Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-23, 18:24   #3091
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Kupiłam biustonosz 70D i jest za mały, sporo za mały

Nie umiem się uczyć w dzień. A w nocy mi się spać chce już koło 1. Macie coś oprócz kawy na niespanie ?
Bo 70D jest mały:P Ja z moimi mikropiersiami noszę 70C ( chociaż powinnam 60E ale weź to gdzieś dostań ).

Wyśpij się w dzień;P Potem mozna siedziec i do rana ( sprawdzone )

Jejku jakoś nie mogę się zorganizowac.
Pisałyście o lekturach, Konrad Walenrod nie jest obowiązkowy ? Musze poprzypominac sobie lektury od początku wszystkie. Polonistka ciągle nam powtarza że będzie współczesna na maturze bo nigdy nie było a my i tak uparcie twierdzimy że będą albo Chłopaki albo Laleczka. W ogóle powystawiali dzisiaj już oceny. mam 4 z matematyki Zresztą tak nas zaskoczył tymi ocenami, że nie mogę ;D Powiedział, że podsumował całe 3 lata, wziął pod uwagę zwłaszcza matury i nasze odpowiedzi troche olał oceny i w klasie może ze dwie trójki są reszta to 4 i wyżej. Naprawdę nie myślałam, że tak w porządku się wobec nas zachowa ( musze przyznac że poziom matematyki w klasie jest b.wysoki najsłabsi napisali próbne matury na ponad 75%). No i 5 z polskiego Jak na moją klasę to bardzo duży wyczyn Dzisiaj jeszcze wystawiała oceny i kazała podnieśc rękę osobom które przeczytały Tango które było zadane na dzisiaj. Zobaczyła , że zgłosiłam się ja i 2 inne dziewczyny i tylko pod nosem: Czego mnie to nie zdziwiło .

Znowu się dzisiaj z 2 ostatnich lekcji zerwałam ( wczoraj nam nawet nieobecności nie powstawiali ) na informatykę tylko zostałam z tych niepotrzebnych lekcji. Graliśmy w skoki na projektorze Szkoda mi zostawiac tą klasę, tak sobie myślę że naprawdę się do nich przywiązałam

Plan na dzisiaj to ewolucjonizm plus po kolei będę streszczenia czytac. Yeah, jeszcze do epok musze je przyporządkowac bo mam z tym problem.

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 18:26   #3092
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Na podstawie też całego Konrada Wallenroda omawialiśmy, całego Kordiana, treny Kochanowskiego i fragmenty Fausta + film. Boskiej komedii nie.

Ferdydurke z tego co się orientuję to współczesność.

Ja też cały strój od podstaw. Buty, sukienkę albo spódnicę taką z podwyższonym stanem zamierzam, bluzki ze dwie.. mam niby 3 białe bluzki w domu, ale żadna mi się już za bardzo nie podoba. marynarki nie będę kupowała.
"Ferdydurke -p owieść wydana w Warszawie w 1937 r."
XX-lecie międzywojenne

Cytat:
Jee, ja też chcę !

Poka, poka.

Kupiłam biustonosz 70D i jest za mały, sporo za mały

Nie umiem się uczyć w dzień. A w nocy mi się spać chce już koło 1. Macie coś oprócz kawy na niespanie ?
to przez te banany pewnie Ci cycki urosły.

pluszzz active ( Skład: Witaminy witaminy (E, C. tamina ryboflawina niacyna, B6, B12 , kwas pantotenowy składniki mineralne (cytrynian magnezu, glukonian cynku, glikonian magnezu, fruktoza, L-karnityna, kofeina, regulatatory kwasowości (kwas cytrynowy, dwuwęglan sodu) substancja słodząca spartam naturalne aromaty grejpfrutowe).

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 18:34   #3093
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
http://www.sciaga.pl/tekst/87740-88-...ry_z_polskiego

Proszę

Ja piję pluszz active

Nosiłam 70 D, ale teraz już noszę dobrze dobrany stanik w nieco innym rozmiarze
Ja teoretycznie powinnam nosić 65I czy tam 65FF
tylko nie potrafię takiego czegoś kupić i kończy się to na tym 60D czy tam E

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

to przez te banany pewnie Ci cycki urosły.

pluszzz active ( Skład: Witaminy witaminy (E, C. tamina ryboflawina niacyna, B6, B12 , kwas pantotenowy składniki mineralne (cytrynian magnezu, glukonian cynku, glikonian magnezu, fruktoza, L-karnityna, kofeina, regulatatory kwasowości (kwas cytrynowy, dwuwęglan sodu) substancja słodząca spartam naturalne aromaty grejpfrutowe).
chyba tak, ciągle je jem

jutro sobie kupie i się będę katować.
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Bo 70D jest mały:P Ja z moimi mikropiersiami noszę 70C ( chociaż powinnam 60E ale weź to gdzieś dostań ).

Na all sobie szukam
...
Jaka drożyzna

I powtórki się drukują już
Stary 2010-04-23, 18:38   #3094
effciaa16
Zakorzenienie

Karolina, tak jak napisała Kamila- Tiger.

Rozwiewam wątpliwości- Ferdydurke jest z dwudziestolecia międzywojennego.

no ładnie, siedzę i się obijam.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 18:40   #3095
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:

Pisałyście o lekturach, Konrad Walenrod nie jest obowiązkowy ? Musze poprzypominac sobie lektury od początku wszystkie. Polonistka ciągle nam powtarza że będzie współczesna na maturze bo nigdy nie było a my i tak uparcie twierdzimy że będą albo Chłopaki albo Laleczka. W ogóle powystawiali dzisiaj już oceny. mam 4 z matematyki Zresztą tak nas zaskoczył tymi ocenami, że nie mogę ;D Powiedział, że podsumował całe 3 lata, wziął pod uwagę zwłaszcza matury i nasze odpowiedzi troche olał oceny i w klasie może ze dwie trójki są reszta to 4 i wyżej. Naprawdę nie myślałam, że tak w porządku się wobec nas zachowa ( musze przyznac że poziom matematyki w klasie jest b.wysoki najsłabsi napisali próbne matury na ponad 75%). No i 5 z polskiego Jak na moją klasę to bardzo duży wyczyn Dzisiaj jeszcze wystawiała oceny i kazała podnieśc rękę osobom które przeczytały Tango które było zadane na dzisiaj. Zobaczyła , że zgłosiłam się ja i 2 inne dziewczyny i tylko pod nosem: Czego mnie to nie zdziwiło .

Znowu się dzisiaj z 2 ostatnich lekcji zerwałam ( wczoraj nam nawet nieobecności nie powstawiali ) na informatykę tylko zostałam z tych niepotrzebnych lekcji. Graliśmy w skoki na projektorze Szkoda mi zostawiac tą klasę, tak sobie myślę że naprawdę się do nich przywiązałam

Plan na dzisiaj to ewolucjonizm plus po kolei będę streszczenia czytac. Yeah, jeszcze do epok musze je przyporządkowac bo mam z tym problem.
Ja mam 32FF z brytyjskiej rozmiarówki, z polskiej mi wychodzi 65H Muszę jakiś nowy stanik kupić, bo te z obwodem 32 są już za luźne. Czasem można upolować tanio fajny stanik, ja jeden kupiłam za 49 zł chyba, a bardzo go lubię

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 18:46   #3096
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 32FF z brytyjskiej rozmiarówki, z polskiej mi wychodzi 65H Muszę jakiś nowy stanik kupić, bo te z obwodem 32 są już za luźne. Czasem można upolować tanio fajny stanik, ja jeden kupiłam za 49 zł chyba, a bardzo go lubię
Ja ostatnio w moim miasteczku dostałam 65E no ale kosztował 100 zł a na zbyt wiele takich sobie nie pozwolę:P Na allegro rzadko spotyka się takie rozmiary niestety

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-04-23, 18:57   #3097
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ostatnio w moim miasteczku dostałam 65E no ale kosztował 100 zł a na zbyt wiele takich sobie nie pozwolę:P Na allegro rzadko spotyka się takie rozmiary niestety
Widziałam dzisiaj ogłoszenie, że u mnie w mieście jest sklep z takimi rozmiarami. W przyszłym tygodniu idę zobaczyć
Dużo jest na all takim rozmiarów

Stary 2010-04-23, 19:02   #3098
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam dzisiaj ogłoszenie, że u mnie w mieście jest sklep z takimi rozmiarami. W przyszłym tygodniu idę zobaczyć
Dużo jest na all takim rozmiarów
ja wiem czy tak duzo ;P w moim znalazło ok 10 :P

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-04-23, 19:35   #3099
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Karolina, tak jak napisała Kamila- Tiger.

Rozwiewam wątpliwości- Ferdydurke jest z dwudziestolecia międzywojennego.

no ładnie, siedzę i się obijam.
dokładnie dwudziestolecie mw.

Cytat:
ja wiem czy tak duzo ;P w moim znalazło ok 10 :P
ja kiedyś liczyłam, to mi wyszło coś jak Karolnie, 65FF.
to na allegro to pod tym rozmiarem pokazują spadochrony z wkładkami laktacyjnymi dla kobiet w ciąży a ja wcale nie mam dużych piersi
no,ale mikro one też nie są.

Warren Buffet
Stary 2010-04-23, 19:39   #3100
2Lilus0
BAN stały

a jak wy liczycie te rozmiarowki..? ja sie posluguje wylacznie liczbowymi
2Lilus0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 19:54   #3101
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2Lilus0 Pokaż wiadomość
a jak wy liczycie te rozmiarowki..? ja sie posluguje wylacznie liczbowymi
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

np. tutaj możesz sobie obliczyć.

jem nestle kaszkę bananową dla dzieci

pewnie tak jak banany dobra na porost piersi (i tyłka )

Warren Buffet
Stary 2010-04-23, 20:40   #3102
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
dostałam pracę ! przy listach wyborczych 20 czerwca ! Jak będą dwie tury wyborów to mam 300zł w kieszeni za dwa dni pracy yeah.

Muszę zebrać 20 podpisów na J. Korwin-Mikke.
Przypomniałaś mi, że muszę z wujem pogadać, mówił, że załatwi pracę w komisji
Cytat:
gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, ze moje miasto jest miastem bandziorow, debili, morderców i gwałcicieli

(załącznik)
Kętrzyn żondzi
Nie mów, w końcu te orliki macie Czyli na jakieś10 razy jak słyszałam w radiu o Kętrzynie, to raz te orliki, a reszta gwałciciele, mordercy, to ułaskawienie też tam jakiegoś
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18774814]w ogóle dziewczyny jestem w totalnym szoku ;O.
nie pamiętam czy pisałam tutaj kiedyś o tym, że ktoś na pewnej stronie wrzucił ogłoszenie dwuznaczne dotyczące mojej przyjaciółki ( Justynie i chyba Marcie kiedyś o tym opowiadałam) to dzisiaj dowiedziałyśmy się kto to zrobił !! ;O ale jazz. szkoda że mnie nie ma w szkole. w szoku jestem.kur.wa. teraz na koniec roku wychodzi jakie mam za przeproszeniem su.ki w klasie. takie akcje sie dzieją że nie pytajcie.[/QUOTE]
Pamiętam
Później mi na gadu opiszesz
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ja ?
Ty! Pisałam przecież do Ciebie
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
O, właśnie, zapomniałam Wam napisać, że u mnie też te obiegówki są. Wczoraj nam dali. Ale ee.. głupota jak dla mnie, bo z 5 osób wpłaciło na początku roku po 170zł na ksero, finansowanie dojazdów uczniów na zawody sportowe, na konkursy, na nagrody, itp. A na tej karteczce do obiegówki musi być podpis, że się to zapłaciło. :| Jak to ominąć?
A widzisz, też się męcz
Cytat:
u mnie z komitetem (5zł/mc bo normalnie powinno być po 10zł/mc, ale moja wych. zbiera tylko na fundusz szkolny, na klasowy nie zbiera, bo to 50% na szkołe idzie) podobnie, wych. pilnuje żeby to płacić, ale też.. 15 osób zapłaci, 6 osób nie. nie fair moim zdaniem wobec tych, co płacą

no,ale 170zł to bardzo dużo. u mnie za rok wyszło teraz po 40zł. to jeszcze można zapłacić .
normalnie płaciliśmy po 50zł, a jak ktoś ma rodzeństwo w szkole to płacił tylko połowę.
U mnie 10 zł/miesiąc i nie ma zmiłuj teraz cała klasa nie ma podpisanej obiegówki w księgowości, bo jeszcze parę osób do końca roku szkolnego nie wpłaciło już nie mówiąc o tamtym roku..
Cytat:
Ja tez nie umiem Ale na szczęście spać mi się nie chce po maturze się wyśpię
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18783992]no Żbiki mówię Wam porobiło się . z utęsknieniem czekam na poniedziałek . w sumie klasę mam normalną , oprócz tych paru osób. i powiem Wam szczerze , że cieszę się że wszystko się wydało,przynajmniej wiemy jakie one są. [/QUOTE]
Chciałabym zobaczyć Cię w akcji
Cytat:
Ja ze swoimi piersiami, których na tle sylwetki prawie nie widać (ok, przed 2 miesiące tabletek się powiększyły, ale już wróciły do normy po tygodniu bez ) powinnam mieć 65D. Ale wiadomo jak jest z rozmiarami... Kupuję 70C i mama mi zwęża Ale dzisiaj się zbuntowała, po co mam kupować stanik za 50 czy 60 zł, który i tak musi przerabiać. To jej dałam bojowe zadanie, niech mi znajdzie 65C biały (w końcu matura... ) bez żadnych gombkuff

Cytat:

Obawiam się, że tylko w tyłek idzie

-----
Oddał matury z fizyki mam 75% cieszę się jak głupek, bo ogólnie poszła dużo słabiej od poprzedniej, a ja 12% więcej, jak mnie wychwalił, że ładnie a gdyby nie moje inteligentne inaczej błędy, to miałabym >80 wystarczy mi spokojnie na studia... I "za całokształt" dostałam 6 to mam szóstki z matematyki, fizyki i TI z pierwszej klasy
Ogólnie jestem dobrze nastawiona na maturę, studia i mam m dobry humor
Wiecie, jak wygląda u mnie podliczanie obecności? Wych: "J, J, K, proszę, uzupełnicie mi to? Pojedyncze godziny zostawcie, jak cały dzień, to usprawiedliwcie, oprócz M i N, im nie " i od stycznia, odkąd był naszym wychowawcom, bo oczywiście nic nie uzupełniał

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 21:09   #3103
mtynai
Zakorzenienie

http://psemek.wordpress.com/2008/05/...a-maturalnego/

widziałyście to?

Warren Buffet
Stary 2010-04-23, 21:21   #3104
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

A widzisz, też się męcz

U mnie 10 zł/miesiąc i nie ma zmiłuj teraz cała klasa nie ma podpisanej obiegówki w księgowości, bo jeszcze parę osób do końca roku szkolnego nie wpłaciło już nie mówiąc o tamtym roku..

Ja ze swoimi piersiami, których na tle sylwetki prawie nie widać (ok, przed 2 miesiące tabletek się powiększyły, ale już wróciły do normy po tygodniu bez ) powinnam mieć 65D. Ale wiadomo jak jest z rozmiarami... Kupuję 70C i mama mi zwęża Ale dzisiaj się zbuntowała, po co mam kupować stanik za 50 czy 60 zł, który i tak musi przerabiać. To jej dałam bojowe zadanie, niech mi znajdzie 65C biały (w końcu matura... ) bez żadnych gombkuff

Obawiam się, że tylko w tyłek idzie

-----
Oddał matury z fizyki mam 75% cieszę się jak głupek, bo ogólnie poszła dużo słabiej od poprzedniej, a ja 12% więcej, jak mnie wychwalił, że ładnie a gdyby nie moje inteligentne inaczej błędy, to miałabym >80 wystarczy mi spokojnie na studia... I "za całokształt" dostałam 6 to mam szóstki z matematyki, fizyki i TI z pierwszej klasy
Ogólnie jestem dobrze nastawiona na maturę, studia i mam m dobry humor
Wiecie, jak wygląda u mnie podliczanie obecności? Wych: "J, J, K, proszę, uzupełnicie mi to? Pojedyncze godziny zostawcie, jak cały dzień, to usprawiedliwcie, oprócz M i N, im nie " i od stycznia, odkąd był naszym wychowawcom, bo oczywiście nic nie uzupełniał
Rozmawiałam z tżtem, powiedział, żebym się nie dała omamić, bo u niego w klasie też to było i bardzo niewiele osób zapłaciło, a jakoś wszyscy przeszli.
Jak coś, to zrobię tak jak Marta radziła - wyślę fadera i niech on tam im powie, na co ja wolę przeznaczać kasę.

Brawo.

A co takiego M. i N. robią, że im nie?

Cytat:

Cytat:

Ojej, uwielbiam kaszki dla dzieci. Ale nie jem.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Aa, miałam napisać - okej, przyjmuję potulnie, pomyliłam się z Ferdydurke. (ale mam prawo, bo nie przerabialiśmy tego - jakbyśmy przerabiali, wiedziałabym )

No i piersi. Moje są jak matki karmiącej. Jak tyję, to piersi i uda. Jea. Ale talia i brzusio się trzymają. ;p
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-04-23 o 21:22
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 21:35   #3105
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
widziałam już ale dobreeee ;d

w ogóle to w lipcu w mojej mieścinie bedzie koncert Comy
i nawet Shaun Baker przyjedzie. odlot co nie ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 21:42   #3106
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobre

Stary 2010-04-23, 21:46   #3107
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

No ja w końcu nie wiem, czy Konrad jest na podstawie czy rozszerzeniu. Ci z ministerstwa chyba tez sami nie wiedzą
Gratulacje Chciałabym być taka dobra z matmy
A moja wychowawczyni kazała nam przyjść w poniedziałek na próbę zakonczenia- w moim przypadku to będzie chyba próba stania przez co najmniej 2 godziny ;p
W czwartek mamy przyjechać po togi- absolwenci mojej szkoły zakładają na zakoczenie togi- takie jak w Ameryce

Ja wiem, że jak coś ma głupia fabułę i głupi język to na pewno to jest romantyzm
Cytat:
VII-IX najlepsze, musze sobie to zapamiętać
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 21:50   #3108
mtynai
Zakorzenienie

Marta, mogę Ci wysłać skany swoje.
ostatnio robiłam opracowanie lektur do epok bo miałam z tego sprawdzian.

mam epokami poukładane.
tytuł, autor, bohaterowie i gatunek lit.
ale tylko lektury, bez wierszy.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

jak któraś jeszcze chce to wyślijcie maila na PW bo akurat wysyłałam te skany koleżance, to mogę wam przesłać

Warren Buffet
Stary 2010-04-23, 21:51   #3109
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

mam epokami poukładane.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

jak któraś jeszcze chce to wyślijcie maila na PW bo akurat wysyłałam te skany koleżance, to mogę wam przesłać
ok wysyłam maila na PW

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-04-23, 21:59   #3110
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
VIII
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18788446]
w ogóle to w lipcu w mojej mieścinie bedzie koncert Comy
i nawet Shaun Baker przyjedzie. odlot co nie ? [/QUOTE]
jak Shaun będzie to odlot jak nic! a Comy zazdroszczę.

Justyna gratuluję matury. ja ostatnio napisałam z WOSu na 76 % i gdyby nie głupie błędy byłoby lepiej. Ale gdybym miała taki wynik na maturze byłabym b. zadowolona.

przeczytałam streszczenie Wertera, ale już wymiękam i idę spać. Także dobranoc Żbiki;* ile jeszcze dni 10? (nie licząc dzisiejszego) FAJNIE!

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 22:02   #3111
mtynai
Zakorzenienie

wysyła się

edit: poszło
edit2: do Basi też poleciał link do rapida.

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2010-04-23 o 22:13
Stary 2010-04-23, 22:22   #3112
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
edit2: do Basi też poleciał link do rapida.
dziękuję, nawet lektury z poziomu R są
I przynajmniej masz czytelne pismo-nie to co ja
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 22:37   #3113
malenstwo5
Wtajemniczenie

Martyna, wysłałam adres email na PW Z góry dzięki za wysłanie

Widziałyście gdzieś na all jakieś fajne marynarki ?

Stary 2010-04-23, 22:39   #3114
mtynai
Zakorzenienie

poszło

marynarek nie widziałam.

Warren Buffet
Stary 2010-04-23, 22:50   #3115
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
poszło

marynarek nie widziałam.
Dzięki Bardzo fajnie wszystko opisane

Stary 2010-04-23, 23:00   #3116
mtynai
Zakorzenienie

proszę bardzo

PS Martyna, do Ciebie też już poleciało

Warren Buffet
Stary 2010-04-23, 23:06   #3117
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
ile jeszcze dni 10? (nie licząc dzisiejszego) FAJNIE!
nie ma Doroty coś to nie wiadomo ile jeszcze ( lepiej nie odliczać, większy stres ;D )

w każdym bądź ja za Was będę mocno trzymać KCIUKASY
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 23:08   #3118
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
Ty mnie tu listą lektur nie zaślepiaj !

gdzie niespodzianka dla mnie? obiecałaś 2 miesiące temu
Żbiku z prezentem nastąpiły komplikacje xd ta rzecz jest w tej chwili nienamierzalna, czyt. Kamila bałaganiara chyba to zgubiła:O Ale czując maturę w powietrzu myślę, że będę robić wszystko byle się nie uczyć, więc pewno się znajdzie

Cytat:
cześć i czołem ;*

dostałam pracę ! przy listach wyborczych 20 czerwca ! Jak będą dwie tury wyborów to mam 300zł w kieszeni za dwa dni pracy yeah.

Muszę zebrać 20 podpisów na J. Korwin-Mikke.
Cytat:
Hej ;*

Martyna, ja też pewnie do komisji wyborczej się wybiorę Byłam jak były wybory do Parlamentu Europejskiego, nie narobiłam się, a kaska wpadła
:O! Żbiki a skąd się taką fuchę bierze?:P I co tam się robi?

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18771342]
Żbikuu ;* w ogóle mój piesek na farmie wabi się żbik
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
U mnie w klasie jest podobnie. Dziewczyna lata do nauczycieli i myśli, że weźmie ich na litość mówiąc, że "brakuje jej 1 oceny do paska"
No i poszła do matematyczki, trochę się zawiodła, bo kazała jej napisać sprawdzian jeśli chce dostać 4 ( kurde nad chłopakiem który zdał matury na 80% zastanawiała się poważnie czy mu postawić 4...).
Dziewczyna nie zdała jednej matury, a matematyczka zastanawiała się czy postawić 3 dziewczynie, która zdała dwie matury. Wkurzyłam się wtedy i powiedziałam, że chyba ważniejsze są wyniki matur a nie to, czy kupiła sobie książkę no i postawiła tej dziewczynie 3, a tamta druga nie zaliczyła sprawdzianu (ojejku, jak mi przykro )
No i dalej jej brakowało oceny do paska i dzisiaj poleciała do babki od wosu, czy nie postawiłaby jej 5, a w poniedziałek pisała sprawdzian, żeby dostać 4
Nie no, paranoja. A ja mam w klasie takich chłopaków, którzy śmieją się im w twarz za to jak się zachowują. Na tamtej matmie krzyczeli, ze oni chcą 6+ bo im brakuje do paska.
stypendystka tak się ofochała, że poszła z tą dziewczyną, która nie zaliczyła sprawdzianu do naszej wychowawczyni na skargę "bo się z nich śmiejąąąąą" stypendystka przyszła na przystanek i z taką satysfakcją mówi, że jutro będzie pogadanka na ten temat.
Wychowawczyni chyba się tym nie przejęła, bo nawet nie poruszyła tej sprawy
Oooo skąd ja to znam + kocham <3 Najbardziej mnie rozwala taki człowieczek z mojej klasy, który wyskakuje z tekstem "jak rozwiąże to zadanie to będę miał 3?"
Ocenianie generalnie jest bardzo subiektywne, rzekłabym nawet - bardzo ekhm twarzowe. Osoba, która ciśnie matury na 90% nie może mieć 5, bo nie wychodzi jej to z ocen, ale co tam. Mnie też skrzywdzili:C! Z ocen piąteczka jak nic, ale nieeeee, bo miałam 3+ na semestr-.-
Też miałam sytuację życia i śmierci odnośnie paska, ale wszystko samo się rozwiązało na moją korzyść i ku mojemu zaskoczeniu :'D Teraz tylko muszę się modlić, żeby pkt starczyło na zachowanie

Cytat:
Ostatnio o tym gadałyśmy w szkole xd Koleżanka mówiła, że jakaś jej brata koleżanka (zamotałam jak zawsze) brała takie witaminki musujące w nadmiarze i chodziła aż nienaturalnie pobudzona. Drugiej koleżanki brat zapijał napoje energetyzujące kawą :P

Cytat:
Genialność xD

Cytat:

mam epokami poukładane.

To i ja się podłącze, jeśli to aktuell ;D

Wreszcie widzę małe kroczki do przodu w biologii, ale rośliny nadal nie są moją mocną stroną Dziś oddała nam psoreczka kolejne matury z bio. Zadanie z kariotypem mnie zabiło xd Ewidentnie widać, że coś jest nie tak z 4 parą chromosomów a ja się skupiłam na końcu i za Chiny nie wiedziałam o co chodzi xD i 2pkt poszły

To piękny wieczór, tak.
Stary 2010-04-23, 23:17   #3119
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Żbiku z prezentem nastąpiły komplikacje xd ta rzecz jest w tej chwili nienamierzalna, czyt. Kamila bałaganiara chyba to zgubiła:O Ale czując maturę w powietrzu myślę, że będę robić wszystko byle się nie uczyć, więc pewno się znajdzie

:O! Żbiki a skąd się taką fuchę bierze?:P I co tam się robi?

Oooo skąd ja to znam + kocham <3 Najbardziej mnie rozwala taki człowieczek z mojej klasy, który wyskakuje z tekstem "jak rozwiąże to zadanie to będę miał 3?"
Ocenianie generalnie jest bardzo subiektywne, rzekłabym nawet - bardzo ekhm twarzowe. Osoba, która ciśnie matury na 90% nie może mieć 5, bo nie wychodzi jej to z ocen, ale co tam. Mnie też skrzywdzili:C! Z ocen piąteczka jak nic, ale nieeeee, bo miałam 3+ na semestr-.-
Też miałam sytuację życia i śmierci odnośnie paska, ale wszystko samo się rozwiązało na moją korzyść i ku mojemu zaskoczeniu :'D Teraz tylko muszę się modlić, żeby pkt starczyło na zachowanie

Ostatnio o tym gadałyśmy w szkole xd Koleżanka mówiła, że jakaś jej brata koleżanka (zamotałam jak zawsze) brała takie witaminki musujące w nadmiarze i chodziła aż nienaturalnie pobudzona. Drugiej koleżanki brat zapijał napoje energetyzujące kawą :P

Genialność xD

To i ja się podłącze, jeśli to aktuell ;D

Wreszcie widzę małe kroczki do przodu w biologii, ale rośliny nadal nie są moją mocną stroną Dziś oddała nam psoreczka kolejne matury z bio. Zadanie z kariotypem mnie zabiło xd Ewidentnie widać, że coś jest nie tak z 4 parą chromosomów a ja się skupiłam na końcu i za Chiny nie wiedziałam o co chodzi xD i 2pkt poszły

To piękny wieczór, tak.

Ja się wkręcam po znajomości

Ale są ogłoszenia, że szukają osób do komisji i wtedy zbiera się podpisy na daną osobę, czy partię (zależy od wyborów). W komisji generalnie się obija, bo ludzie przychodzą zazwyczaj po mszy, więc jak się msza kończy to jest sporo osób, a tak to luzik. Każda osoba ma przydzielone jakieś ulice. No i przychodzą ludzie, podchodzą do Ciebie, dają dowód, Ty szukasz ich na liście i oni Ci się podpisują i dajesz im kartę do głosowania. Pracuje się na dwie zmiany jakby. Część osób przychodzi na rano, przy wyborach do PE musieliśmy być przed 7.00 i siedzieć do 14, a druga grupa od 14 do końca. Później o 22 musieliśmy dołączyć do tej drugiej grupy i liczyć głosy. W domu byłam po pierwszej, a chyba 135 zł wpadło, także polecam

Stary 2010-04-23, 23:49   #3120
star15
Zakorzenienie

Cytat:
proszę bardzo

PS Martyna, do Ciebie też już poleciało
Dzięki ;**

Ola, dobrze prawisz. też chętnie bym się wkręciła.

Tymczasem.. dobranoc . ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości