiarami... Kupuję 70C i mama mi zwęża Ale dzisiaj się zbuntowała, po co mam kupować stanik za 50 czy 60 zł, który i tak musi przerabiać. To jej dałam bojowe zadanie, niech mi znajdzie 65C biały (w końcu matura... ) bez żadnych gombkuff

Cytat:
jem nestle kaszkę bananową dla dzieci

pewnie tak jak banany dobra na porost piersi (i tyłka )
Obawiam się, że tylko w tyłek idzie

-----
Oddał matury z fizyki mam 75% cieszę się jak głupek, bo ogólnie poszła dużo słabiej od poprzedniej, a ja 12% więcej, jak mnie wychwalił, że ładnie a gdyby nie moje inteligentne inaczej błędy, to miałabym >80 wystarczy mi spokojnie na studia... I "za całokształt" dostałam 6 to mam szóstki z matematyki, fizyki i TI z pierwszej klasy
Ogólnie jestem dobrze nastawiona na maturę, studia i mam m dobry humor
Wiecie, jak wygląda u mnie podliczanie obecności? Wych: "J, J, K, proszę, uzupełnicie mi to? Pojedyncze godziny zostawcie, jak cały dzień, to usprawiedliwcie, oprócz M i N, im nie " i od stycznia, odkąd był naszym wychowawcom, bo oczywiście nic nie uzupełniał

parodia jest offline Zgłoś do moderatora